Menüü
Ostukorv

LA TENE kristallikomplekt SÕNN "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

LA TENE kristallikomplekt SÕNN "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kristallikomplekt SÕNN "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"
12.50€
Maksudeta: 10.25€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: SÕNN "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kristallikomplekt SÕNN "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Sõnni tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Komplektist leiad Granaadi, Sammalahhaadi ja Ahhaadi kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

GRANAAT on armastusekristall, mis toob romantikat, kirge ja armastuseõnne. Aitab unistustel täituda!

SAMMALAHHAAT toob häid ideid ja mõtteid. Aitab otsustada ja otsuseid vastu võtta. Suurepärane küllusekristall!

AHHAADIL on oskus sind tasakaalustada ja sinu enesetunnet parandada. Ahhaat aitab keskenduda, edasi areneda ja füüsiliselt terve olla.

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi Sõnni 2024. aasta kristalle: Tiigrisilm, PreniitTiigriraudNefriit Jaad, Kuukivi, Valge Ahhaat.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplektis olevad kristallid on keskmistes mõõtudes. Kristallid on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava jutuga.
La Tene kristallikomplekt SÕNN "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Sõnni tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveerib r..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "SÕNN" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Sõnni päikesemärgi all..
16.90€
Maksudeta:13.85€
La Tene kristallikomplekt „SÕNN – SINU EDU 3 VÕTIT” on spetsiaalselt Sõnni tähtkujus sündinuile. Need kolm kristalli on Sinu energ..
14.90€
Maksudeta:12.21€
Tooteid on piiratud koguses.LA TENE käekett SÕNN "SUHTEÕNN 2024. AASTAKS" toob õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe..
29.90€
Maksudeta:24.51€
Tooteid on piiratud koguses.LA TENE käekett meestele SÕNN "IDEED ja SELGUS 2024. AASTAKS" toob selgust 2024. aastal ja ka dra..
34.40€
Maksudeta:28.20€
TIIGRISILM muudab edukaks, õnnelikuks, rikkaks ja jõukaks. Suurendab enesekindlust, teotahet, jõudu ja aitab enda eest seista.Tiigrisilm on üks p..
5.98€
Maksudeta:4.90€
Puuvill sümboliseerib head õnne, tervenemist, kaitset, soovide täitumist ja energia edasi kandmist. Puuvillapaelu on kasulik kristallidega ühenda..
0.91€
Maksudeta:0.74€
GRANAAT on mustjas-punane kristall, mis aitab loovusel lennelda ja armastusel ellu pääseda. Granaati peetakse üheks kõige&nbs..
15.50€
Maksudeta:12.70€
MUST PUUVILLAPAEL
Enim müüdud
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kanda kristalli-talismane. Paela otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsiga talismane. Puuvillapael on o..
0.90€
Maksudeta:0.74€
KUUKIVI poleeritud
Enim müüdud
KUUKIVI on üks populaarsemaid kristalle terves maailmas, mille peamisteks omadusteks on armastuse ligi kutsumine, intuitsiooni tugevdamine j..
0.80€
Maksudeta:0.66€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.