Aprill toob endaga kaasa uue energialaine, mis on seotud 2023. aasta üldenergiaga. Toimumas on nii-öelda kosmiline väestamine ehk energiad kiirenevad ja võimenduvad. Mis tähendab seda, et sa võid sellel kuul iga päev tunda, kuidas sa muutud tundlikumaks, ja emotsioonid, mida koged, on tugevamad. Seega, kui sa juba oled tundlik, siis kaitse end veel suurema tundlikkuse eest Valge Hauliidiga. Mis on kristallide seas ka number üks antidepressant, kuna sellel on stressi maandav ja vähendav energia. Annan sulle teada, et sind on ees ootamas tundlik periood mitte selleks, et sind kuidagi sellega hirmutada. Vastupidi, ma annan sulle teada, miks sa end nii tunned, et sa ei peaks otsima vastuseid kusagilt mujalt. Sinul on vastus olemas ja see vastus on tegelikult väga lihtne. Sellised energiad muutuvad aktiivseks seetõttu, et aktiveerida me planeedil veelgi rohkem tingimusteta armastust. Mida on ka vaja. Seega, soovid või mitte, sinu Südametšakra muutub tundlikumaks, sest muidu ei ole sul ka võimalust leida kõrgema tasandi Hingesugulast, Kaksikleeki või liikuda ükskõik millisele uuele hingedevahelisele missioonile. Selleks, et mõista, miks sina ja keegi teine olete ühendatud, on sul vaja olla tundlik, et olla kontaktis enda intuitsiooniga intuitsioon areneb, kui sinu Südametšakra on tundlik. Ja ülemised Tšakrad ei saa aktiveeruda, kui alumised ei ole aktiveerunud. Telepaatia asub Kolmanda Silma Tšakras, seega tuleb enne avada alumised Tšakrad, ja Kosmos aitab sind selles. Sina saad end toetada kristallidega, mis ei lase sul muutuda negatiivseks, kurvaks, üliemotsionaalseks ja impulsiivseks, mille tõttu võid teha vigu. Sind aitavad Rubiin-Tsoisiit või Rubiin-Fuksiit, kindlasti joo ka piparmünditeed ja anna nii enda Südametšakrale jõudu juurde. Kui sa väestad terve see kuuenda Südametšakrat erinevate rituaalide, meditatsioonide, spirituaalsete praktikatega, õige toidu ja kristallidega, siis toimub sinu Südametšakra aktiveerumine ilma probleemideta. Kui sa ise end ei toeta, siis võivad tulla esile erinevad draamad, mis aktiveerivad sinu Südametšakra. Arvestades seda, kuidas hetkel töötab Saturn koos Veenuse ja Merkuuriga, siis ei ole ime, miks tõusevad suuremad probleemid esile. Aga neid tasub vältida. Selleks tasub teha nii endale kui kodule energiapuhastust, sest need aitavad alati kaitsta negatiivsete situatsioonide eest ja lahendada neid ilma draamata.


1.-6. APRILL - VEENUS AKTIVEERIB SÜDAMETŠAKRAD, SUURENDAB MAAILMAS TINGIMUSTETA ARMASTUST JA ANNAB SULLE VÕIMALUSE LEIDA VASTUSED ARMASTUSETEEMALISTELE KÜSIMUSTELE


1. - 6. aprill on sinu jaoks erilise tähendusega, kuna nendel kuupäevadel on Veenus koos teiste taevakehadega positsioonis, mis kuulutab ette romantilist perioodi. Seda väga isiklikul tasandil, mis tähendab seda, et romantika ei jää sul tundmata. Mida paremas seisus on sinu Südametšakra, seda romantilisem laine sind ees ootab, sest Veenus väestab Südametšakrat, aktiveerides tingimusteta armastuse. See on energia, millest me inimestena siin maailmas kõige enam puudust tunneme. Just nii see on. Mida on siia maailma juurde vaja? Rahu, tasakaalu ja õnnetunnet. Kust need energiad siia maailma luuakse? Ainult tingimusteta armastusest ja just seetõttu on seda energiat siia maailma juurde vaja. Kosmiline energia mõjutab meid korralikult ning ma näen selles kaitset maailma energeetikale ehk teised planeedid kaitsevad Maa enda energiat murdumise eest. See on minu nägemus ja ma tean selle tugevust. Maailm vajab abi ja Kosmos loob seda.

