Kaljukits, sinu jaoks on tulemas väga soodne ja positiivne aasta, mis on seotud sinu isiklike saavutuste ja plaanide elluviimisega. Mis tähendab, et see, mida sa soovid isiklikul tasandil ette võtta, läheb suure tõenäosusega nii, et leiad end aasta lõpus eelnevale aastale tagasi vaatamas ning ütlemas: "See aasta tõi seda, millest unistasin ja mille poole ise pürgisin". Jupiter on sellel aastal sinu kasuks, mis tähendab, et see kannab sind sellise kergusega sinu unistuste ja soovide täitumise poole, et kui sinu eluteele peaks tulema raskus, siis vahetult peale seda avaneb ka võimalus selle raskuse ületamiseks. Kuna 2024. aasta on kõikide inimeste jaoks mingisugusel tasandil keeruline, siis siin on Jupiter sinu kasuks ning soovitan võimalusi, mis sinu ellu tulevad, enda kasuks rakendada. Juhul, kui sa oled läbi raskuste enda unistusi täide viimas ning sa ei näe lahendusi, kuidas edasi liikuda, siis soovitan kindlasti kanda endaga kaasas Amasoniiti ja Akvamariini. Need kaks kristalli aitavad sellel aastal vähendada sinu stressi, muutes sind õnnelikumaks ja tuues sinu ellu ka võimalusi õnneks. Kanna neid kristalle endaga kaasas, hoia neid enda kodus või mediteeri neid käes hoides, et kanda kristallide väge enda Auraväljas.

Aasta alguses kannab Marss sinu Auravälja suurenenud tahtejõu ja enesekindluse energia. Mis tähendab seda, et ükskõik, mis sinu elus ka toimub, on sul piisavalt palju entusiasmi ja energiat selle kõigega tegeleda. Jah, sa tunned aasta alguses sageli, et mõistlik oleks käega lüüa, istuda diivanile ning öelda elule: "Aitab küll, ma sooviksin puhata!". Aga hoolimata sellest, et see jõuetus sind aeg-ajalt tabab, sa tõused ikkagi püsti ja tegutsed. Seega, kui tunned selliseid üles-alla emotsioonide kõikumisi, siis suudad endas ikkagi tegutsemisjanu üles leida. Selle eest hoolitseb Marss - planeet, mis annab sulle tahtejõudu nendel hetkedel, kui seda juurde vajad. Kui soovid emotsioonide üles-alla kõikumisi vältida, siis soovitan sul enda lähedal hoida Punast Jaspist koos Šungiidi kristalliga. Need kaks kristalli aitavad hoida sinu tahtejõudu ja energiat ning muudavad sind väga vastupidavaks, et sa ei satuks ja ei jääks kinni emotsionaalsesse langusesse. Kõige kasulikum on neid kristalle kanda ehtena või hoida kodus selles toas, kus sa veedad kõige enam aega - olgu selleks siis köök, elutuba või kodukontor. Esimesel neljal kuni viiel kuul on sellised järsud energiamuutused eriti sagedased, mis tähendab, et see energia on sinuga peaaegu pool 2024. aastast. Kuna see kõik on sind ees ootamas, siis ma selgitan sulle hea meelega, miks see nii on - et sa mõistaksid, kuidas planeetide seisud sind sellel aastal mõjutavad ning kuidas sellega toime tulla. Loomulikult, kui sa vajad isiklikku juhatust ja nõuandeid, siis olen sinu jaoks alati olemas - Sulle kõige paremat ja alati head soovides.

Jaanuar ja veebruar on Jupiteri ja Veenuse koostöö tõttu sinu jaoks parimad unistuste ja soovide teelesaatmise kuud. Antud perioodil keskendu sellele, kuidas enda ja perekonna tulevikku ette näed ning saada teele palved ja soovid. Soovitan sellel perioodil teha enda koduseinte vahel küünlarituaale ja maagiaid, et sinu soovmõtted jõuaksid Universumisse. Soovi endale ja pereliikmetele kõike head ning aita ka nende unistuste täitumisele kaasa. Soovitan neid kahte kuud kasutada selleks, et tuua 2024. aastasse iseendale ja enda perekonnale juurde õnnevõimalusi. Vali küünlamaagiaks küünal, mis soosib sinu või pereliikme unistuste täitumist - keskendu konkreetselt iseendale või temale, kelle jaoks sa küünlamaagiat teed ning saada palved teele. Igal küünlal on spetsiaalne vägi, millega sul on võimalik unistusi teele saata. Näiteks, kui soovid kodurahu, siis kasuta Salveid, kui soovid enda lapsele armastuseõnne, siis Ylang Ylangi või hoopis enda mehele tööedu, siis Basiiliku küünalt. Olen sinu jaoks kirja pannud küünla värvide tähendused, leiad need SIIT ja samuti saad lugeda küünalde tootetutvustusest nende kasulike omaduste kohta.

