Alkoholism on maailmas üks levinumaid probleeme, millega seisab silmitsi suur osa inimestest. Alkohol iseenesest ei ole kahjulik kehale, kui seda intelligentselt tarbida. Selleks, et seda intelligentselt tarbida, tuleb kas mõista selle olemust või teadvustada endale millal ja kuidas seda kasutada. Kuna tegemist on maailmas oleva ravimiga, siis selle ravimi üledoseerimine toobki kaasa alkoholismi. Seega esmalt, mida sa mõistma peaksid on see, et tegemist on ravijoogiga, mida tegelikult tuleks põletiku taandamiseks juua ja spetsiaalsete ürtide või teiste taimedega, et sellest saada kasu, mitte kahju. Mina ei propageeri alkoholi tarbimist, vaid soovin hoopis teadlikkust sellel alal tuua ja luua suuremat pilti igaühele, et alkoholismi kaotada ning anda selle asemel välja teadlik tarbimine. Selleks, et sa saaksid seda teadlikult tarbida, selleks tuleb sul esmalt mõista seda, et alkoholiga ei leevendata hingepiina ehk emotsionaalseid probleeme. Kui sa suudad mulle lubada seda, et alkoholi kasutad täiskasvanuna vaid ravimina, siis olen ma sulle väga tänulik. Alkoholi ei tohiks kindlasti juua alaealine ehk laseme kehal ja hingel kasvada tugevamaks esmalt enne seda, kui alkohol sinu ellu tuleb. Absoluutselt kõikidele lastele ja noortele tuleks teavitada selle mitte vajalikkusest enne täisealiseks saamist. Kui sa mulle lubad, et sa kaitsed lapsi alkoholi tarbimise eest, olen sulle väga tänulik ja Universum ehk kõrgem jõud samuti. Kõrgem jõud minu silmis on Universumi vägi, kelle jaoks jumal, kelle jaoks Universum.

Alkoholisorte on erinevaid ja absoluutselt kõikidel alkoholiliikidel on erinev toime meie hingele, aga enam-vähem sarnane meie kehale. Näiteks aitab tekiila uinuda ja tegemist on prebiootikumiga, mis aitab ära lagundada sinu seedesüsteemis bakteriaalseid kolooniaid, mis on sinu kehale ebatervislikud. Tekiilaga saab teha seedesüsteemile puhastust aga seda ei tohiks kasutada regulaarselt vaid ajutiselt enda tervise edendamiseks ning kindlasti peaksid olema vähemalt 18 aastane, kui soovid alkoholiga end ravida. Iga alkohoolse joogi ületarvitamine toob kaasa alkoholismi ja sellele soovin mina lõpu teha meie ühiskonnas - alkoholi kuritarvitamisele. Selleks selgitan ma ära, mis on alkohol ja kuidas saad seda kasutada enda tervendamiseks, mitte haigestumiseks. Absoluutselt kõikide ravimite, kaasaarvatud alkoholi ületarvitamine, toob kaasa kõrvalnähte - alkoholi puhul alkoholismi. Seega siin artiklis kirjutatud informatsiooni kasutad sa endal vastutusel ja mina ei propageeri alkoholi, vaid soovin teadlikkust sellesse tuua, et alkoholismile lõpp teha. Kui sa tead kedagi, kes on alkoholismi küüsis, siis ole hea jaga temaga seda artiklit. Ta võib sellest saada endale teadlikkust juurde ja lõpetada alkoholi kuritarvitamise.

Selleks, et alkoholismist lahti saada tuleb esmalt teadvustada seda, et sul on alkoholism. Kuidas seda teada saada? Väga lihtne. Esitan sulle küsimused, millele sina, ole hea ja vasta ausalt. Kui sa endale valetad, siis ei ole sa spiritualist. Spiritualist suudab endale peeglis alati otsa vaadata ning teadvustada seda, millises seisus ta on. Spiritualist võib samuti sattuda alkoholismi küüsi nii nagu iga teine inimene. Miks? Alkohol on kaval ja spiritualism ei tähenda karsklust, see tähendab teadvustamist. Elule otsa vaatamist ausa pilguga. Seega liigume edasi ja teadvustame seda, kas sul on alkoholism või suudad sa intelligentselt alkoholi tarbida.