Meie Südametšakra aktiveeritakse, et suurendada südametunnistuse häält. See on vajalik selleks, et avada hinged armastusele. Ilma armastuseta ei juhtu midagi ilusat ja head, see on kõige alus, see on kõige baasenergia. See on vägi, mis annab kõigele küllusliku energia. 

Sul on sel perioodil võimalik saada vastuseid enda küsimustele, mis on seotud suhte ja armastusega. See on ideaalne aeg ennustada endale pendliga või tarokaartidega, nende abil võid saada vastuseid, mida saad usaldada. Soovitan kasutada Rubiini, Granaati, Roosa Kvartsi või Arbuusturmaliini pendlit.

Enne kui hakkad pendlit armastuseteemalistele küsimustelevastuste leidmiseks kasutama, puhasta see esmalt Vaniljeviirukiga. Aseta viiruk viirukialusele suitsema. Seejärel võta pendel ja hoia seda mõni hetk Vaniljeviiruki tervendava suitsu sees. Keskendu samal ajal sellele, et pendel puhastuks, et jagada sulle vastuseid, just korrektseid vastuseid. Nii väestad sa puhastusrituaali ja annad suurema võimaluse saada enda jaoks vajalikke vastuseid. Peale pendliga ennustamist puhasta pendel uuesti, et see oleks järgmiseks korraks kohe aktiveeritud. Ainult esimesel korral on vaja pendlit alguses puhastada, hiljem iga kord peale endale ennustamist. Kui soovid, siis sul on võimalik saada armastusealaseid vastuseid nendel kuuel järjestikusel päeval. Saad küsida pendlilt näiteks sellist nõu, et kuidas teatud suhteolukordadega tegutseda, mis samme teha ja milliseid mitte. Pendel on sinu isiklikuks teejuhiks. Võid kasutada suhete küsimuste korral lisaks Arbuusturmaliini pendlile ka Kuukivi ja Vikerkaare Kuukivi pendlit, eriti kui soovid Kaksikleekide või Hingesugulaste kohta teada saada. Granaat pendlit kasuta siis, kui sul on samal ajal peas keerlemas ka paljud tööalased küsimused, millele soovid vastuseid saada, kuna Granaat on rahavoolukristall. Seega on sellega võimalik küsida ka rahateemalisi küsimusi, mis on seotud sinu majandusliku olukorraga. Kui sa aga soovid endale pendlit, mis aitaks sind ainult tööküsimustega, siis kasuta selleks Rohelist Aventuriini või Mariami Jaspist. Rahapendlite puhastamiseks sobivad kõik rahaõnne ja -voolu aktiveerivad viirukid, eriti head on Patšuli-, Kaneeli- ja Palo Santo viirukid.

See periood on soodne aeg armastuseõnne-kristalle puhastada, aktiveerida, täiendada, luua nendest altareid, kanda ehtena ja kasutada meditatsioonis! Soovitan mediteerida igapäevaselt vähemalt korra, kasvõi 5 minutit. See on sinu jaoks, see väestab ja aktiveerib sinu energeetika. Meditatsioon annab sulle võimaluse kulgeda viiendas dimensioonis ehk enda saatuse 5D-energias. Hoia kurss 5D-suunas, see viib sind kaugele ning on ainukene teekond, kus sa suudad enda unistusi täide viia ja neid selles elus kogeda. Seetõttu ma inspireeringi sind sinna minema, soovin sind sellele imelisele teekonnale kaasa. See annab sulle hingelise vabaduse, selles peitub elu tarkus. Spiritualism on ülim vägi, hoia kurssi, vaata spiritualismi poole!

