Menüü
Ostukorv

LA TENE kristallikomplekt JÄÄR "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

LA TENE kristallikomplekt JÄÄR "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kristallikomplekt JÄÄR "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"
11.80€
Maksudeta: 9.67€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: JÄÄR "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kristallikomplekt JÄÄR "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Jäära tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Komplektist leiad Rohelise AventuriiniSerpentiin Jaadi ja Pärlikarbi kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

ROHELINE AVENTURIIN on olulisemaid küllusekristalle, mis võiksid sinu kodus ja ka töökeskkonnas olla.

SERPENTIIN JAAD aitab sul saavutada 2024. aastal neid tulemusi, mida oled endale manifesteerinud

PÄRLIKARP on Jäära 2024. aasta armastusekristall. Vallalistele toob uut suhet ja suhtesolijatele head õnne olemasolevasse suhtesse.

Kristallikomplekti kanna endaga kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi 2024. aasta Jäära kristalle - Turmaliinsuletistega Kvartsi, Mariami Jaspist, Tsitriini, Piltjaspist, Draviiti, Dumortjeriiti ja Mookaitet.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplektis olevad kristallid on keskmistes mõõtudes. Kristallid on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava jutuga.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt JÄÄR "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Jäära tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktivee..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "JÄÄR" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Jäära päikesemärgi all sündinu ü..
11.90€
Maksudeta:9.75€
Tegemist on piiratud koguses ehetega.La Tene erikollektsiooni käekett JÄÄR "SUHTEÕNN" koosneb Amasoniidist, Pärlikarbist ..
36.60€
Maksudeta:30.00€
JÄÄR on esimene tähemärk tähemärgi süsteemis, keda juhib Marsi vägi. Mars on see planeet, mis annab Jäärale elujõu, energia, teotahte, soovi tööd teha..
12.40€
Maksudeta:10.16€
AALOE küünal
Enim müüdud
AALOE on mitmekülgne rituaalitaim ja selle essentsi saab kasutada mitmetes kaitse-, külluse- või puhastusrituaalides. Aaloetaim on kõrgelt hinnat..
10.90€
Maksudeta:8.93€
PIIBELEHT on armastuselill, mis on tuntud selliste omaduste poolest nagu rahustaja ja pingete maandaja. Piibelehte nimetati rahvakeeli ka ..
10.90€
Maksudeta:8.93€
Ingveril on oskus puhastada kõike seda, mis teeb halba ja liiga. Kui kombineerida nii võimsa taime õli ja essents Apelsiniga, siis sellest t..
10.90€
Maksudeta:8.93€
ANGEL MIST viiruk on valmistatud salajase retsepti järgi, milles on kasutatud erinevaid taimi, mis aitavad saavutada kontakti Inglitega. Kui sinu jaok..
5.80€
Maksudeta:4.75€
LOOTOS on lill, mis sümboliseerib armastust, puhtust, ilu ja värskust. Lootost kasutatakse armastuseenergia majja toomiseks, armastusega seotud r..
4.50€
Maksudeta:3.69€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.