Nii nagu kirjutasin "Ajarännak" raamatus, oleme uuel spirituaalsel ajastul. Sellega seoses oleme muutmas enda missioonide suundasid ja minu meelest on see suurepärane. Miks? Maailmast saab elamiseks ilusam ja parem koht. Minu meelest on see väga tore ja hea. Tingimusteta armastus ongi see, mis on oluline ning, mille järgi me kõik peaksime elama. Lõvidel aga algab uus ajajärk enda elumissioonis 16. augustil 2023. aastal. See kestab sinu elus kuni lõpuni välja. Mis tähendab seda, et ma soovitan sul selle artikli Lõvina väga põhjalikult läbi lugeda. Sellega saan ma aidata sul enda elus rohkem pusletükke kokku liita ning anda sulle sinu elu kohta selgust juurde.

Lõvi, sa oled särtsakas ja hea huumorimeelega kui oled 5D-tasandil ehk kui oled rahus maailmaga ja iseendaga, mis on tegelikult äärmiselt oluline. Kui sa oled minu artiklite lugeja, siis sa ilmselgelt oled spiritualist ja üks nendest, kes sellele missioonile liigub. Kuidas sa saad teada, et oled 5D-Lõvi? Esiteks, elad sa tingimusteta armastuses ja soovid maailmale, iseendale kui ka teistele head. Nii lihtne see ongi. Kui sinu sisemine energeetika on õnnelikus positsioonis ja armastuses, siis see ongi 5D-Lõvina olemine. Kui sa aga tunned, et sa soovid saada lisajõudu, et eksisteerida selles energias, siis ole nii kallis ja hea ning asu kiiremas korras kandma enda õnnekristalli- Oranži Kaltsiiti. See kristall aitab sul elus rõõmu ja headust märgata ning seda enda ellu suurejooneliselt ligi kutsuda. Kristallid on kõik eksplaneetide sisud, mis tähendab seda, et neid kandes, saad rohkem kontakti maailma energiatega ja samuti Kosmose laengutega.

1. MAAILMA HUUMORIGA TÄITMINE

Kallis Lõvikene, oled siia maailma sündinud selleks, et enda huumorimeelega tervendada meie planeedil olevat rahvast. Ära mitte kunagi kaota enda huumorimeelt, kuna see on oluline osa sinust, mida jagada teiste inimestega. Sina naeratad maailmale ja maailm naeratab sulle vastu. Sina lood huumorit ja teised naudivad. Sinu missioon on teiste inimeste Päikesepõimikut tervendada nii palju kui võimalik. Mis omakorda tähendab seda, et kui sa näed kedagi kurvana, siis sinu ülesanne on teisele inimesele naeratus näole tuua. Seega märka nukraid inimesi ja aita neil elurõõm selles elus tagasi leida. Mida rohkem sa enda huumorit külvad, seda rohkem sa maailmale headust lood. See kallikene on sinu Karma. Sellega toidad sa enda head Karmat, mille saad Jupiterilt vastu võtta nendel kuupäevadel: 23.09.23, 21.10.23, 03.11.23, 13.12.23, 28.01.24, 14.02.24, 19.03.24, 29.04.24 jne. Nendel päevadel hoia kindlasti enda õnnekristalli Oranži Kaltsiiti terve päeva jooksul iseendaga, et Kosmosest saaks sinu energiasse õnnelaeng saabuda. Sinu tulevasi Jupiteri kuupäevi jagan artiklites ja kindlasti ka enda latenee instagrami storydes.

2. LASTE KAITSMINE JA NENDE RÕÕMSAMEELSUSE HOIDMINE

Lõvidel on absoluutselt kõik olemas, et muuta lapsi rõõmsameelseks ja kaitsta neid elu ohtude eest. Kosmos on uuel spirituaalsel ajastul andnud Lõvidele suurema kohustuse anda endast maksimumi laste tervise, eriti vaimse tervise üleval hoidmiseks. Lõvi suudab rõõmustada ja olla enda positiivsusega toeks ka kõige keerulisematel hetkedel ning seda sinult Lõvi maailm ootabki. Kui sul on endal lapsed, siis sea nemad esikohale, muutes nad vaimselt rõõmsameelseks enda hea tuju ja positiivsusega. Lapsel on probleem ja sinul peab olema selleks lahendus. Täida enda Karma hea õnnega läbi selle, et oled lastele olemas. Kui sul endal lapsi ei ole, siis ole sina enda seltskonnas, perekonnas ja sõprade keskel lastele toeks. Too nende näole naeratus ning anna neile positiivsust juurde. Märka enda kõrval olevaid lapsi aina rohkem ja mida rohkem sa suudad nendele pakkuda, seda suuremaks muutub ka sinu isiklik õnn. Kui sul ei ole lapsi veel ja sa soovid lasteenergiat enda Auraväljas suurendada, anda endale viljakust ning lasteõnne juurde, siis kindlasti alusta esimesel võimalusel Amuleti Kristalli või Punase Aventuriini kandmist. Mõlemad on viljakusekristallid, mis aitavad õigel hingel ehk sellel hingel, kes on ette määratud saatuse poolt, sinu ellu sündida. Kui sa soovid, et uuest galaktikast (mis avaneb 2025. aastal 25. juunil) tuleks sinu ellu uus hing, siis on oluline Amuleti kristalli enda kodus hoida. See kristall ühendab selle galakatikaga, mis Kosmosest meie planeedile Maa sellel hetkel ühenduse loob. Sellel teemal hakkan kindlasti kirjutama pikemalt enne selle galaktika avanemist.