5. - 7. APRILLI TÄISKUU - SUL ON VÕIMALUS VABANEDA VANAST KARMAST, MIDA OLED TERVE SELLE ELU ENDAGA KAASAS KANDNUD

Selle Täiskuu ajal on väga oluline teha endale kui ka enda kodule puhastus, kuna see Täiskuu aitab lahti saada vanast Karmast, mida oled endaga terve selle elu kaasas kandnud. Et mõista põhjalikumalt, mida ma öelda soovin, siis soovitan sul lugeda läbi minu raamatust "Ajarännak 2023" esimene pool, räägin seal Karmapuhastusest. Selle aasta esimesed kuud on väga olulised Karma vabastamiseks, et sinu elu saaks muutuda aina paremaks. Kui tunned, et sa seisad enda elus paigal või nagu oleksid nõiaringis, siis kasuta seekordset Täiskuud, et enda Karmat puhastada. Selleks kasuta Yerba Santa või Rosmariini sisaldavat rituaalitõrvikut, see aktiveerib Südametšakra puhastuma, mis omakorda aitab vabastada sinu hingest Karmat, mis ei lase sul eluga edasi liikuda. Kui sa tunned, et miski nagu takistab sinu elu ja sa ei koge õnne täiel väel, siis kindlasti tee seda. Kui sa ei soovi rituaalitõrvikut kasutada, siis sobib selle asemel ka Rosmariini eeterlik õli. Selleks sega kokku 1 spl Kookose baasõli ja 6 tilka Rosmariini eeterlikku õli ning kanna need enda Südametšakrale. Tee seda kolmel järjestikusel päeval. Selline puhastus aitab sul ennast paremini mõista ja vabastada raske energia, mida sul tegelikult ei ole vaja endaga kaasas kanda. Nii Rosmariin kui ka Yerba Santa  on suurepärased energia puhastajad ja tervendajad.

Kolmas viis Karmapuhastuseks on see, et sa kannad Rüoliidi kristalli. Rüoliidil on oskus neelata sinu Auraväljast kõik takistavad energiad, mis ei lase sul eluga edasi liikuda. Olen ka sellest pikalt ja põhjalikult enda raamatus kirjutanud. Rüoliit on number üks kristall Karmapuhastuseks, sellele järgneb Preseli. Soovitan vähemalt korra aastas kanda endaga Rüoliidi kristalli, et hoida enda energiaväli terve ja tugevana. Selleks, et Karma saaks vabastatud ja sa saaksid olla energeetiliselt tasakaalus. See on eesmärk, mida ma soovin sinuga saavutada - et sa oled energeetiliselt terve ja hoitud ning seda alati. Selle Täiskuu ajal mõtle enda peale, keskendu enda energiale ja selle tervendamisele. Miks? Saturn on aktiveerunud ja toimetab meie kõikide eraeludes. Mis tähendab seda, et kui sul on Karmat, mida puhastada, siis toob Saturn nii või naa sinu ellu sündmusi, mis selle aktiveerivad. Kui sa soovid vähendada konflikte ning enda peas kõik ära lahendada, siis kasutagi selleks kristalle, millest kõige parem on Rüoliit. Seda kandes suudad sa ise kodeerida enda minevikust palju, et edasi liikuda. See ongi kristallide võlu, need kiirendavad ja kergendavad sinu teekonda selles maailmas. Just seetõttu ma soovitan kristalle kanda nii sul kui ka teistel, ja see on ka põhjus, miks ma ise kristalle kannan. Ikka selleks, et hoida end alati energeetiliselt tasakaalus.

Kui sa soovid, et sinu unistused täituksid ja sinu soovmõtteid võetakse kuulda, siis on oluline hoida enda energiaväli võimalikult tervena. Oleme ju 2023. aastal sisenenud täiesti uude spirituaalsesse ajastusse. Oleme perioodis, mil Karmad puhastuvad ja sellega seoses on päevavalgele tulemas erinevad teemad, millele sa võib-olla hea meelega ei keskenduks, kuna soovid neid vältida. Aga Saturn puudutab sinu elus kohti, mis vajavad sinu tähelepanu, mõistust, otsustamist, reaktsiooni, jne. Seega tasub valvel olla. Täiskuu aktiveerib võimaluse Karmast loobuda, seetõttu ma sulle sellest ka kirjutan. Kasuta seda Täiskuud maksimaalselt ja naudi hingelist vabadust!