1. Kas sa haarad pudeli emotsionaalse valu leevendamiseks? Kui jah, siis sul on alkoholism. Kui mitte, siis on väga hea ja saad sellest artiklist võtta alkoholi raviomadused enda teadvusesse üle ning kasutada neid teadmisi enese tervendamiseks. 

2. Kas suudad ilma alkoholita elada? Kui jah, siis oled teadlik tarbija. Kui mitte, siis sul on alkoholism ja sellest saame me koos siin artiklis jagu. Minu eesmärk on sulle anda võimalikult palju informatsiooni selle kohta, kuidas sellest imelihtsalt lahti saada. Selleks ongi vaja sul alkoholile teise pilguga peale vaadata ja seda tarbida teadlikult ja targalt. Miks muidu öeldakse, et alkohol on tarkade inimeste jook. See ongi tarkadele, aga kui sa oled alkoholi küüsi langenud, siis see ei tähenda seda, et sa rumal oleksid, see tähendab seda, et sa oled sellel lasknud enda elu kontrollida. Tegelikult on aga nii, et mitte ükski asi siin maailmas ei tohiks sind juhtida peale sinu enda. Seega, kui sa soovid alkoholismist vabaks saada, pead sa esmalt teadvustama seda, et sina kontrollid enda elu, mitte alkohol. Alkohol on abivahend tervenemiseks, mitte abivahend murede uputamiseks.

Alkoholism tuleb tavaliselt südamega ja emotsionaalsetel inimestel kiiremini, kui neil, kelle Südametšakra on nõrgem. Seega positiivne sõnum absoluutselt kõikidele alkoholismi all kannatajatele on see - teil on suur süda, mis on hell. Mida suurem süda, seda suurem tõenäosus on lasta alkoholil end üle võtta, kui mured, probleemid ja nukrus esile tuleb. Seda tuleb teadvustada, et südamlik inimene on suuteline alati kiiremini sõltuvustesse sattuma. Miks? Mida suuremalt töötab sinu Südametšakra, seda rohkem abi on inimesel vaja, kui kurbus või trauma esile tuleb. Selleks aga ei tohiks alkoholist abi otsida. Selleks tuleb inimesele anda tuge emotsionaalselt. Kallistused ja armastuse väljendamine on oluline. Eriti alkoholismi puhul on oluline anda inimesele emotsionaalset tuge ja seda saavad teha tema lähedased inimesed. Hukkamõistmine on kindel ei, seda ei tohi teha. Näiteks, kui sa elad alkohoolikuga koos, siis tuleb temaga suhelda, kallistada, armastada, mitte etteheiteid teha. Mida rohkem etteheiteid teha, seda sügavamale alkoholismi inimene satub. Mida rohkem positiivsust ja heaolu luuakse alkoholi küüsi sattunud inimese ümber, seda kiirem on tervenemine. Alkoholism ei võrdu halb inimene, alkoholism võrdub südamlik inimene, kes on enda emotsionaalse valu sisse kinni jäänud. Selleks, et sealt välja saada, selleks tuleb sellele inimesele anda ja jagada armastust ning lähedust. Seega etteheited lõpetada ning armastus alaku.

Alkoholi ületarbimine võtab ära töövõimekuse, kahjustab sinu ajurakke ja tulevad esile keskendumisraskused ning tasakaaluhäired. Miks? Alkoholism on Südametšakra uputaja, mis tähendab seda, et see blokeerib emotsionaalset valu tundmast ja seetõttu haarataksegi pudel ning juuakse ja juuakse. Seda tehakse selleks, et mitte mõelda nende asjade peale, mis emotsionaalselt liiga teevad. Sellepärast on ka alkoholismi meie maailmas väga palju. Häid inimesi on traumeeritud, aga traumast ei saa välja tulla alkoholiga, sellest saab välja tulla vaid läbi teadvustamise, kallite inimeste toe ning armastava atmosfääriga. Selleks, et lõpetada alkoholism täielikult ära, tuleks lõpetada alkohoolikutele näpuga näitamine. Nad on ka inimesed, mitte elu heidikud nagu tihtipeale neid vaadatakse. Mina ei vaata ühtegi alkohoolikut halva pilguga, vastupidi - väga armastava pilguga. Küsimusega: "Kuidas ma saan teda aidata?". Ja sellise pilguga võiksime me kõik neid vaadata. Selleks, et nad saaksid abi ja tuleksid sellest välja.

