Öeldakse, et seentel ei ole väärtust, kuid ma soovin siinkohal väita vastupidist - seened on kasulikud, sest vastasel juhul ei oleks maailm neid meile loonud.  Seega igal taimel ja seenel on tegelikult põhjus olemas, miks need eksisteerivad meie planeedil Maa. Seened on kasulikud ja seda samuti on ka kukeseened, mis on isiklikult ka minu lemmikute hulgas - arvestades seda, et ma olen ise Saaremaalt pärit ehk looduslaps, kes on kasvanud metsade vahel üles. Tean, mida kukeseened meile annavad ja seetõttu soovin seda kasulikkust ka sinuga jagada, et sa soovi korral saaksid need enda menüüsse lisada.

Kukeseene sorte on erinevaid ja ei ole vahet, millist sorti tarbida, kuna nende energeetika ja toiteväärtus on ikkagi enam-vähem sama. Olgu selleks lehter kukeseen või harilik kukeseen, ei ole otseselt vahet. Kukeseen näeb välja kollane ja see sümboliseerib Päikesepõimiku energiat. Kui sa soovid enda Kolmandat Tšakrat ehk Päikesepõimikut tervendada, siis Kukeseente menüüsse toomine on selleks ülimalt kasulik. Päikesepõimik asub naba kohal ja kui sa soovid selle täpsemat asukohta teada saada, siis pane enda käsi naba kohale ja see koht ongi sinu Päikesepõimik. See Tšakra annab sulle elujõudu, energiat, huumorimeelt, positiivsust ja optimismi. See Tšakra peab funktsioneerima, kui soovid olla õnnelik ja kukeseente söömine aitab sellel Tšakral terve olla.

Mida tervem on sinu kolmas Tšakra, seda positiivsemad on sinu mõtted ja mõttejõud on see, mis on väga oluline. Mida tervem sa oled, seda õnnelikum sa oled. Seetõttu jagan sinuga neid teadmisi, et aidata sul olla õnnelik, sest minu eesmärk siin planeedil Maa on teha positiivsuse korrektuure. Soovin, et kõik inimesed saaksid valgustatud, kes valgustatust vajavad. Seega, kui sa veel ei teadnud, et Kukeseened on kasulikud sinu optimismi suurendamiseks, siis nüüd sa tead seda ja saad Kukeseeni enda menüüsse tuua teadlikult. Mida teadlikum sa oled selles osas, mis maailmas toimub ja kuidas sa saad loodust enda kasuks ära rakendada - seda valgustatum sa oled. Mina kasvatan spiritualiste, olles ise spiritualistist selgeltnägija ja valgustaja. Mida targem oled sina, seda tervem on meie ühiskond ja minu suur unistus on elada planeedil Maa, kus kõik inimesed oleksid õnnelikud ja terved nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Kui sul on vaja personaalset valgustatust, siis selleks saad minu erasessioonil valgustatuks, mida veebi vahendusel pakun. Broneeri aeg alles siis, kui sa oled intuitiivselt ise otsustanud, et sul läheb vaja minu isiklikku nägemust sinu enda teekonna kohta. Kui seda vaja ei ole, siis loe minu artikleid ja kasva tugevaks spiritualistiks - selleks, kes mõistab maailma selgelt.

Kukeseened sisaldavad suures koguses D-vitamiini ja seetõttu on need helioteraapia ehk päikeseteraapia edendajad. Kui sa soovid päikeseenergiat endas hoida, siis on oluline kukeseeni süüa ajal, mil päikest on vähe ja seetõttu on kasulik kukeseeni korjata talveks ette ära, kuna neid saab sügavkülmutada ja marineerida ning süüa sellel ajal, kui tunned päikesest puudust. Seega tasub metsa minna ja ise neid sealt endale talviseks perioodiks ehk pimedaks perioodiks ette korjata  või siis süüa neid ka siis, kui need on värsked. Kui sa ei ole harjunud kukeseeni sööma, siis seda harjumust saab muuta, tehes kukeseened enda jaoks  ning maitsekaks. Pigem ma pooldan seda, et söögist saaks suurema koguse vitamiine kätte ja kukeseentest saad sa korraliku koguse D-vitamiini, mis toetab sinu immuunsüsteemi, aidates sul talvisel ehk pimedamal ajal terve olla. Seetõttu on põhjamaades kukeseeni ka väga palju, et sa saaksid end elusana ja tervena hoida. Kukeseeni on võimalikult palju Maa andnud meile juulist-oktoobrini põhjamaades, mis on minu meelest ideaalne. Loodus on suurepäraselt üles ehitatud ja annab meile võimaluse olla alati tasakaalus. Selleks aga tuleb tark olla ja seda tarkust, mis minul on, seda ma jagan hea meelega, kuna jagamine on hoolimine. Jäta see endale palun igavesti meelde.