19. - 21. APRILLI NOORKUU - UUS HINGEDEVAHELISTE LIITUDE AKTIVEERUMISE LAINE

2022. aasta aktiveeris tingimusteta armastuse, kirjutan sellest sulle pidevalt, et mõistaksid, miks sinu ümber olevad inimesed on nii tundlikuks muutunud. Kaasa arvatud sina ise. Meie maailm vajab energiatundlikke inimesi, kes aitavad taastada sotsiaalset energiat. Meie ümber on tehissotsiaalsus ja kosmos tegutseb pidevalt selle vastu, et säilitada meie maailmas ürgenergia ja loodusega kontaktis olemine. Seekordne Noorkuu aitab sellele kaasa. Esimest korda toimus see eelmise aasta 16. mail, leiad selle kohta lugemist SIIT. Kirjutasin siis, kuidas iidsed hingedevahelised sidemed saavad taas kokku, mis tähendab seda, et peale 16. maid 2022 on sinu ellu saabunud uued inimesed. Nende puhul tuleks sul korra maha istuda ja mõelda kõikide nende inimeste peale, kes on peale seda kuupäeva esimest korda sinu ellu sisenenud, kuna nende seas võib olla neid, kellega sul on käsil suurem missioon. Küsi enda käest, mida sa nende inimeste vastu tunned ja mis teemad teid ühendavad, analüüsi teie suhteid.

Noorkuu annab sulle võimaluse kogeda uut hingedevaheliste missioonide lainet. Tegemist on teise lainega, mille aktiveerib Päikesevarjutus, mis toimub samal ajal, kui taevas on Noorkuu. Sul on 19 .- 21. aprillil võimalik taotleda enda ellu Missiooni hingesugulast või hoopis Kaksikleeki. Saada enda taotlus Universumisse! Eriti kui sa oled vallaline ning soovid enda ellu uut armastust või kedagi, kellega minna suuremale missioonile. Selleks kasuta Thuliiti, Rodokrosiiti või Mäekristalli. Hoia neid kristalle enda lähedal või käes, samal ajal põleta Arruda- või Kaneeliviirukit, mis aitavad sul seda meditatsiooni teha. Taotle meditatsiooniga enda ellu inimesi, kellega sul on hingedevaheline liit loodud, sul on selleks võimalus. Arvestades Kuu ja kogu Kosmoses olevat energiat.

AEG AVADA UUESTI "AJARÄNNAK 2023" NING LUGEDA LÄBI RAAMATU ESIMENE OSA, KUS RÄÄGIN UUEST SPIRITUAALSEST AJASTUST JA MEIE TULEVIKUST!


2022. aasta aktiveeris meie maailmas tingimusteta armastuse ja 2023. aasta soovib seda kindlustada. Mis tähendab seda, et Universum paneb proovile meid kõiki ja meie Südametšakraid, küsides igaühe käest: "Kui väga sa soovid elada ja armastada?". Saturn aktiveerib selle energeetika koostöös Veenusega üha enam ja enam, mis omakorda aktiveerib emotsioonide tundmise sügavaimal tasandil. Sa tunned kiiremini muutust, tunned tugevamalt valu, suuremat rõõmu, sügavamat armastust jne. Tundeid laiendatakse ja selle vastu ei saa mitte keegi, mis tähendab seda, et see on jõud, millele kõik alateadlikult alluvad. See omakorda jaguneb kaheks, kus üks on 3D-energia tunnete avardamine ja teine 5D-energia tunnete avamine. Esimest versiooni tasuks vältida, sest see viib sind eksiteele ja see on see, mida mina püüan siin ära hoida. Annan sulle infot, et see ei juhtuks.

3D-tunnete avardumine tähendab seda, et süveneda võivad igasugused negatiivsed mõtted, muutuda lausa depressioonile, agressioonile ja suitsiidile kalduvaks. Sellest tuleb eemale hoida, seda tuleb ise täiesti teadlikult vältida. Mida sa saad selleks teha? Kanna koos Dumortjeriiti ja Hüpersteeni kristalle, sest nende kahe kristalli koostöö aitab kaitsta Kolmandat Silma energeetilise lagunemise eest.

Mida tähendab energeetiline lagunemine? Kui sa kaotad enda elus juhtiva positsiooni, kui sa liigud valele teele, vales suunas, keskendudes negatiivsetele asjadele, tõmmates ligi probleeme, kutsudes kogemata enda ellu õnnetusi. Kui sa soovid 3D-energia avardumist ära hoida, siis kaitse end selle eest. Kirjutasin "Ajarännak 2023" raamatus, et on aeg muutusteks ja muutused tulevad suured! See on energeetiline muutus, mis maailmas toimub ja sellega tasub kaasa minna, kuna see on suurepärane 5D-energia, milles olles sa liigud vaid ülesmäge.