Alkoholismi saab kõige kiiremini ravida armastusega ja selle väljendamisega, aga selleks on vaja alkohoolikul enda kõrvale inimest, kes seda suudab talle väljendada. Olen erasessiooniraames tegelenud aastaid alkoholismiga, küll vastu võtnud alkohoolikuid, kui ka nende perekonnaliikmeid. Perekonnaliikmetele õpetan seda, et aidaku enda pereliikmel alkoholismist väljuda läbi armastava käitumise. Oluline on andestamine, rahu andmine ja kallistuste jagamine. Alkohoolik peab tundma end armastatuna, et loobuda alkoholist. Alkoholi tarbimise mõtted kaovad kiirelt ära, kui armastus on letis. Paljud minu juures külas käinud alkohoolikute naised küsivad minu käest tihtipeale: "Tene, kuidas ma saan talle armastust pakkuda, kui ta koguaeg purjus on?" Selle peale ütlen ma neile:  "Armastust tuleb jagada siis, kui ta kaine on, et ta pudelit ei haaraks. Kui ta on selle haaranud, tuleb rahu talle anda, mitte lasta riidudel esile tulla". Enamus alkoholiga tehtud kuritegevused on tegelikult juurpõhjusena pärit armastuse puudusest. Et alkohoolik vägivaldseks ei muutuks, tuleb talle armastust pakkuda koguaeg. Selle peale on minu käest uuritud: "Miks peaksin kellelegi armastust pakkuma, kes ei oska seda hinnata?" Selle peale ütlen mina: "Asi ei ole selles, et seda ei osata hinnata, vaid alkohol teeb kurjaks ja tigedaks traumeeritud inimese, seega ei tohiks lasta tal alkoholi kaudu traumadesse tagasi sukelduda, kuna alkohol toob esile traumad. Selleks tuleb kainena teda armastada, hinnata, motiveerida ja inspireerida. Alkoholism ei ole kindlasti probleem, millega inimene peaks üksinda silmitsi seisma. Vastupidi, alkoholi küüsis oleval inimesel on abi vaja".  Seetõttu ma kirjutangi selle artikli siia, et lõpetada alkoholism ära ja tuua sellele uus valgus, armastav valgus.

Traumeeritud inimene vajab lähedust, ära kuulamist, mõistmist ja valgustatust. Kuidas seda teha? Kuula inimese mured ära, kui ta kaine on. Paku lahendusi, anna talle enda abikäsi. Mida suurem on sinu toetus temale, seda vähemaks muutub agressioon, mis trauma tõttu välja hüppab. Mida rohkem hoolitsed enda lähedase eest, kellel on alkoholism, seda kiiremini ta sellest välja tuleb. See on aeglane protsess, kui tegemist on juba alkoholismiga, aga see on võimalik protsess. Kõige olulisem on see, et inimene ei satuks tsüklisse. See on keha jaoks koormav ja toob kaasa erinevaid teisi haiguseid, kuna pidev alkoholi tarbimine blokeerib ära keha tervenemise üleüldiselt ka kõigest ülejäänust. Oluline on süüa tervislikult, kui soovitakse alkoholist väljuda nii, et jääks alles vaid intelligentne tarbimine. Panen siia kirja erinevad taimed, mis aitavad alkoholismist väljuda ehk võtta alkoholi isu ära. See on hea teadmine sellele, kes alkohoolikust pereliiget soovib aidata, või kui oled ise alkohoolik, siis saad ennast nende taimedega aidata.