Eriti olulised kuupäevad on sinu jaoks 2024. aastal 3. jaanuar, 14. jaanuar, 15. veebruar, 19. veebruar ja 22. märts
- nendel päevadel on sul võimalik vabastada enda minevikuenergiad, et tulevik saaks tulla õnnelikum ning sujuvam. Kui sinu hinges on midagi, mis kripeldab, ei lase tuleviku peale keskenduda, hoiab sind tagasi või pidurdab, siis need kuupäevad on sinu jaoks äärmiselt olulised. Vali üks nendest kuupäevadest või tee kõikidel nendel kuupäevadel mineviku vabastamise Aurapuhastust.

Selleks puhasta eelnevalt enda Auraväli Salvei või Salvei ja Magussalvei rituaalitõrvikuga. Nende tõrvikute kasutamine aitab sind vabastada energiatest, millest ise kergelt lahti ei pääse. Tee Aurapuhastust kindlasti nendel kuupäevadel ning samal ajal keskendu sellele, mis on sinu hinges takistavaks energiaks. Keskendu sellele, et sa lased selle enda hingest minema ja oled tänulik, et see sinu seest vabaneb - rituaalitõrvikute kasutamine on sulle ka üleüldiselt kasulik, kui seda teha regulaarselt. Kui Aurapuhastus on tehtud, siis võta paber ja pliiats ning kirjuta üles 3 head soovi iseendale, mida soovid 2024. aastal kogeda. Kui oled need kirja pannud, siis järgmiseks põleta see soovide paber ära küünlaleegist võetud tulega. Soovitan kasutada Ingliküünalt selles mineviku vabastamise ja uute soovmõtete teelesaatmiseks rituaalis. 

Aasta esimestel kuudel tunned kindlasti suuremat survet, pinget, töökoormuse suurenemist - olgu see siis seotud kiirete aegadega tööl, tööotsingute või koduste toimetuste mahu suurenemisega. Seega ära imesta, kui sul jääb puudu aega lõõgastumiseks ning puhkamiseks. Selleks, et sa ei mattuks ülekoormuse alla, tea seda, et see periood on mööduv ning see ajutine koormuse kasvamine ei tähenda seda, et see koormus oleks igavene. Mitte miski siin maailmas ei ole igavene ja kui sa vaatad seda olukorda nii, siis suudad ka sellele mitte nii suure stressiga otsa vaadata. Pea püsti ja tegutse edasi, kuniks see periood on möödas sinu elus.

Juhul, kui sa oled tööotsinguil ja soovid saada head õnne uue töökoha leidmisel, siis soovitan sul kindlasti endaga hoida Karneooli kristalli koos Rohelise Aventuriiniga. Need kaks kristalli töötavad sinu kasuks, aidates sul leida töökoht, millega sa rahule jääd, mis sind õnnelikuks teeb, kus sa tunned seda, kuidas sul on võimalik areneda ja hingeliselt kasvada ning kus kollektiiv sobib energeetiliselt sinuga imeliselt kokku. Kui see on sinu jaoks eriti oluline, siis soovitan ka Roosat Sammalahhaati endaga kanda, et leiaksid üles inimesed, kes rikastavad positiivselt sinu eluteed.


Suhetealaselt on 2024. aasta armastuse tasandil üleüldiselt positiivne ja seda eriti romantilise partneri osas. Kui sa oled vallaline Kaljukits, siis sinu jaoks avaneb võimalus kohtuda enda hingesugulasega või kaksikleegiga. Kohtumiste jaoks on soodsad kuupäevad 2. jaanuar, 12. veebruar, 28. märts ning 13. august. Juhul, kui soovid anda armastuseõnnele veelgi suurema võimaluse, siis soovitan teha uue armastuse leidmise rituaale ja maagiaid. Olen siia lehele sinu jaoks kirja pannud erinevaid armastuserituaale, mida saad teha, et saata armastusepalveid Universumisse. Need kuupäevad, mille tõin sinu puhul Kaljukits välja - nendel päevadel ole eriti tähelepanelik selles osas, kes sinu teele tuleb ning kellega erilist sidet tunnet. Pane tähele märke ning enda ümber toimuvat.