Kui soovid enda 5D-rännakut suurendada, liikuda kõrgemale tasandile ja kogeda veelgi kiiremat spirituaalset arengut, soovitan sul kanda Lasuriiti. Lasuriit aktiveerib Kolmanda Silma Tšakra, mis aitab sul olla intuitiivsem. See aitab ka unenägusid mõista ja neid enda jaoks lahti seletada. Lasuriidi puhul on oluline, kust see on pärit, kuna Lasuriidi energiaväärtused on erinevad. LA TENE poodides müügil olev Lasuriit on Afganistaanist, sealne Lasuriit on väga kvaliteetse puhta energiaga, kuna selles on väga suur Valge Kaltsiidi osakaal. Oluline on ka see, kelle käest kristallid sinuni jõuavad, kuna alates 2023. aastast kanaldub energia hingede maailmast veelgi kiiremini füüsilisse maailma, mis tähendab seda, et inimese enda energeetika läheb kristallide sisse kiiremini. Seega tulgu kristallid sinu ellu sealt, kus neid väärtustatakse ja armastatakse!

MAAILMA ENERGEETIKASSE ON SISENEMAS UUED HINGED 


Näen juba pikemat aega visioone uute hingede tulekust siia planeedile, analüüsides astroloogilist kaarti ja planeete näen seal selleks kindlat teekonda. See tähendab seda, et aprillis loodud beebid on uute missioonidega hinged siin maailmas, kes ei ole Maal varem eksisteerinud! Need beebid, kelle elu saab alguse aprillist, omavad totaalselt teistsugust energeetikat, kui on meil. Mina olen sõnumitooja, hingede liigutaja, hingi kokku liites, ühendades ja väestades. Uued lapsed meie planeedil teevad ajalugu, mida meie saame pealt vaadata. See on hea, kuna nii minu visioonid kui ka astroloogiline kaart näitavad selle imelise raja ette.


Uute hingede vastuvõtmise kristallid, mis aktiveerivad telepaatia ja tugevdavat sidet vanemate ja beebi vahel: Tselestiit-Barüüt, Barüüt, Tselestiit, Lemuuria Jaad, Mango Kaltsiit, Mäekristall, Rutiilnõeltega Kvarts, Goldriver, Roheline Aventuriin. Nende kristallide vägi aitab uuel hingel kanalduda Maa energeetikasse nii, et ta kohaneb kiiresti siinse elustiili ja energeetikaga. Nendes kristallides on olemas kõik energiad, et hing saaks kinnituda temale sobilikku kohta ilma ärevuse ning traumadeta. Kuna tegemist on  äärmiselt tundlike hingedega, tasub neid alati toetada. Olgu selleks siis emotsionaalne, vaimne, spirituaalne või füüsiline toetus. Kristallidega annad sa hingele spirituaalset energiat, mis on väga tugev baasenergia lapse heaolu jaoks.


Naisele, kes kannab enda kehas uut hinge, soovitan süüa esimesel neljal kuul vaid Sakraaltšakra toite, nii saab hing kinnituda, et suuta enda missiooni täita. Peale 4 kuud tarbida Südametšakra toite ja seda kuni lapsekandmise lõpuni. Sakraaltšakra kohta leiad lugemist SIIT. Olen sellel teemal kirjutanud palju erinvaid artikleid, nendest leiad ka toidulisandeid, mida Sakraaltšakra väestamiseks kasutada. Kindlasti võiksid sinu menüüs olla mango, papaia, paprika, punased sõstrad, maasikad, apelsinid, bataat, porgandid, kurkumiin, kaneel, mandariin ja aprikoosid. Lisaks võiksid terve raseduse vältel kasutada õlilambis või difuuseris selliseid eeterlikke õlisid nagu Mandariin, Apelsin, Bergamot, Piparmünt, Sandlipuu, Münt ja Ylang Ylang. Hingede jaoks, kes hakkavad sündima, on see eeterlike õlide rituaal terve raseduse vältel väestava toimega. Kui sina oled see, kes jääb tulevikus beebiootele, siis saad nii anda enda lapsele jõudu juurde. Lisaks ka sinule endale

Söömine peab energeetiliselt korras olema. Kristalle, mis on hinge aktiveerimiseks vajalikud, kanna endaga kaasas, kui oled lapse ema. Hoia neid raseduse ajal enda lähedal ja peale lapse sündimist hoia neid kristalle lapse läheduses. Need on temale!