Draakonivili on üks parimaid alkoholi tarvitamise pidurdajaid. Selles sisalduvad antioksüdandid pidurdavad ajurakkude kahjustust, aidates taastada ajurakke, suurendada keskendumist ja parandada tasakaalu. Alternatiiviks draakoniviljale on ženšenn. Seda tuleks tarbida igapäevaselt kuni oled seljatanud alkoholismi. Miks? Siberi ženšenn kaitseb ajurakke kahjustuse eest ja aitab neid taastada. Lisaks L-Teaniin ja L-Tauriin, need on kaks aminohapet, mis suurendavad aju vastupanuvõimekust mitte alluda traumadele, vaid nendega vaherahu teha. Kindlasti peab jälgima rauataset, see peab olema normaalne ja selleks soovitan süüa nõgest, spinatit, rukkolat, maasikaid, peeti ja teisi rauarohkeid toite. Mida kõrgem on rauatase, seda parem on üleüldiselt. Miks? Madal rauatase võib tuua endaga kaasa kurbust ja elule alla andmist. Seetõttu võib ka inimene hakata leidma alkoholismist põgenemist, kuna tema ajukeemia on paigast ära võibolla lihtsa mineraalaine puuduse tõttu, milleks on raud. Seega soovitan igal alkoholi tarbival inimesel teadvustada, mis on tema rauatase. Kui see on madal, siis number üks on raud kontrolli alla saada.

Alkoholismi aitab tervendada esiteks armastus ja seejärel õiged taimed ning kolmandaks ka loomulikult looduslik keskkond. Selleks soovitan ka teistel lähedastel pakkuda armastust alkoholismi küüsis olevale inimesele. Mida paremad on läbisaamised teiste inimestega, seda suurem on tõenäosus sellest väljuda. Selleks, et kindel olla, et sa oled alkoholismist välja tulnud, peab olema kaks aastat vähemalt kainet olekut. Peale seda saad sa alles hakata alkoholi tarbima ravitsemise eesmärgil. Seega peab aju olema kindlasti kaks aastat puhanud alkoholi ületarbimisest. Sellest hetkest, kus otsustad loobuda alkoholismist, pane see kuupäev kalendrisse ja järgi 2 aasta reeglit. Kui oled olnud alkoholismi küüsis, siis arvesta seda, et esimene samm on kõige raskem, aga järgmised sammud on vaid lihtsamad ja lihtsamad. Kõige keerulisemad on esimesed 4 kuud. Peale seda läheb see väga lihtsaks. Lisan siia ka nõuandeid, kuidas alkoholismist väljuda.

Esiteks ei tohi sa end süüdistada mitte milleski. Sa ei ole nõrk inimene, kui oled alkohoolik. Sa oled tundlik inimene ja tundlikkus ei ole nõrkus. Tundlikkus on armastus. Armastuse vajadus on see, mis sind alkoholismi tõmbab. Alkoholismiga käib alati kaasas trauma, seega see sama trauma on juurpõhjus miks sa alkoholismi oled sattunud. Õigel ajal ei olnud sulle armastust keegi pakkumas, kui sa seda kõige enam vajasid ja seetõttu sa langesid alkoholismi küüsi. Seega sukeldume mõtetes tagasi sinu traumani ning leiame selle üles. Kui sa oled selle üles leidnud, siis tuleb sul andestada sellele, mis sinuga juhtus. Lase sellest vabaks, ära süüdista, vaid õpi sellest kogemusest. Mida rohkem sa suudad teadvustada seda, mis sind sinna traumasse viis, seda kiirem on ka tervenemine. Mida kiirem on sinu teadvustamine selle osas, seda suurem on sinu rõõmutunne, kui sa sellest vabaks saad. Seega minu küsimus sinule on: "Mis on sinu trauma või traumad?" Vaata ajas tagasi sellesse hetke, kus alkohol sinu ellu suuremalt tuli, seal on kindlasti olemas trauma. Kui oled selle trauma üles leidnud, siis ole hea ja andesta iseendale. Andesta, et edasi liikuda. Meil ei ole mõtet vaadata minevikku kurbusega, meil on mõtet vaadata sinna teadlikkusega. Teadvusta endale seda traumat ja küsi enda käest: "Mis sul on sellest õppida, kuidas sa seeläbi tugevamaks inimeseks oled saanud ja mida elu soovis sulle sellega õpetada?". Kui nendele küsimustele vastuse oled leidnud, siis oled vabastamisega esimese sammu teinud. Alkoholism saab ravitud siis, kui sa teadvustad seda, miks sa sellesse algselt üldse läksid ja mitte teadlikult, vaid kogemata. Keegi ei soovi olla alkohoolik, see on lihtsalt kurbuse spiraal, millest saab tegelikult igakell väljuda. Selleks pead sa tahtma seda teha. Selleks pead sa oskama teadvustada endale, miks sa sellesse üldse läksid. Selleks tulebki sellel teemal rääkida ja mina räägin sellest sinuga siin kirjateel.