Kaljukits, kui sinu kõrval on kaaslane, kes on sinu saatuseraamatus ettemääratud sinuga kokku jääma, siis teie suhe muutub 2024. aastal kindlapeale tugevamaks. Kõik, mida te eraldiseisvalt või ühiselt sellel aastal kogete, muudab teie suhte tugevamaks. Te muutute lähedasemaks, üksteise hoidmine ja väärtustamine suureneb. Koostöö ja üksteisele toeks olemine on kindlas kasvuenergias. Selleks, et aru saada, kas sinu kaaslane on saatuseraamatu järgi loodud sinu kõrvale jääma ehk kas on tegemist hingesugulase või kaksikleegiga või mõne teise kõrgema tasandi armastajaga, siis sellest saad aru 2024. aasta lõppedes, eriti just oktoobris ja novembris. Kui nendel kuudel on teie suhe muutunud eriti tugevaks vastavalt sellele, millised on eelmised kuud olnud teie eludes, siis võid talle otsa vaadata ning olla kindel, et temaga sa liigud edasi kaugesse tulevikku. Te olete kokku loodud!

Marss koostöös Veenusega aktiveerib Kaljukitse elus suhetealase puhastustöö või kokkuliitmise, mis tähendab seda, et kaaslased, kes ei ole enam saatuseraamatu järgi mõeldud koos eksisteerima, nende omavahelised pinged kasvavad ning ei suudeta ühiselt ületada isiklikke ja ühiseid raskuseid ning oktoobri- ning novembrikuuks on tegelikult selge, kas olete kokku loodud või mitte. Kui just varasemalt te sellele küsimusele vastust üles ei leia. Erasessiooni raames vaatan saatuseraamatusse ning saan öelda, kas sina ja sinu kaaslane olete hingesugulased, kaksikleegid, saatusekaaslased, elukaaslashinged või hoopis omate mõnda teist hingedevahelist liitu. Kui see on sinu jaoks suur küsimärk, siis saan sulle selles osas appi tulla. Kuna 2024. aasta annab sulle juba iseenesest väga suurt selgustunnet, siis aasta lõpus saad ka ise suhteenergiat analüüsida ning leida sealt vastuse.

Juhul, kui soovid suhet tugevamaks kujundada ja tuua enda ellu rohkelt armastuseõnne, siis soovitan Roosa Kvartsi kõrvale asetada Unakiidi ja Leopardjaspise kristallid ning hoida neid koduseinte vahel. Nende kristallide kombinatsioon toob sinu ellu 2024. aastal armastuseõnne. Kui oled vallaline, siis soovitan kanda ja tuua enda koju erinevaid armastusekristalle, et suurendada võimalust leidmaks endale kaaslane, kes on sinule saatuseraamatus ette määratud.

Vastavalt Veenusele on sinu jaoks parimad armastuseõnne kuupäevad 2024. aastal: 17. jaanuar, 29. märts, 19. juuli ja 23. november. Vallalise Kaljukitsena saada Universumisse teele soovmõtteid just nendel kuupäevadel, et leiaksid teekonna enda hingesugulaseni, kaksikleegini või mõne teise kõrgema tasandi armastajani. Soovin sulle suurepärast armastuseõnne, sa väärid seda!

Tervisealaselt on oluline tähele panna, et sinu unekvaliteet ei kannataks kiire ja tempoka aasta tõttu. Kindlasti ei ole 2024. aasta selline, kus saad väga puhata, lõõgastuda ning aega maha võtta. Kui sa soovid kindlustada, et sinu energiad oleks tasakaalus, siis tuleb endas leida spirituaalne tasakaal, et see tempo ei muudaks sind ärevaks ja närviliseks. Soovitan kindlasti enne magamaminekut leida hetk, et saavutada enda tempokates päevades tasakaal - põleta Sandlipuuviirukit või auruta Sandlipuu eeterlikku õli ning lase sellel imelisel taimel enda stressitaset maandada ning vähendada koormusetunnet, mil elu muutub eriliselt mahukaks ja kiireks. Arvestades planeetide liikumist sinu taevakaardis, siis tempot sa kahjuks ise sellel aastal kujundada ei suuda - mine vooluga kaasa, pea püsti ja jää sellel aastal tugevaks!

Rahaõnn sõltub sellel aastal sellest, kuidas sa hoiad enda suhtumist töökaaslaste, tööandja ja töö osas üleüldiselt. Mida rohkem on positiivset suhtumist, mõistmist, toetavat tuge sinu poolt ning entusiasmi, seda edukam on sinu 2024. aasta finantsiliselt. Mida pessimistlikum ja negatiivsem sa oled, seda keerulisem 2024. aasta tuleb. Et hoida üleval positiivsus ja hea suhtumine, soovitan seda praktiseerida ning anda head energiat endast välja. Kanna ka Tiigrisilma, kui soovid seda energiat endas kasvatada. Juhul, kui sinus on maised hirmud, siis Tiigrisilma kandmine aitab nendest hirmudest vabaks saada.

Et 2024. aasta tuleks edukas, armastust täis ja unistusi realiseerivalt - olgu sinu aasta suurepärane ning hoia end! Armastusega alati sulle kirjutades!

Tene Laul