See informatsioon kehtib igavesti, selle energialaine jaoks avanes siin maailma uks alles nüüd. Aprill aktiveerib selle, aga sellele kehtib lõpmatuse pitsat! Varsti näeb terve maailm, kui needsamad hinged hakkavad end maailmale avama.

Tahan rääkida ka sellest, et sellel teekonnal on üks kurb aga - beebide sündimine 3D-energias inimestele. Need beebid, kelle energeetika on senisest tundlikum, ei tohiks sündida neile, kellel ei ole oskust armastada. Vastasel juhul juhtub nii, et beebi, kelle hing on loodud meie maailma valgustama, siia sära ja armastust tooma, satub agressiivsuse, armastuse defitsiidi, salakavaluse, manipulatsioonide, draamade, vägivalla, kurjuse, stressi ja kõikide teiste madalate energiate sekka. Selle lapse hing puruneb ja tema hinge katkisest olekust väljatulekuks läheb väga palju aega. See paneb minu südame muretsema ja seetõttu jagan enda teadmisi, et kurjust ära hoida. Hinged, kes on sündimas, väärivad ja vajavad parimat keskkonda. Nii nagu seda vajab ja väärib iga teine hing siin maailmas, kes juba eksisteerib. Ka sina ise. Me kõik väärime parimat. Kuid nemad tulevad siia, et meie planeeti tervendada. Võtame nad palun vastu nii, et nad tunneksid, et on siia oodatud. Nad vajavad seda, nad väärivad seda ja meie peame seda neile võimaldama. Näen sellist võimast ja suurt sündmust ette, mille tulemust näeme kõik enda silmadega umbes 11-12 aasta pärast. Sa mõistad mind siis 100%, kui vaatad siis minu sõnu uuesti.

Avame südamed, armastame suuremalt, võimsamalt, tingimusteta! 5D-energias eksisteerid sa armastuses ja külvad seda igale poole, kuhu sa lähed. Sa jagad armastust, mida sa ise sisaldad, kui see on sinus naturaalselt. Tingimusteta armastus on autentne, mis tähendab seda, et seda ei ole võimalik teeselda. See kas on või seda ei ole. See tuleb sul iseseisvalt saavutada, palun jäta see endale meelde! Selleks tuleks teha spirituaalseid praktikaid. Kui sa omad spirituaalseid teadmisi, siis karmaatiliselt oled sa kohustatud neid praktiseerima. Miks? Elu soovib pidevalt, et sa tõestaksid enda teadmisi. Kui sa neid ei realiseeri, siis ei näe Karma vajadust ka sinu unistusi realiseerida. Mõistad?

Kui soovid end spirituaalsusele aktiveerida, suurendada enda unistuste elluviimist ja nende tõenäosust tuua õnne, kanna endaga igapäevaselt unistusi elluviivaid kristalle. Mediteeri nendega, kuna meditatsioon aitab kristallide väel sinu jaoks kiiremini tööle hakata. Kasuta selleks Rutiilnõeltega Kvartsi, Goldriverit, Rohelist Kuldkivi, Sinist Kuldkivi, Dumortjeriiti, Labradoriiti, Vikerkaare Kuukivi, Sinist Kvartsi, Sinist Kaltsedoni, Sinist Pitsahhaati, Ingli Aurat, Galaksiiti või Phosposideriiti. Need kristallid väestavad sind just aprillis kõige enam, kuna energiad on soodsad avama meie silmi ning meeli, juhendades kiiremini 5D-teekonnale.

PÄIKESEENERGIA SALVESTAMINE JA HELIOTERAAPIA ON OLULISED!

Päikeseenergia on sinu jaoks kõige olulisem energiaallikas, palun jäta see endale meelde. Me oleme päikeseenergia suhtes tundlikumad, kui kunagi varem, tegelikult juba 2021. aastast saati, mis tähendab seda, et sa saad nüüd päikesest kiiremini kätte selle jõu, kui 10 aastat tagasi. Kui sa mõtled selle peale, et kuidas sa oled end päikese käes viimastel aastatel tundnud, siis tundliku inimesena sa tunnetad, et päike on kas kuumem või ergem. See on märk liikumisest 5D-energiasse. Päikesega on sul võimalik end kordades kiiremini laadida. Olen varasemalt kirjutanud erinevaid artikleid päikese kohta, leiad need SIIT. Soovitan sul neid kindlasti lugeda ja pakkuda endale helioteraapiat.

