Soovid motivatsiooni? Oled õiges kohas, kuna motivatsioon on see, mida ma suurima hea meelega koos sinuga kasvatama hakkan. Motivatsioonienergia asub Sakraaltšakras ehk sinu teises Tšakras, mis asub otse naba all. Terve Sakraaltšakra võrdub motiveeritud enesetundega. Seega, kui sa tunned motivatsioonipuudust, siis mis see sinu kohta räägib? Seda, et ühel või teisel põhjusel on sinu Sakraaltšakra tasakaalust väljas. Soovin sind selle kirjaga motiveerida, et kasvatada sinus motivatsiooni ja seada korda sinu Sakraaltšakra. Lisaks soovitan alustada esimesel võimalusel Karneooli või Merevaigu kristalli kandmist, mis aitavad anda Sakraaltšakrale jõudu juurde. Karneool on lisaks motivatsioonile ka tööedukust suurendava toimega ning Merevaik viib sind kokku elu armastusega, kui te veel kohtunud ei ole. Kristallidel on väga palju jõudu - soovitan sul nendega tutvuda ja lugeda lähemalt, mida head need teevad sinu Auraväljas ja Tšakrasüsteemile.

Alustame sinu motiveerimisega, seega palun hinga sügavalt sisse ja välja, võta aega iseendale ning rända minuga koos selles motivatsioonienergias, mida sinu poole saadan.

- Ei ole oluline, kas sa oled segaduses või sul on omamoodi veidrused nagu meil paljudel on - ära jäta elu elamata. Unikaalsus on ilus.

- Olen teovõimeline ja ma ei karda mitte midagi!

- Kui kellelgi on probleem, siis astun tema heaks välja, kuna hoolimine on oluline.

- Murdumine ei tähenda täielikku purunemist - murdumise punkt on tervenemispunkt, mitte midagi muud.

- Tegutsemisest on rohkem kasu kui ootamisest - seega tegutsema! Kasvõi tass teed või jalamassaaž - see on parem kui ootamine.

- Sinu tänane seisund ei ole igavene, seega...

- Aktsepteeri iseennast, sa oled väärtuslik! Kõik teised samuti aga kallikene SINA KA!

- Olen selline nagu olen, olen sellega rahu teinud. (Soovitan lugeda artiklit kuidas saavutada rahu. Leiad selle SIIT.)

- Motivatsioon kasvab, kui sellega tegeled. Nii nagu igal hommikul pesed hambaid, et need oleksid puhtad ja terved, on ka motivatsiooniks vaja järjepidavust. Seega enesemotiveerimine võiks olla samuti päevarutiini osa.

- Sinu enesetunne muutub kordades paremaks, kui aitad parandada teiste enesetunnet. Jagamine on hoolimine. Seega märka inimesi enda ümber ja sinu enesetunne kasvab kiiremini paremuse poole!

- Kui sind tabab motivatsioonipuudus, siis loe midagi tervislikku ja head. Kui sa ei suuda motivatsiooni selleks leida, siis näita enda tahtejõuga, et sa suudad sellega hakkama saada. Kui oled lugenud midagi tervislikku ja kasulikku, siis tunned, kuidas sinu motivatsioonienergia kasvab. See on ilus ja hea tunne.

- Üksinda suudab inimene vähe, seega hoiame kokku. Koostöö on hea.

- Kõik lahkub siit maailmast peale armastuse, mille oled endast välja kinkinud. Armasta! Jaga ja külva seda võimalikult palju.

- Armastus ei ole passiivne, see on liikuv energia ja seda tulebki liikvel hoida.

- Julge armastada ilma häbitundeta. Kallista, kui tunned, et soovid kallistada enda lähedast. Naerata armastusega teiste poole, isegi kui sulle vastu ei naeratata. Jaga armastust, seda on vaja sul, mul, tal - meil kõigil.

- Sul on vaja rõõmsameelsust sama palju kui õhku. Sul on vaja armastust sama palju kui vett. Selleks, et rõõmu tunda - tervendame sind. Selleks, et armastust tunda - avame sinu Südametšakra. Selleks, et seda välja kinkida, tuleb seda enda sees kasvatada. Armastuseseemne hinge külvamine on üks ilusamaid energiaid, mida saad iseendale kinkida lisaks rahutundele. Seega esmalt rahu, seejärel kõik ülejäänud.