Kui oleme leidnud trauma põhjuse üles, siis saadame selle Universumisse minema lihtsa vabastamis-rituaali kaudu.

Rituaali jaoks läheb sul vaja:

6. Valget paberit
7. Pliiatsit
8. Tikke

Süüta küünal ja võta selle leegist Palo Santole tuld. Oota kuniks Palo Santo puu tükk on leekidesse läinud. Kui leek on suur, siis raputa see leek kustu ning lase Palo Santol suitseda. Puhasta sellega enda Südametšakra ning ülemised Tšakrad nii, et teed ringe enda pea kohal selle suitseva Palo Santoga. Mis on Palo Santo? See on püha puu Peruust, millega vabastatakse kõik traumad sinu hingest ja peast. Kui sa seda regulaarselt kasutad, siis tunned end alati suurepäraselt. Selle rituaali jaoks on see number üks rituaalitaim, millega on võimalik vabastada sinu kurbus ja trauma, mis viivad sind alkoholilt abi küsima. Selle rituaali eesmärk on aga pidurdada alkoholismi ja seetõttu kasutame Palo Santot ehk püha puud, mis vabastab sind nii-öelda "viinakuradist".

Kui sa oled selle ära teinud, võta kristallid ja aseta need küünla ümber. Ametüst ja Ioliit on kaks parimat alkoholismi vabastajat, nendel on kosmiline energia sees, mis pidurdab alkoholi tarbimist ja aitab traumast vabaneda lõplikult, mis on alkoholismi teguriks sinu puhul. Kui sa oled kristallid küünla ümber pannud, siis võta paber ja pliiats ning kirjuta absoluutselt kogu enda valu sinna paberile. Kirjuta enda hinge valu ära ja vabastame koos selle igavesti Universumisse. Kui sa oled kirja pannud kõik, mis on sinu alkoholismi probleemiks, siis keera paber rulli ja põleta see Boswellia küünlast saadud leegiga ära. Vii põlev paberitükk ahju või tulekoldesse igavikku põlema. Kui oled selle ära teinud, siis lase kristallidel olla küünla kõrval kuniks sa oled küünla lõpuni põletanud. Põleta igapäevaselt küünalt, kuni see on lõpuni põlenud. Kui küünal on lõpuni põlenud, siis võta kristallid ja aseta need enda voodi alla. Selleks, et need öösel saaksid hoida sinu Auravälja tervena. Need ei lase halbadel mõtetel tekkida ja ühendavad lahti sind "viinakuradist" ehk viinadeemonist. Veelgi parem on see, kui sinu voodi kohal seisaks unenäopüüdja, mille külge on riputatud Ametüsti ripatsid või auguga tooted. See aitab veelgi kiiremat tulemust tuua. Kristallid on kõik kosmilise väega kaetud ning töötavad ideaalselt inimese hinge energeetika ümber mõtestamisega.

Kui rituaal on tehtud, siis hakkad end päev-päevalt järjest paremini tundma. Kui soovid, siis saad rituaali korrata, aga siis sellisel juhul uute kristallide ja väeesemetega ning hoia neid esimese rituaali juures. Sa saad väestada end veelgi rohkem, kui teed seda rituaali aina rohkem ja rohkem. Kõige parem on seda rituaali teha Täiskuu või Noorkuu ajal. Kuufaaside kalendri leiad SIIT.

Alkoholismist aitab välja tulla armastus. Kui sa armastad kedagi, siis selle inimese nimel loobuda alkoholist on väga õige samm. Mõtle selle peale, et kui sinu elus ei eksisteeriks alkoholismi, siis sa saad enda elu jagada õnnelikult oma lapsega või enda kallimaga. Selleks, et te saaksite õnnelikud olla, on vaja alkoholismile lõpp teha ning õppida seda targalt kasutama vaid ravi eesmärgil. Alkoholismi suurimaks ravimiks on armastus. Seega minu küsimus sinule on "Keda sa armastad?". Kui sa oled endas leidnud selle vastuse, siis proovi leida endas see tugevus ja öelda armastatud inimese pärast alkoholismile ei. Armastus olgu motivatsioon ja inspiratsioon. Ilma alkoholismita on elu nauditavam, kui selle sees olles. 