Aprillis liigub UV-indeks Eestis kolme peale ja kui see on saavutatud, on sul võimalik saada päikese kaudu ka D-vitamiini. Seega proovi aprillis kõik päikesepaistelised ilmad õues veeta, vähemalt 20 minutitki, et saada enda D-vitamiin kätte. Lisaks soovitan D-vitamiini ka juurde tarbida, ka magneesiumit, et luustik oleks tugev ning lihased terved. Magneesium kiirendab ka närvisüsteemi tervenemist. Kui aga aprillis on pilves ilm, siis D-vitamiini ei saa, kuna UV-indeks langeb alla 3, mis tähendab seda, et päikesekiirgus ei ole piisavalt tugev, et luua kehas D-vitamiini suurenemist. 

Päikeseenergia on oluline, kuna see annab sulle tervist ja muudab sind õnnelikuks! Sama suudab teha Päikesekivi ja Karneooli kristallid. Nende kandmine kiirendab sinu rõõmsameelsuse suurenemist, taastumist või muudab sind veelgi õnnelikumaks, kui sa seda juba oled.

APRILLIS KESKENDU KÕIKIDELE INIMESTELE, SUHETELE JA TEGEVUSTELE, MIS ON SINU JAOKS OLULISED JA SUHTU NENDESSE HEA ENERGIAGA

Aprillis keskendu enda elule, sellele mis on tegelikult oluline. Keskendu nendele inimestele, keda sa tõesti armastad ja projektidele, mis on sinu jaoks olulised. Kui märts oli kuu, kus me saatsime teele enda südamesoove ning lõime alustala tulevikuenergiale, siis küsin nüüd sinu käest, kui palju sa investeerisid märtsis enda aega ja mõtteid tulevikule? Kas sa olid optimistlik ja positiivne? Saatsid rituaalidega enda unistused teele? Kui jah, siis palju õnne, sind kindlasti ootab tulevikus osade unistuste elluärkamine. Kosmilise energia ja sinu hea suhtumise abil on Saturn koos Jupiteriga salvestanud tänaseks kõik sinu unistused. Nüüd jääb sinul vaid oodata, et need ärkavad ellu. Aga enne seda keskendume kõigele sellele, mis on aprillis oluline ja laseme Wu Weil energiad sinu kasuks pöörata. Tulevik paljastab sulle selle, mille oled märtsis tehtud tegevustega välja teeninud. Aprillis suuna kõik enda energiad suhete tervendamisse, nende klaarimisse, segaduse eemaldamisesse ja vana energia lagundamisele. Kõik vana, mis tuleb päevavalgele, vajab sinu tähelepanu ning sinu reageerimist. Seega vali 5D-energia ehk vaata kõigele heaga otsa, et nendest heaga välja tulla, et õppida ja eluga edasi liikuda. Aprill ootab sinu käest palju vastuseid, seega tekib sinu pähe küsimus ja nende lahendamiseks saad sa teha meditatsiooni või kasutada pendlit vastuste saamiseks.

APRILLI ERIPAKKUMINE! Kõik poleeritud kristallid tavahinnast 10% soodsama hinnaga! Soodustus kehtib 1.-30. aprill LA TENE Kuressaare ja Tallinna poodides ja e-poes. Täienda enda kristallikollektsiooni, too uusi kristalle enda koju, loo erinevaid kristallialtareid armastusele, küllusele ja tervisele. LA TENE valikus on ligi 200 erinevat poleeritud kristalli, need kõik on meile kinkinud maajumalanna Gaia, lase neil end rõõmustada, tervendada ja väestada!

UUS LOOS! Kõigi vahel, kes teevad ostu LA TENE poodides ajavahemikul 22. märts kuni 22. aprill, loosime välja 9 Tene poolt loodud
"Õnnetunde Aktiveerija" kristallikomplekti! Head loosiõnne!


Armastusega ja veelkord armastusega

Tene Laul