- Pimedus ei saa pimedust välja juhatada, selleks on vaja valgust. Kasvata igavesti valgust enda sees. Iga pime nurk sinu sees - leiame koos sellele valguse. Nii ereda, et see koht ei muutuks sinus enam mitte kunagi pimedaks.

- Räägi iseendaga nii nagu sa räägid inimestega, keda sa armastad.

- Ära ainult unista edust, tegutse selle nimel!

- Ära lase edul endale pähe lüüa ning ära võta läbikukkumisi südamesse. Lase mõlemad vabaks - egovabadus on parim koht, kus 
enda hinges eksisteerida. Selleks vabasta raskustunne ja ela elu, et kogeda ning vaata tervisliku huviga maailma poole. Sa ei tulnud siia võistlema, mina ka ei tulnud. Me tulime siia, et elada.

- Inimene, kes suudab läbikukkumisest edasi liikuda, suudab saavutada midagi suurt. Kui soovid midagi suurt saavutada, siis selleks on sul vaja kasvada spirituaalselt tugevaks. Aga kuidas seda teha? Läbi saatuseraamatus olevate katsumuste, mis sind kasvatavad. Seega läbikukkumine ei ole märk sellest, et sa ei oska ega saa. See tähendab seda, et sinu ülesanne on sellest õppida. Kõige parem, mida sellest õppida on vastupidavus ja see on ülimalt väärtuslik energia. Mida vastupidavamaks sa muutud, seda ego-vabamaks ja õnnelikumaks sa saad, kuna peale raskuse ületamist oled sa suuteline nägema elu uue pilguga. Kuidas vastupidavust endas kasvatada, saad lugeda SIIT.

- Edasiliikumiseks on vaja sinupoolset esimest sammu. Seega täna on esimene samm milleks? Mõtle selle peale palun.

- Mõtle nagu kuninganna või kuningas - "Ta ei karda läbikukkuda, läbikukkumine on järgmine samm millegi suurema poole."

- Oluline ei ole ainult sinu füüsilise keha tugevus, oluline on sinu hinge tugevus.

- Raskuse keskel on alati võimalus - ava silmad ja näe seda!

- Oluline on lahkus, lahkus ja veelkord lahkus. Kui sul on midagi, mida sa saad teistega jagada, siis palun tee seda. Jagamine on hoolimine ning see annab sulle ning teistele suurepärase enesetunde.

- Isegi, kui sa läbid hetkel enda elus isiklikku põrgut, siis liigu edasi - tee kõik selleks, et tuleksid sealt välja. Sinna istumine ja jäämine ei ole lahendus. Olen sinu jaoks olemas, kui vajad suurt köit, millega sind pimeduse august välja tirida. Olen olemas, ole ka sina palun olemas!

- Kui ei ole raskust, ei ole progressi, seega vaatame olukorrale otsa valgusega.

- Oluline on see, millise jalajälje sa siia maailma jätad, mida teistele inimestele pakud. Jagame armastust, tervist ja kõike head.

- Ära mitte kunagi varja iseennast, ole nähtav - ole õnnelik selle üle, kes sa oled. Hoolimata sellest, milline on minevik olnud. Oluline on see hetk, milles sa elad. Sina oled oluline!

- Avasta, mis on sinu missioon siin elus ja täida seda võimalikult suure armastuse ning kirega. Selleks, et mõista, mis on sinu missioon, soovitan kanda Skolessiiti, et teha iseendas sügav rännak. Võime rännakule minna ka koos, et see vastus sinus üles leida. Kui seda juba tead - suurepärane, tegutse edasi!

- Muretse vähem selle pärast, mida teised inimesed sinust arvavad. Miks? Esiteks teiste arvamus ei määra seda, kes sa tegelikult oled. Teiseks on inimestel nii palju enda elus tegemisi, toimetamisi, saatuseraamatu keerdkäike, jne, mis võtab nende aja. Juhul, kui sa oled sotsiaalsel tasandil 
ülitundlik, siis see on ülimalt oluline teadmine, millest kinni hoida.

- Sinu arvamus on oluline!

