Menüü
Ostukorv

LA TENE kinkekomplekt "KALJUKITS 2024. AASTAKS"

LA TENE kinkekomplekt "KALJUKITS 2024. AASTAKS"  LA TENE BRÄND
LA TENE kinkekomplekt "KALJUKITS 2024. AASTAKS"
35.20€
Maksudeta: 28.85€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: kinkekomplekt "KALJUKITS 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kinkekomplekt "KALJUKITS 2024. AASTAKS" on loodud Kaljukitse tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Kinkekomplektist leiad LA TENE kristallikomplekti KALJUKITS "HEA ÕNN 2024. AASTAKS", käeketi "TIIGRISILM", EUKALÜPTI eeterliku õli ja sõnumiga kaardi Tenelt.

LA TENE kristallikomplektist KALJUKITS "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" leiad KarneooliPunase Jaspise ja Unakiidi kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

Karneool on ambitsioonide, töö ja isiklike saavutuste kristall. Juhul, kui sa oled tööotsinguil ja soovid saada head õnne uue töökoha leidmisel, siis soovitan sul kindlasti endaga hoida Karneooli.

Punane Jaspis on Kaljukitse jaoks väga kasulik armastusekristall. Punane Jaspis suurendab kirge ja muudab Kaljukitse seda kõike välja näitama inimesele, kes on tema südames. See avab Kaljukitse ja muudab sellega suhte tervemaks või vallalise Kaljukitse armastusele vastuvõtlikumaks. Punane Jaspis aktiveerib Kaljukitses energiad, mis suurendavad üldiselt tema armastuseõnne. Lisaks sellele annab Punane Jaspis Kaljukitsele palju eluenergiat ja jõudu, millega on võimalik saavutada suuri asju. Punane Jaspis aitab ka Kaljukitse emotsioonide üles-alla kõikumisi vältida.

- Unakiit on emotsioone, tundeid ja armastust juhtiva toimega. See aitab õigeid suhetealaseid otsuseid vastu võtta, vabastada kahjulikke emotsioone ja muuta mõttemaailma tervemaks. Väga kasulik kristall neile, kes ei suuda tingimusteta armastada ning kellel on oht minna valedesse suhetesse. 

TIIGRISILM käekett annab Kaljukitsele jõudu, jaksu ja vastupidavust. See on kristall, mis paneb tema rahaenergia liikuma ja toob tööalast edu ning õnne.

EUKALÜPT eeterlik õli hoiab ärasõnumist, needust, ebaõnne, kurjust, pahatahtlikkust ja stressi.

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi Kaljukitse 2024. aasta kristalle: Amasoniit, Akvamariin, Roheline Aventuriin, Roosa Sammalahhaat, Roosa Kvarts, Leopardjaspis, Tiigrisilm.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplekt on pakitud LA TENE kinkekotti koos kristalle tutvustava jutuga.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt KALJUKITS "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Kaljukitse tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, ak..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt KALJUKITS "ARMASTUS" koosneb kahest Kaljukitse armastuseõnne ja südamesoovide täitumise kristall..
8.90€
Maksudeta:7.30€
Tooteid on piiratud koguses.LA TENE käekett KALJUKITS "POSITIIVSUS JA HEA SUHTUMINE 2024. AASTAKS" toob positiivsust 2024. aastal ..
42.20€
Maksudeta:34.59€
Tooteid on piiratud koguses.LA TENE käekett KALJUKITS "VÕIMALUSED ja KAITSE 2024. AASTAKS" toob võimalusi 2024. aastal ja ka ..
48.80€
Maksudeta:40.00€
YLANG YLANG eeterlik õli parandab tuju ja loob positiivsust ning rõõmsameelsust. See on looduslik antidepressant, mis aitab ka meeleolukõikumise ..
12.90€
Maksudeta:10.57€
NAG CHAMPA toob armastuseenergiat, muudab atmosfääri armastusväärsemaks, sensuaalsemaks, romantilisemaks ja rõõmsameelse..
4.90€
Maksudeta:4.02€
SMARAGDKVARTS on kahe kristalli kooslusest loodud eraldiseisev kristall. Smaragdkvarts on Smaragdi ja Kvartsi ehk Mäekristalli kombinatsio..
1.30€
Maksudeta:1.07€
La Tene erikollektsiooni käekett KALJUKITS "KÜLLUS JA RAHAVOOL", koosneb Piltjaspise, Druzy Ahhaadi ja ülekullatud hõbe 925 pärlitest. Väeeh..
38.80€
Maksudeta:31.80€
La Tene erikollektsiooni käekett KALJUKITS "MATERIAALNE EDU", koosneb Piltjaspise, Lumikvartsi, Pärlikarbi ja värvitud Hematiidi pärlit..
34.40€
Maksudeta:28.20€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.