D-vitamiin on oluline selleks, et sinu immuunsüsteem oleks terve ja hoitud, et sa ei jääks haigeks nagu vähki või teistesse metaboolsetesse haigustesse. Kui sa kardad vähki, siis hirm kutsub seda ligi, oluline on sellest hirmust lahti saada. Kuidas seda saavutada? Keskendu heale, tervenda enda Päikesepõimikut ja söö päris loodust ehk näiteks antud juhul Kukeseeni. D-vitamiin teeb sind õnnelikuks ja rõõmsameelseks ning Päikese alla valminud Kukeseened kannavad Päikeseenergia sinu energiavälja. Sa oled ise üks päike, kui sa kukeseeni tarbid. Soovitan kindlasti Kukeseeni kortjata või osta talviseks perioodiks ette ära. Saad neid küpsetada ja valmis kujul sügavkülma panna, et neid talvisel ajal sealt välja võtta ning soojendades neid uuesti tarbida.

Kukeseentes on ka palju rauda ja vaske, seega, kui sul on madal hemoglobiini tase, siis on eriti kasulik Kukeseeni süüa. Eriti, kui sa oled naine, siis läheb sul vaske ja rauda vaja, et ferritiini tase oleks kõrge. Arvestades seda, et tihtipeale ei anta isegi teada sellest, et vaske on vaja rauataseme tõstmiseks veres, siis selle informatsiooni saad sa minu käest, kuna mina hoolin sinust väga palju. Mida tugevam ja tervem sa oled, seda õnnelikum sa oled ning täidadki minu unistust - positiivsest ühiskonnast. Mis on minu jaoks oluline, et inimesed oleksid õnnelikud. Ma armastan naeratavaid inimesi ja õnnelikku rahvast enda ümber.

Arvestades seda, et 2023. aastast liikusime me tingimusteta armastuse ajastusse, tuleb veelgi rohkem hoolimist väljapoole pereliikmeid välja kiirata. Kui seda teed, siis säilitad enda 5D-energia Pluuto ajastul, mis kestab 2025. aasta juuli keskpaigani ja peale seda liigume Veenuse ajastule, mis järgneb sellele ning mis on seotud kire-energia ja motivatsiooni suurendamisega. Kui vahepeal sööd Kukeseeni ja hoiad neid enda menüüs, siis suudad ka enda 5D-energiat säilitada ja edaspidi liikuda 7D-energiasse. Kõik 5D-energia artiklid leiad SIIT. Lisaks toon pea igas 2022-2025. aasta artiklites 5D näiteid, et sa mõistaksid veelgi rohkem dimensioonide erinevust. Selleks ma siin olengi, et sind valgustada. Ja Kukeseened on metsas selleks, et sind õnnelikuks teha. Ütleme nii, et need on justkui minu abilised, et sind veelgi õnnelikumaks inimeseks muuta.

Soovitan Kukeseeni kupatada ehk enne tarbimist vee sees aurutada. Kui vesi on Kukeseentest välja auranud, siis lisada oliiviõli, jahvatatud sibulapulber ja jahvatatud küüslaugupulber koos soolaga, küpseta läbi peeneks hakitud sibulaga ning naudi ülimalt hea maitsega rooga. Söö Kukeseeni näiteks kartuliga ja salatiga. Suurepärane söök ja üks minu lemmiktoitudest. Alati võid mind ka Kukeseene rooga nautima kutsuda, mida ise teed. Oleksin selle üle väga õnnelik, kui saaksime positiivset õhtusööki koos nautida ja Astroloogiast rääkida.

Kukeseente alternatiiviks on näiteks Oranž Kaltsiit. Kui sulle Kukeseened ei maitse või sa ei saa neid süüa, siis kristalle saad ikka ja alati kanda ning neid ma soovitangi kanda. Kristallid on pärit teiste taevakehade jääkidest, millest Maa end valmistas. Mida rohkem on sinu ümber ja küljes kristalle, seda spirituaalsem sa oled ja seda kindlam on 5D- energia sinus ning Veenuse ajastul 7D, seega ära jäta enda elus kristalle kindlasti mitte kunagi maha. Oranž Kaltsiit on rõõmu, positiivsuse ning heaolu kristall. See kristall ei lase sinu meelel nukraks muutuda. Vastupidi - see muudab sind tegelikult väga õnnelikuks nagu ka Kukeseen ja Päike.

Armastusega alati sinuga, ole positiivne ja sama särav kui seda on Päike!

Tene Laul