- Kui keegi pidurdab sind milleski, mida sina näed ilusa ja heana, siis ilmselgelt see inimene on häiritud sellest, et keegi "sellega hakkama saab". Seega see on tema sisemine konflikt, millele ei tasu muud tähelepanu pöörata, kui soovida sellele inimesele head ja muuta tema vaadet elule positiivsemaks. Sina tegutse edasi.

- Alusta sealt, kus sa oled. Kasuta neid vahendeid, mis sul on. Usalda elu!

- Alati on olemas valgus, tuleb olla piisavalt julge, et seda märgata ning näha osata. Seega, kui julge sa oled? Oled sa piisavalt julge, et näed valgust seal, kus on sinu isiklik pimedus või raskustunne? Vaata sellele otsa, näe valgust - majakas põleb kuskil nii või naa. Kasvame läbi raskuse ja Universum annab alati millegi, mille kaudu raskusest tugevusse pääseda. See ongi see valgus, mille poole liikuda. Alati on kusagil valgus, tean seda - olen alati leidnud pimedusest valgust. Miks ei peaks sina leidma? Oleme samal planeedil ja hingesüsteem, mille järgi elame on sama. Oleme koos siin maailmas energiatööd tegemas, meil kõigil on missioon. Valgus on samuti kõigi jaoks olemas, tuleb osata vaadata ja kui oled valguse osas depressiooni tõttu lühinägelik, siis ei tähenda seda, et seda seal ei ole. On ikka, sul on vaja lihtsalt pingutada, et see üles leida. Tee seda kindlasti, teeme seda koos.

- "Sa ei pea nõustuma minuga, et mind armastada" - mõttetera, mis aitab veelgi rohkem kasvada tingimusteta armastusse.

- Sa vajad palju vähem, kui sa endale ette kujutad, et olla õnnelik. Lihtsuses peitub ilu ja võlu.

- Kui maailm tundub olevat sinu jaoks külm koht, siis süüta sisemine leek ning pane enda ette lauale imeilus küünal. Loo soojust ja kiirga seda väljapoole!

- Kui oled end kaotanud, siis enesearmastamine ja enda eest hoolitsemine on viis, kuidas end taasleida. Ja kui oledki end kaotanud, siis mis sellest? Peaasi, et sinu taasleiame. Vaatame tuleviku poole valgusega, minevik olgu parim õpetaja.

- Enda loo aktsepteerimine on suur julgus, enamus põgenevad enda eest. Ära põgene enda eest! Aktsepteeri, kes sa oled, mida sa oled kogenud, teinud, näinud, kuulnud, mõelnud. Aktsepteeri seda kõike ja näe minevikku ainult heaga. Mida rohkem tervendad enda läbielamisi, seda suurem potentsiaal sul on - mineviku valus ja ilus tõde.

- Sa suudad, sa saad hakkama, me veel näeme sinu kasvu!

- Sa ei ole mitte kunagi liiga vana, et uus projekt, eesmärk, unistus või siht endale silme ette seada. Olgu selleks jooga praktiseerimine või näiteks ühel hetkel maratonil osalemine. Eesmärkide võtmine on kasulik.

- Lahke ja hea olla pole kunagi liiga vara.

- Jäta meelde - kui olukord on kehv, siis saab see minna vaid paremaks, kui võtame õige suhtumise. Tegutseme või laseme vabaks - oleneb, mis on parim.

- Hoia nägu alati päikese poole, et vari saaks olla sinu seljataga, mitte sinu ees!

- Mida ma soovin saavutada ei ole pime lootus vaid lootus, millest võib kasvada suurejooneline positiivsus.

- Ma otsustan teha edasisest elust enda parima elu.

- Olen tugevam kui minu katsumused. Need muudavad mind vaid tugevamaks ja veelgi vastupidavamaks, teadlikumaks ning lootusrikkamaks.

- Elu kõigi jaoks - sinu, minu, tema - kõigi jaoks!


Motivatsioon kasvagu sinus aina suuremaks ja suuremaks, kuniks ühel päeval tunned elust vaid rõõmu ning kõik inimesed sinu kõrval saavad tunda end suurepärase päikesekiire seltsis. Kui oled see päikesekiir teiste seas ja tunned end ehtsalt hästi - see on parim.

Tene Laul