Alkohol on ravim, mis suudab põletikku taandada. Näiteks gin on suurepärane kõharavim ja ülemiste hingamisteede tervendaja, kuna selles on kadaka eeterlikku õli, mis on suurepärane tervendaja. Väike kogus gini juua aitab lahti saada külmetushaigustest. Väike kogus viina võtab ära palaviku, eriti, kui seda juua koos apelsinimahlaga. Alkoholil on palju erinevaid tervendavaid omadusi ja kui kasutada erinevaid alkohole erinevate taimedega koos, siis need teevad keha sees imesid. Näiteks punane vein aitab verd tugevdada. Aga kindlasti ei tohiks juua alkoholi suurtes kogustes. Väike kogus enesetervendamiseks ongi intelligentne joomine. Seda tohib loomulikult teha vaid see, kellel ei ole alkoholismi. Ainult mittealkohoolik suudab tervendada end alkoholiga teadlikult nii, et ületarbimist ei tekiks. Kui oled alkohoolik, siis esmalt tuleb sind 2 aastat alkoholist täielikult eemale hoida ja alles siis võid seda samm-sammult tervendamise eesmärgil juua.

Alkoholismile aitab lõpu teha Ametüsti ja Ioliidi kandmine. Soovitan auguga kristalle kanda selleks, et need tõrjuksid eemale sinu soovi pudelit kätte haarata. Ametüst ja Ioliit on karskluse kristallid, need distsiplineerivad mitte alkoholi jooma, aidates sellest mõttest lahti saada. Kui sa tunned puudust armastusest, siis kindlasti lisa nende kristallide hulka ka Roosa Kvartsi või Granaadi ehk armastusekristalle. Armastusekristallid aitavad alkoholismist loobuda kuna Südametšakra tunneb armastust ja terveneb samal ajal. Kõik armastusekristallid aitavad kaasa armastuse edendamisele ning tunnete suurenemisele ning traumade vabastamisele.

Näiteks aitab alkoholist veel loobuda pidev laimi, sidruni, greibi ja apelsini tarbimine. Mida rohkem on sinu menüüs tsitruselisi, seda vähem sinu aju tahab alkoholi tarbida. Nendes on olemas keemilised ühendid, mis blokeerivad ära alkoholi tarbimise. Seetõttu tarbitakse tekiilat näiteks laimi või apelsiniga ja viina apelsiniga. Need on blokaatorid, mis ei lase alkoholi ületarbida. Seetõttu ei tohi ka enesetervendamise eesmärgil alkoholi ilma tsitruselisteta tarbida. Need aitavad pidurdada üleliigset tarbimist ja annavad piisavas koguses C-vitamiini kehale, et alkohol ajule kahju ei saaks teha ning nahk samuti terveks jääks, sest sinu keha ei suuda kollageeni toota, kui sa C-vitamiini ei tarbi.

Kui soovid alkoholismist kiiresti lahti saada, siis esimesena tuleks võtta kasutusele greibi söömine. Greip blokeerib alkoholi vajadust ja kui juua veel lisaks piparmünditeed kolm korda päevas, siis see võtab samuti alkoholi isu ära. Nii lihtsad variandid on olemas poelettidel, millega alkoholiga võidelda. Tsitruselised ja kodusisene armastus peab ka kindlasti olema. Ilma armastuseta sellest kergelt välja ei tulda. Selleks tuleb aga vaherahu luua pereliikmetega ja enda missioon üles leida selles elus. 

Kui sinu perekonnas on alkohoolik, siis temale tuleb anda õiget ja head toitu ning palju armastust! Kui sa oled ise alkohoolik ja soovid end aidata siis, oled õiges kohas. Teeme alkoholile lõpu, sööme tervislikult ja teeme alkoholi vabastamise rituaali.

Armastusega
Tene Laul