2024. aasta on sinu jaoks Neitsi üleüldiselt väga tasakaalukas - sinu ellu ei tule suures pildis märkimisväärseid muutusi, kui sa ei ole just vallaline. Vallalistel Neitsitel on suur tõenäosus leida just sellel aastal endale kaaslane terveks eluks. Kuna Veenuse energiad on seotud tingimusteta armastuse energiaga, toob see paljude Neitsite ellu nende tõelise elupartneri. Kui sa oled vallaline Neitsi, siis võid sellisel juhul juba ette rõõmustada, teades, et see aasta võib sinu jaoks olla hingelisel tasandil üks suurejoonelisemaid ja elumuutvamaid aastaid. Planeetide seisud on üldiselt erinevatel tasanditel tasakaalukad ning elu võib jätkuda sarnases rütmis nagu seda on olnud 2023. aasta. Juhul, kui sa ei ole ise rahul sellega, mis see aasta on sinu ellu toonud ja kuidas oled enda elu elanud, siis sellisel juhul soovitan endale kindlasti teha Viirukipuuga puhastust ning kanda Viirukipuu eeterlikku õli koos baasõliga regulaarselt enda nahale, et vabastada 2023. aasta stressienergia - et saaksid selle aasta energiast vabaks ning 2024. aasta saaks olla sinu jaoks tervendav ning tasakaalustavam. Kõik planeetide seisud soosivad sinu elu tasakaalustumist just sellel aastal, seetõttu on see sinu jaoks väga soodne aasta.

2024. aastal tunned suurt motivatsioonienergiat, mis annab sulle palju uusi ideid ning sa tunned, kuidas sinu isiksus hakkab ümber kujunema. Sa tunned motivatsiooni kogeda ja teha midagi täiesti uut, millega sa varasemalt ei ole kokku puutunud. Võid isegi kohati tunda, et oled väsinud sellest, kuidas sa varasemalt oled elanud ehk sinus tärkab mingisugune "äratuskell", et sa võiksid ja peaksid muutuma. See tuleneb Jupiteri mõjust sinu Astroloogilises kaardis, mis annab sulle juurde energiat ja jõudu, kuid seda suundades, mis on sinu jaoks täiesti tundmatud. Kui ühtepidi on sind ees ootamas väga tasakaalukas aasta, siis teistpidi tunned, et sa peaksid ja saaksid elada enda elu suuremalt. Sellega seoses võid tunda ärevust ja mõned lausa närvilisust. Kui tunned end närvilisena, siis tea seda, et on õige aeg ette võtta enda arendamine selles suunas, kuhu sinu mõtted sind viivad. Jupiter äratab sinus tundmatu huvi avastada maailma laialdasemalt. Sellega seoses, mida Jupiter koostöös sinu Astroloogilise kaardiga teeb, on sind ees ootamas ka hingeline transformatsioon. Sa tunned, kuidas sinu eluvaade muutub ja muutumas on samuti paljude Neitsite ellusuhtumine. Sinu maailmavaade avaneb - see avanemine on toimumas läbi teiste inimeste, kes tulevad sinu eluteele 2024. aastal. Need on sinu jaoks uued sidemed, mis rikastavad sind uute väljakutsetega. Juhul, kui sa oled olnud 2023. aastal suures segaduses selles osas, kes sa oled ehk oled enda identiteedi mingil määral kaotanud, siis sul aitab end taasleida Cappuccino Jaspise kristall. Soovitan seda tuua enda ellu ja endaga kaasas kanda, kui tunned, et soovid mõista seda, kes sa oled, miks sa oled siia maailma sündinud ning mis on sinu missioon. Missiooni ülesleidmisel võin ka mina olla sulle toeks, aidates sul üles leida enda elu mõtte. Selliseid sessioone pakun just nendele, kes soovivad elus keerata uue lehekülje, soovivad teada enda kõrgemat eesmärki siin maailmas või kes on end kaotanud ning soovivad end taas üles leida.

