Menüü
Ostukorv

LA TENE kinkekomplekt "SKORPION 2024. AASTAKS"

LA TENE kinkekomplekt "SKORPION 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kinkekomplekt "SKORPION 2024. AASTAKS"
29.20€
Maksudeta: 23.93€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: kinkekomplekt "SKORPION 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kinkekomplekt "SKORPION 2024. AASTAKS" on loodud Skorpioni tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata.  

Kinkekomplektist leiad LA TENE kristallikomplekti SKORPION "HEA ÕNN 2024. AASTAKS", käeketi "HEA ÕNN ja TÖÖEDU", LAVENDLI eeterliku õli ja sõnumiga kaardi Tenelt.

LA TENE kristallikomplektist SKORPION "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" leiad Rohelise AventuriiniValge Hauliidi ja Fluoriidi kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

Roheline Aventuriin on küllusekristalliks ja aitab saavutada tööalast edu.

Valge Hauliit on kristall, millega on sul võimalik tagada pingelistel aegadel eneses rahu.

Fluoriit soodustab enesearengut ja õpinguid, avades sellele meele ja suurendades keskendumist.

Käekett "HEA ÕNN ja TÖÖEDU" koosneb Rohelise Aventuriini kristallidest, mis aitab sinu ellu tuua head materiaalset ja emotsionaalset õnne. See on tööedu ja armastuse kristall.

LAVENDEL eeterlik õli muudab sinu ellusuhtumist positiivseks, parandab meeleolu ja toob sinu ellu rahu ja tasakaalu.

Kristallikomplekti kanna endaga kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi 2024. aasta Skorpioni kristalle - Ookeani JaspisSodaliitMookaiteAmasoniitRoosa KvartsSinine KaltsiitTiigrisilmVerekiviPeridootMalahhiit.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Lavendliviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplekt on pakitud LA TENE kinkekotti koos kristalle tutvustava jutuga.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt SKORPION "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Skorpioni tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, akti..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "SKORPION" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Skorpioni päikesemärgi a..
9.90€
Maksudeta:8.11€
La Tene erikollektsiooni käekett SKORPION "KÜLLUSEMAGNET" koosneb Malahhiidi ja Kuukivi kristallidest, mida kaunistavad üleku..
34.40€
Maksudeta:28.19€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett SKORPION "KÜLLUSE KASV 2024. AASTAKS" toob sinu ellu küllust 2024. aastal ja ka draakon..
42.40€
Maksudeta:34.75€
LAVENDEL on ülim stressi, depressiooni, negatiivsuse ja meeleolu kõikumise vastane imeravim. Lavendel aitab muuta sinu ellusuhtumist positiivseks..
3.30€
Maksudeta:2.70€
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid näeb veidi erinev välja sellest, mis pildil on. Kõ..
22.50€
Maksudeta:18.44€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kinkekomplekt "VÄHK 2024. AASTAKS" on loodud Vähi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja ..
36.50€
Maksudeta:29.92€
PIPARMÜNT on taim, mida on võimalik kasutada armastuserituaalides ja -maagiates. Piparmündis peitub vägi, mis suudab armastuseenergiat parandada,..
9.60€
Maksudeta:7.87€
Mookaite on väga kirju kristall, seega toode võib erineda pildil olevast.MOOKAITE toob sulle head õnne, häid võimalusi, annab sulle võimalus..
7.70€
Maksudeta:6.31€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.