Oled sa kunagi mõelnud, miks sulle on alatult ja ebaõiglaselt liiga tehtud? Oled sa kunagi olnud sellises situatsioonis, kus keegi lihtsalt võtab kätte ja hakkab sind kiusama? Oled sa peale seda mõelnud, miks sind nüüd tabas selline välk selgest taevast? Kindlasti oled sa olnud sellise asjaga seotud. Ma tahan sulle veidi selgitada, miks inimesed käituvad pahatahtlikult ja kuidas sellisest pahatahtlikkusest üle olla.

KATKINE AURA KUTSUB SINU JUURDE HALBU KOGEMUSI

Kõigepealt pead sa mõistma ühte väga tähtsat asja. Kui sind hakatakse järsku ründama, siis on see ennekõike märk madala energiaga Auraväljast, Auras olevatest leketest ja Aura kaitsekilbi puudumisest. Kindel märk, mida sa pead sellel hetkel tähele panema, on see, et sinu Aura on nõrk. Sinu sisemine häirekell peaks nüüd tööle hakkama. Jäta meelde, sind ei saa rünnata, kui Aurakeha on tugev. Järgmine kord, kui sa peaksid sellisesse situatsiooni sattuma, siis ole hea ja tuleta minu sõnu meelde. Siis tead, et pead enda Auraga tegelema hakkama.

KARMA VÕI MITTE KARMA, SELLES ON KÜSIMUS

Esimene mõte on sulle ette antud, nüüd tuleb järgmine, mida sa kindlasti peaksid analüüsima. Kui sinu ellu tuleb pahatahtlikkus kellegi teise poolt, siis on kaks varianti, miks see juhtus. See on kas Karma tagasilöök mõne sinu tehtud halva teo eest või ainult märk sellest, et sinu Aura on nõrk ja see lihtsalt tõmbab enda poole halbu kogemusi.

KUIDAS SAADA TEADA, KAS TEGEMIST ON KARMAGA VÕI AINULT NÕRGA AURAGA?

Imelihtne! Peale mürgist kokkupuudet mõne pahatahtliku inimesega ning peale sõnasõda pead sa koheselt enda Aura tugevdamise käsile võtma. Kui sa seda teed, siis peaksid sellised situatsioonid sinust kaarega mööda jalutama, võib-olla sisenevad sinu ellu vahel harva, kuid siis sa kindlasti ei saa sellest haavata. Kui aga kõik jätkub samas vaimus ja sa jääd pidevalt kõigile jalgu, siis võib tegemist olla Karma tagasilöögiga.

Ühe pendliga sa saad sa endale selgust luua, selleks on Kivistunud Puidu pendel, millega sa saad enda käest küsida, kas antud situatsioon oli sul Karma poolt välja teenitud või mitte. Selleks esita Kivistunud Puidu pendlile küsimus, visualiseeri seda hetke, mis juhtus ja küsi: "Kas ma pidin tundma seda valu enda Karma pärast? või "Kas ma provotseerisin seda?" Kivistunud Puit suudab sind aidata.

Kivistunud Puit on umbes 240 miljonit aastat vana kristall, mis suudab saada kontakti sinu Karmaga ja sulle selle kohta vastuseid edasi anda. Kivistunud Puidu käest on võimalik küsida ka teisi karmaatilisi küsimus, näiteks, mis on sinu eluülesanne ja palju teisi sarnaseid küsimusi.

INIMESTE PAHATAHTLIKKUS PEEGELDAB NEID ENNAST

Kui sinu poole saadetakse mürgiseid nooli, sulle nähvatakse, sind kiusatakse, alandatakse või sa satud kellegi paha tuju kätte, siis sa pead mõistma, miks ta sinuga nii teeb. Kui sa ei hakka seda analüüsima, siis sa hakkad end kas süüdistama, kurvastama, ülemõtlema, enda enesehinnangut alandama või viha tekitama, sa võid isegi agressiivseks muutuda.

JÄTA MEELDE - VIHA VASTU VIHA EI AITA

Inimesed, kes pritsivad teiste inimeste poole mürki, näitavad tegelikult välja, millest nad on ise tehtud. Mürk saab olla ainult mürgise inimese sees. See ei tule lihtsalt niisama korraks ega kao sama kiirelt, kui tuli. Kui inimene on valmis teisele halvasti ütlema, siis seesama energia on tema sees juba eelnevalt olemas olnud.

Ära võta mürgiseid intsidente isiklikult. Lohuta end mõttega, et ta ise on emotsionaalses mõttes haige ja hüüab tegelikult abi järgi. Kui inimesed on katki, siis nad tahavad ka teisi katki teha. Kas sa tahad, et ta saaks sinust võitu? Kindlasti mitte!

Motiveeri end sellistest inimestest ja olukordadest mööda vaatama. Naera või muiga selle peale. Blokeeri seda täpselt nii, kuidas sulle on mugavam. Proovi teinekord võtta sellist situatsiooni näiteks huumoriga. Kui sa võtad seda huumoriga, siis sinu hinges aktiveerub Päikesepõimik ja see loob kaitse sellise negatiivsuse eest. Kaitse end ise ebavajaliku kahju eest.

Kui inimene kiusab sind oma sõnadega, norib, kritiseerib, siis ta ise on sellesama teema suhtes ülimalt nõrk. Ta ise tahaks selles parem olla, kuid tema sees on ebakindlus. Näiteks, kui keegi kritiseerib sinu isiklike esemete valikut, siis ta on ise sinu peale kade või tal ei ole oskust nii geniaalsete ideede peale tulla. Ta on nõrk samas teemas, milles ta sind mürgitab. Ta ei ole tugev! Ära sellist inimest karda, kuid ära mine ka provokatsiooniga kaasa.

Astu kõrvale, lase asjadel olla. Mürgiste inimeste eesmärk on sind madalamale suruda. Kas sa soovid, et ta saaks oma soovitud tulemuse? Vaevalt! Seega, astu eemale ja tee enda toimetusi edasi. Ära kuula ja seedi tema mõtteid.

TEGELE ENDA AURA TUGEVDAMISEGA KA SIIS, KUI SUL ON KÕIK HÄSTI

Aurat tuleb kogu aeg tugevdada, puhastada ja võimendada. Seda sellepärast, et sa ei peaks pahatahtlike inimeste mürgiga kokku puutuma. Või et kui sa puutud, siis see ei tee sulle haiget.

Aurat puhastatakse viirukite ja rituaalitõrvikutega, tehakse erinevaid rituaale, kantakse Aura puhastamisega seotud kristalle ja Aurat võimendavaid kristalle, suurendatakse eneseusku ja positiivsust. Aktinoliit Kvarts on see kristall, mis muudab sinu Aura suuremaks ja Mäekristall puhastab seda. Tegelikult on kõikidel kristallidel midagi sinu Aurale anda ja kui sa tood neid enda ellu, siis sinu elu muutubki tervemaks.

Ära võta pahatahtliku inimese mürki isiklikult. Vaata seda hoopis teises valguses. Mõista, et ta ise on emotsionaalses mõttes haige ja  soovib sinu õnne endasse neelata, et parandada iseenda haavu. Sellised asjad võivad toimida ainult sinu õnne arvelt. Ära lase sellel juhtuda! 

Tene Laul