Neitsi jaoks on ülimalt soodne aeg teha erinevaid investeeringuid veebruarist jaanuarini. Sellel perioodil on sinu päikesemärgi poolt Jupiteri õnneenergia, mis tähendab seda, et sellel ajal tehtud investeeringud on need, millega sa pikemas perspektiivis rahule jääd. Kui soovid sellel ajal suurendada enda küllust ja rahulolu, siis on kasulik kanda Tsitriini. Tagamaks enda elus külluseenergiate kasvamine, põleta erinevaid külluseviirukeid ning enne jaanuari saabumist soovitan sul kindlasti olemasolevad küllusekristallid ja ehted puhastada ning laadida. Tsitriiniga koos on kasulik kanda ka Tiigrisilma, et sinu majanduslik seis saaks paraneda. Neitsi jaoks on kõige rikkalikum periood just jaanuarist veebruarini ja absoluutselt kõik pingutused, mida sellel ajal enda jaoks teed hakkavad tulevikus vilja kandma - seega on sul seda oluline ette teada, kui oled tähtkujult Neitsi. Kindlasti jälgi sellel perioodil ka kuuseise, et saata õigel hetkel teele külluslikke soove enda elutee parandamiseks.

Kõige paremini läheb sul siis, kui sa jagad enda tööasju ja materiaalseid teemasid kellegi lähedasega ehk teed sellel aastal koostööd näiteks enda kaaslase või kauaaegse sõbraga. Planeetide seisude järgi soosib see 2024. aastal sinu materiaalse seisu paranemist see. Paljud Neitsid loovad ise ettevõtte ning lähevad uuele tööalasele rajale, mis on seotud südameasjaga ning selle elluviimisega. Sellele tuleb suurem tulemus ning rahulolu 2026. aastal ehk "seeme", mille paned nüüd 2024. aastal Universumisse, kannab kindlat vilja tulevikus. Kui sul on eelnevalt olnud sellised unistused ja soovid, siis realiseeri need kindlasti nüüd!

Kui oled tööl iluteenindussektoris, disainer või ükskõik, millises kunstilises valdkonnas, siis 2024. aastal on sind ees ootamas pigem suured muudatused. Pead arvestada sellega, et sind on ees ootamas tööalased muutused ja ettearvamatused. Positiivne külg selle juures on, et sinu meeled avanevad uutele väljakutsetele ning sa muutud loomingulisemaks ja seda tänu survele, mida Mars Neitsile avaldab - sa kujundad enda töö ümber ega saa teha tööd enda vanas rütmis. See ei ole absoluutselt sinu tahtest olenev, vaid sellest, millised energiad sind ümbritsevad ehk teised inimesed ja maailma seis. Kui soovid end selle eest kaitsta ning hoida stabiilsena enda sisse käidud rütmi, siis soovitan hoida enda lähedal Musta Turmaliini kristalli. Sama kehtib ka meediatööstuses või filmitööstuses töötavatele Neitsitele. Väljakutsed muudavad ja kujundavad sinu tööd ümber. Kui võtad selle positiivselt vastu, siis oled sellel teekonnal võitja, mitte kaotaja. Must Turmaliin on üks tugevamaid kaitsekristalle, mis suudab sind universaalsel tasandil kaitsta ja hoida. Seetõttu on see sinu jaoks ka parim kristall enesekaitseks tööalasel tasandil.

Märts on sinu jaoks isikliku arengu kuu, kus on sul võimalik kasvatada enda teadmisi selles osas, kuhu poole saatus sind tegelikult soovib juhatada. Loomulikult on igal inimesel individuaalne saatusetee ning kõigile Neitsitele avaneb kuupäevadel 6.03, 13.03 ja 23.03 eriliselt palju informatsiooni, mis on seotud tulevikuga. Kirjutan need kuupäevad sulle ette ära, et sa saaksid olla nendel päevadel eriti tähelepanelik selles osas, mis sinu elus sellel hetkel esile kerkib. Pane tähele, kes mida ütleb ja kuhu sind kutsub. Tasub vastu võtta need pakkumised ja ka teadmised, mis sinuni nendel hetkedel, kui ka märtsis üleüldiselt avalduvad. Arvestades seda, mis seisus on Veenus sinu tähtkujuga terve Märtsi ulatuses, siis keerleb kõik ümber tuleviku ja selle paremaks kujunemise toetuseks. Samal ajal võid kogeda "millegi" lahkumist, mille Veenus eemaldab, et tuua uuendusi sinu eluteele. Kui soovid mõista ennast paremini sellel hetkel, teada millega end siduda ning millega mitte, siis on sul märtsis kasulik hoida enda elus Wollastoniidi kristalli, et see saaks hoida sinu intuitsiooni tugevana ja selgena. Wollastoniit toob selgust ka terve aasta vältel ning aitab tagada selle, et su intuitsioon oleks avatud ja oskaksid tunnetada, mis on sinu jaoks õige ning mis vale. Wollastoniit aitab parandada sinu tunnetust kõige suhtes - seetõttu ei ole see kasulik ainult märtsis, vaid kogu aasta vältel.