3. KAKSIKLEEKIDE VÄESTAMINE JA TOETAMINE

Elame uuel spirituaalsel ajastul ehk tingimusteta armastuse ajastul, mis tähendab seda, et elu on suurejooneliselt tunnete ja armastuse osas muutumas. Mida aeg edasi, seda rohkem me liigume Pluuto ajastult Veenuse ajastu poole (Veenuse ajastu algab 25. juuli 2025). Sellega seoses tõstab Kosmos armastuse potentsiaali ja sellele tuleb meil kõigil kaasa aidata, et tingimusteta armastus eksisteeriks meie maailmas. Lõvidel algab 16. augustil 5D-tasandil tingimusteta armastuse toetamise missioon. Seda ka teiste suhetes, mitte ainult iseenda suhetes. Mis tähendab seda, et sina, kallis Lõvi, oled see, kes peaks ja võiks toetada teisi Kaksikleeke nende suhtes. Kui sul on sõprusringkonnas või perekonnas keegi, kes on Kaksikleegi suhtes, siis ole nendele toeks. Toeta ja nõusta enda hea ja positiivse suhtumisega, mis on väga oluline - sa ei tohi lasta alla anda teistel Kaksikleekidel nende suhetes. Kaksikleekide suhe on suurejooneline, selles on palju etappe ja kõige enam pead sa olema toeks enda lähedastele siis, kui nad on Kaksikleegi suhtes põgenemisfaasis, mille kohta saad lugeda siit. See on kõige keerulisem perioodi, mille sina pead aitama läbi elada. Maailmale on olulised Kaksikleegid ja nende panus siia maailma. Seega sinu missioon on toetada seda, et nad eksisteeriksid ja ei kaotaks üksteisega kontakti. Ole julgustaja ja toetaja ning enda lähedasele põgenemisfaasil toeks, et positiivsus ei kaoks tema hingest. Lase enda lähedastel lugeda minu kirjutatud Kaksikleekide artikleid, et nad aru saaksid, millises sidemes nad on ja, kuidas sellises suhtes hakkama saada enne totaalset kokkusaamist. Sina ole see, kes seda teekonda toetab ja Veenuse ajastul saad võtta selle arvelt välja enda Armastuse-Karma, mis on puhas ja ilus. Sa saad ise õnnega kaetud, kui oled neile toeks. Samal ajal alati iseenda armastust üles ehitades. Sinu armastuseõnnekristall on Petaliit. Eriti siis, kui sa tunned, et armastus on see, mis on sinu elus veel puudu, kuna see on ka uue armastuse leidmise kristall. Kui oled suhtes, siis aitab sind alati Rodokrosiidi kandmine.

4. DEPRESSIOONIENERGIA PUHASTAMINE

Lõvi, sul on absoluutselt kõik enda algenergias olemas selleks, et aidata maailmas depressiooni tervendada. Selles osas saad sa olla totaalselt minu käsilane, kuna minu eesmärk on sellest samuti vabaneda. Alates 2020. aastast on maailm langenud ülemaailmse depressiooni kätte ja Pluuto ajastu, mis algas 2022. aastal ning kestab 2025. aastani on selles energias. Alates 16. augustist 2023. aastast saadetakse Kosmosest laeng Lõvi tähtkuju kaudu Maale, mis suunab Lõvisid tervendama kogu maailma depressiooni. See tähendab seda, et kui sa näed kedagi olevat stressis või masenduses, siis sinu ülesanne on see enda oskustega selle inimese hingest ära võtta. Mida sina saad selleks teha? Saad inimesele naeratuse näole tuua ja küsida otse välja, mis teda vaevab. Kuna uus spirituaalne ajastu algas Jänese-aastaga nagu olen ka "Ajarännak" raamatus kirjutanud, siis sellel ajastul on oluline suhelda ja suhtlemised aktiivsed hoida. Seega ole nii hea ja märka inimesi enda ümber ning too rõõmsameelsus enda huumori ning heatahtlikkusega nende näole. Mida rohkem sa suudad inimesi naeratama panna ja nende raskust kerguseks muuta, seda suurejoonelisem on sinu hea Karma. Sellega on sul võimalik Veenuse ajastul ehk ülemaailmsel armastuseajastul head Karmat välja võtta. Kui sinu perekonnas või tutvusringkonnas on keegi depressioonis, siis saad neile alati ka minu artikleid soovitada, et nad end üles leiaksid. Depressioon tekib siis, kui sul ei ole mitte millegi nimel pingutada ega elada. Depressioonis inimene peab leidma endas üles tahte elada läbi selle, et ta peab leidma üles mille või kelle nimel elada. Sina oled see, kes toob kerguse tema ellu ja mina aitan tal enda missiooni üles leida. Teeme koostööd selles osas, et muuta maailma paremaks kohaks ja elamisväärt energiat juurde tuua. Elu on ilus, kui sa suudad seda ise ilusana näha. Depressioon on kerge tekkima kui elu kannab raskuseid ette ja Pluuto ajastul on seda Kosmose poolt palju tehtud. Sellele tuleb nüüd teha lõpp ja sinu missioon on aidata depressiooni tervendada enda olemusega. Seega märka inimesi enda kõrval ja teeme nad üheskoos terveks!

Hea Karma saadab Lõvi sind alati, kui jagad enda loomulikku positiivsust, heatahtlikkust ja huumorimeelt inimestele enda kõrval. Tee head teistele ja hea õnn tuleb ka sinu teekonnale ning seda kindlasti Veenuse ajastul ehk alates 25. juulist 2025. aastast, mil siseneme uue spirituaalse ajastu teise etappi.