Kõige positiivsem sinu jaoks 2024. aastal on suhted ja kuidas need ümber kujunevad. Absoluutselt kõik planeetide seisud toetavad seda, et sinu suhteenergia paraneb ja muutub vaid rõõmsameelsemaks ning heaolu kasvab eelkõige sinu sees. Suureneb optimism ja rõõmsameelsus, lootusrikkus ning teotahe anda ning armastada veelgi suuremalt. Sina oled 2024. aastal kindlasti see, kes toob paljudele inimestele positiivsuse ja rõõmu näole ning hinge. Kui oled vallaline Neitsi, siis 2024. aasta on ilmselgelt sinu üks positiivsemaid ning lootusrikkamaid aastaid. Selleks, et armastuseõnn sinu poole pöörduks, soovitan juba enne 2024. aasta saabumist enda Auravälja puhastada, kas Roosiviirukiga, kandes nahale Ylang Ylangi eeterliku õli koos baasõliga või tee Aurapuhastust Salvei või Salvei segutõrvikuga - selleks, et sinu Auraväli oleks avatud armastuseõnne kiirelt vastu võtma ka aasta esimesel poolel. Kui oled vallaline Neitsi, siis soovitan 2024. aastal kanda armastuseõnne kristallina Picasso Jaspist koos Roosa Kvartsiga. Esiteks aitab Picasso Jaspis suurendada sinu loomingulist meelt, olla avatud, lootusrikkam ning see suurendab usku ja head energiat iseendasse. Roosa Kvarts on aga universaalne tingimusteta armastuse kristall, mis aitab ligi tõmmata armastuseenergiat ning leida telepaatilise kontakti sinu kaaslasega, kui kannad seda koos Picasso Jaspisega.

Neitsi, kes sa oled 2023. aastast suhtes või varasemaltki veel, siis 2024. aasta on sinu jaoks enda kaaslasega eriliselt õnnetoov. Planeetide seisude järgi on sinu suhe arenemas järgmisele tasandile. Mis tähendab seda, et kui sa oled suhtes enda hingesugulasega või Kaksikleegiga, siis võid oodata, kuidas te muutute veelgi lähedasemaks. Seda seetõttu, et Veenus, mis juhib sinu suhteenergiaid, toob kaasa suhte intensiivsemaks, tähendusrikkamaks ning lähedasemaks muutumise. Kui sa oled enda kaaslasega olnud juba pikaajaliselt koos ning oled eelnevalt tundud rutiinset sidet või olete läbi teinud erinevaid suhteprobleeme, mis on pannud sind küsima: "Kas ma olen ikkagi koos õige kaaslasega?", siis sellele küsimusele leiad enda sees edukalt vastuse aprillis. Juhul, kui sa soovid suhtealast nõustamist juba varem ning mõista seda, kas on õige aeg anda enda eluteele uus võimalus või mitte, siis saan sind aitada konsultatsioonis endaga, vaadates sinu saatuseraamatut, millest on võimalik sellistele küsimustele vastused leida. Üleüldiselt on Neitsil siiski suurepärane suhteaasta, olgu Neitsi vallaline või suhtes.

Kindlasti soovitan ma sul lugeda enda kaaslase Horoskoopi, et mõista, mis on sinu kaaslase tähtkuju armastuseenergia 2024. aastal. Seda selleks, et aru saada, mis on tema õnneenergiad selleks aastaks ning kus võivad tekkida takistused tema Astroloogilise mõjutuse tõttu.

Suhtes olevale Neitsile soovitan tuua koduseintevahele Jasmiini viirukeid ja Vikerkaare Kuukivi kristalle. Jasmiin toetab romantilise atmosfääri loomist, aidates enda kaaslasega veelgi lähedasemaks saada, aktiveerides üksteisega olulistel teemadel vestlemised ning läheduse suurenemise. Vikerkaare Kuukivi on kireenergiat suurendava toimega kristall, mis aitab muutuda taas lähedasemaks ja romantilisemaks. Kui soovid, et te muutuksite veelgi rohkem üksteisele pühendunuks, siis need energiad aitavad toetada selle saavutamist.

Olulised kuupäevad armastuseenergias on Neitsit ees ootamas 18. jaanuar, 29. märts, 12, aprill, 30. juuli ja 11. detsember. Nendel kuupäevadel on Veenus ehk armastuseplaneet Neitsi Astroloogilises kaardis sinu kasuks ehk nendel päevadel võib välja tulla midagi olulist, mis annab ettekuulutust tuleviku osas, mis on seotud suhetega. Vallaliste jaoks võivad need kuupäevad olla kohtumiseks Kaksikleegiga või Hingesugulasega. Need on Veenuse armastusekuupäevad, mil on kasulik teha erinevaid armastuserituaale, mille leiad SIIT. Saada enda armastusesoovid teele just nendel kuupäevadel , et anda Universumile märguanne: "Olen armastusele avatud!".

Esimesel poolaastal on oluline vältida suuremaid tööalaseid muudatusi, kui soovid, et sinu tööalane edukus kasvaks, mitte ei kahaneks. Planeetide seisude järgi on kasulik teha suuremaid muudatusi ehk näiteks vahetada töökohta teisel poolaastal, täpsemalt alates 13. augustist. Sellisel juhul on Mars sinu tööenergia poolt, andes sulle ideid ja võimalusi leida enda jaoks sobilikum töökoht, millega sa ka hingeliselt rahule jääd. Kui tunned juba aasta esimesel poolel, et oled rahutu ning soovid "midagi muud" teha või oled olude sunnil seatud olukorda, kus sa pead töökohta vahetama, siis võid eeldada, et sulle võib tekkida ajutine töökoht, mis on hüppelaud sellele tööle, mida sa tegelikult suudad südamest armastada. Kirjutan sulle selle ette ära selleks, et sa mõistaksid, miks aasta esimesel poolel tehtud uus töövalik ei tundu sinu jaoks see töö, millesse sooviksid pikemalt ennast pühenduda. Oluline on, et iga inimene enda tööd armastaks ja vahel tuleb teha valikuid selleks, et leida üles enda õige tee või, et anda endale materiaalseid võimalusi elamiseks. Juhul, kui sa soovid leida juba varasemalt endale töökoha, mis on see "kõige õigem" antud eluperioodiks, enne kui planeetide seisud sinu kasuks tööalaselt pöörduvad, siis alusta esimesel võimalusel intuitsioonikristallide kandmist. Kõige toetavamaks 2024. aastal on sinu jaoks Küaniidi ja Dumortjeriidi kooskandmine. Nende kahe kristalli kooslus avab sinu Kolmanda Silma Tšakra ehk intuitsioonikanali, mis aitab sul tunnetada, mis on sinu jaoks õige ning mis mitte. On ka neid Neitsi tähtkuju esindajaid, kes kõrgenenud intuitsioonitaseme tõttu suudavad selle töökoha enda jaoks üles leida. Mida tugevamaks sa enda intuitsiooni kasvatad, seda suurem tõenäosus ja võimalus sul selleks on. Olen aastate jooksul sulle kirjutanud sellest, kuidas enda intuitsiooni tugevamaks muuta ja milliseid abivahendeid sa saad selleks kasutada. Kui see sind huvitab, siis kindlasti arenda seda endas.


Neitsi, kui sa suunad 2024. aastal enda energiad selles suunas, et teha minevikuga vaherahu ja andestada neile, kes on sulle minevikus põhjustanud probleeme, raskusi või stressi, siis hea Karma saadab sind suurelt.
Selleks, et 2024. aasta saaks olla sinu jaoks tasakaalukas ning täis armastuseõnne, on mõistlik teha minevikuga ja konkreetsete inimestega vaherahu, kelle peale sa oled ükskõik millist madalat energiat tundnud, olgu selleks viha, vimm, kurbus jne. Selleks, et astuda 2024. aastasse hea energiaga, Karma vabas olekus, keskendu nendele inimestele, kelle puhul oled sa tundnud raskeid energiaid 2021.-2023. aastas või ka enne seda. Kõige olulisem on vabaks lasta nende aastate raskuseenergia, mille olen siin sinu jaoks välja toonud. Mida rohkem sa seda kõike vabastad, seda suuremaks sinu armastuseõnn kasvab. Kui soovid, et sul toimiks kõik hästi enda koduseinte vahel ning sa leiaksid vallalise Neitsina sellel aastal kindlasti üles enda eluarmastuse, siis tee seda. Mida vähem on sinus Karma-pagasit, mida kannad teiste inimeste peale raskust tundes, seda kergemini voolab see aasta sinuga koos. Andestamine on väga oluline selles maailmas, andesta neile ja iseendale stressienergia tundmise pärast ning oled sellest vaba. Kui oled kellelegi teadlikult midagi teinud, siis heasta see, et Karma ei takistaks sul 2024. aastal armastuseõnne välja võtta. Kirjutan selle siia igaks juhuks sulle ära, et sa mõistaksid seda, miks enamus Neitsitel on sellel aastal armastuseõnn väga suur ning miks teatud Neitsitel mitte. Kellel seda ei ole, see kannab raskust ja stressi teiste inimeste suhtes ning seetõttu on mõistlik ära teha Karmapuhastus.

Soovitan Karmapuhastuseks asuda esimesel võimalusel koos kandma Rüoliidi kristalli ja Petaliiti. Et kristalle aktiveerida, puhasta need Sidruni Teepuu eeterliku õliga - kandes paar tilka õli mõlemale kristallile, puhasta need korralikult eeterliku õliga, seejärel puhastada kristallid vee all ja asu neid kandma. See on üks võimalus, kuidas tõmmata enda Auraväljast negatiivne energia välja, mis on seotud Karma blokaadidega. Teine võimalus on kanda neid kristalle ehtena. Puhastada kristallehted Sidruni või Sidrunheina viirukitega. Kui asud neid kristalle kandma, siis hoia neid enda käes, sule silmad ning keskendu kõikidele inimestele, kes on sinu jaoks negatiivset mõju avaldanud või kelle suhtes oled kinni hoidnud negatiivseid tundeid. Vabasta need, andesta iseendale ja neile ehk lase vabaks absoluutselt kogu stressienergia ning asu seejärel kristalle kandma. Kristallid vabastavad järk-järgult sinu Auraväljast takistavad energiad, mis ei lase sul armastuseõnne vastu võtta.

Hea õnne aktiveerimiseks on olulised kuupäevad 12. jaanuar, 29. jaanuar ja 23. aprill. Nendel kuupäevadel on sul kasulik teele saata soovide täitumiseks rituaale ja maagiaid. Leiad kõik rituaalid ja maagiad, mille olen sinu jaoks kirja pannud SIIT.

Kui sul on soov saada ühendust Kaksikleegiga, siis soovitan sul lugeda kõiki Kaksikleegi artikleid, mille leiad SIIT. Nii mõistad eelkõige seda sidet, mis sellise hingedevahelise liidu vahel on ning kuidas sul on võimalik temani jõuda. Kuna 2024. aasta on sinu jaoks Neitsi suurejooneline armastuseaasta, siis tõenäosus temaga kohtumiseks on sul olemas. Seega, kui sa seda soovid, siis ole selleks kindlasti ettevalmistunud.

Kui sul on soov minna välismaale õppima, sinna kolida või minna sinna tööalaselt, siis selleks on kõige edukam periood 2024. aasta oktoober ja november. Arvestades seda, milline on Jupiteri poolt loodud tööenergia esimesel poolaastal, siis ei ole seda kasulik eelnevalt teha. Juhul, kui seda teed, siis võta kindlasti kaasa Piltjaspis ja Tsitriin, et need ühendaksid sind välismaaga ja tooksid sulle head õnne perioodil, mil planeetide seisude järgi selliseid tegevusi ei ole soodne teha.

Kõik 2024. aasta ehted ja komplektid, mis toovad uude aastasse õnne, küllust, armastust, leiad endale ja oma kallitele SIIT.

Soovin sulle Neitsi edukat 2024. aastat. Et sul läheks hästi ning sa suudaksid sellest aastast võtta maksimumi!

Tene Laul