Vaadates märtsikuu kosmilist pilti ehk mida planeedid meie Maa peale kiirgavad, ütlen kõigile, et nüüd on õige aeg enda unistuste nimel tööd teha! Kui sul on soov aktiveerida ning väestada enda saatuserajal unistuste täitumise energia, siis nüüd on see aeg käes. Seega võiksid absoluutselt kõik inimesed meie planeedil siin, nüüd ja praegu keskenduda sellele, et suunata kogu energia enda unistustesse, nende teostamisele ja täitumisele. Terve märtsikuu tuleks keskenduda sellele, kuidas enda unistuste poole teed rajada. Planeedid on soodsates positsioonides ja meie planeedile ei ole hetkel kiirgamas ühtegi takistavat energiat, mis looks sinu isiklikku Auravälja ebasoodsaid võnkeid. Mis tähendab seda, et kui sa annad endast unistuste täideminemiseks maksimumi, siis leiad sa väga suure tõenäosusega enda isikliku õnne kiiremini üles. Mis ütleb mulle omakorda seda, et ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks sa ei peaks seda aega enda jaoks ära kasutama? See on vaba energia otse Kosmosest ja kui sa lähed Universumile poolele teele vastu, siis sa oledki õnnega kaetud.


Pean siinkohal tooma välja Karmaseaduse. Karma eksisteerib, soovime seda või mitte ja see teeb enda tööd alati õiglaselt. Mitte kunagi ei tohiks kahelda Universumi sekkumise osas, sest see on sinu Karma. Kui sa soovid märtsis aktiveerida enda unistuste täitumise nii, et kõik teed avaneksid sinu jaoks kiiremini, tuleb sul eelkõige järgida Karmaseadust.


Kuidas sa tead, et aktiveerid hea õnne Karmaseaduse järgi?

Esiteks peavad kõik unistused, mille nimel sa annad märtsis endast maksimumi, olema sellised, mis ei tee mitte kellelegi teisele liiga, mitte keegi teine ei tohi nende all kannatada. Seega küsi enda käest, kas sinus olev unistus on Karmavaba? Kas sellest unistusest, millest võidad sina, võidavad ka teised. Kuidas teised? Kui sinu unistus teeb sind õnnelikuks ja ei võta ära kellegi teise õnne, siis kiirgab see edasi teistele ning nad saavad sinu energiast head. See on koostöö-energeetika, et kui sina oled hea energia tasandil, siis tunnevad ka sind ümbritsevad inimesed end sinuga koos paremini. See omakorda loob paremaid suhteid ja tekitab üleüldist heaolu. Soovin sulle sellega öelda, et unista suurelt, aga unista tervislikult - nii, et see sisaldaks armastust ja heaolu, siis sa ei astu kunagi Karmaseaduse vastu. Nii sa jõuad enda unistuse täitumiseni, sest liikudes ise samm-sammult sinnapoole, tuleb ka Universum sulle samm-sammult vastu! See aeg on sinu, kasuta seda maksimaalselt! See on kiirgamas meie poole avatud ja tingimusteta Kosmosest. Haara see kinni, tee sellest midagi imelist! Ela! Tegutse! Usu!

Teiseks on oluline puhastada Saturni aktiivsuse tõttu Karmat selleks, et hea õnn saaks sinu Auravälja üldse siseneda. Olen sellel teemal rääkinud juba 2022. aasta oktoobrist saati ja käsitlenud seda teemat põhjalikult ka enda raamatus "Ajarännak 2023", samuti on Karmateema esikohal minu selle aasta artiklites. Miks? Kuna uuel spirituaalsel ajastul ei ole sul võimalik eksisteerida 5D-energia voos ilma minevikupuhastuseta. Kui sa oled seal pooliku Karmapuhastusega, siis on see kõik sinu jaoks palju raskem, kui see peaks olema. Seega võta see puhastus kindlasti ette ja vähemalt nii kaua, kuni saabub juunikuu, sest siis hakkab suurem Karmapuhastuse perioodi energia vaikselt vaibuma. Märtsist juunini on Karma aktiivne, mis tähendab seda, et sinu enda Karma sätib sind olukordadesse, kus sa pead enda minevikuga silmitsi seisma, soovid sa seda või mitte, sest Kosmosest kiirgav energia on võimsam kui sina. Mis tähendab seda, et võta vastu see, mis elu sinu ette toob. Ütle elule jah ja mine vooluga kaasa, ära peida end teemade eest, millega pead silmitsi seisma. Võta need vastu ning tegele nendega. Kui sa lahendad need olukorrad või probleemid ära, siis see ongi Karmavabastus ja -puhastus. Siis saad sa sujuvalt liikuda õnneenergia poole ning nautida uut ajastut ning selle võlusid. Me liigume imelise energia poole, maailm on muutumas, kuna valgustatud inimesed muudavad maailma. Kui sina oled valgustatud, siis muudad sa meie maailma samuti ilusamaks ja võimsamaks kohaks. Ära mitte kunagi alahinda iseenda väärtust, see, millise panuse sa siia maailma annad, kujundab selle olemuse. Seega, kui sina suhtud enda elusse armastusega, siis maailm tervenebki. Nii lihtne see ongi! Seega tegutse!

Karmapuhastuse jaoks kasuta kindlasti rituaalitõrvikuid, milles on Salveid. Seal võib olla ka teisi taimi, aga Salvei energia on kindlasti vajalik. Tegemist on siiski universaalse energiatervendajaga, millel on vägi tuua esile need sinu sees olevad probleemid, mis vajavad vabaks laskmist. Sul on vaja minevikust vabaks lasta, vastasel juhul sa ei aktiveeru 5D-energia võludele ja spirituaalse ajastu ilule. Sa ei näe kõike seda, kuna oled enda sees madalas kohas. Seega on ülimalt oluline, et sa end väestaksid, tervendaksid, regulaarselt mediteeriksid, puhkaksid, naerataksid, tegutseksid enda õnne nimel, usaldaksid elu ja kõike head.

2023. aasta on ka tööedu-aasta, millest olen samuti oma viimases raamatus kirjutanud, seetõttu ära kindlasti unusta enda spirituaalsuse kõrval ära ka töötegemist. See on väga oluline, kui Saturni energia väestab tööga seotud Karmat. Mis tähendab seda, et mida rohkem sa panustad spirituaalselt enda töösse, seda suuremaks muutub sinu hea tööalane õnn, sest Universum avab sinu eduenergiale ukse. Nii kasvad sa enda tööga sinna, kuhu sa oled unistanud kasvada. Nagu ütlesin eelpool, soodustavad märtsikuu planeetide seisud unistuste väestamist, mis omakorda aktiveerib tööle pühendudes tööalase õnne ekstra kiirelt. Mine tööle naeratuse ja hea tundega! Naudi seda, mida sa teed, nii oled sa enda tööga spirituaalselt kontaktis! See on väga oluline, et sa ühendad enda hinge ja töö, sest nii aktiveerub hea Karma ja see viib sind tööalaselt edasi! Kanna Rohelist Aventuriini, kui soovid rahalist tööalast õnne suurendada, tegemist on siiski 2023. aasta õnnekristalliga, mis on seotud just töö ja rahaga. See kristall siin planeedil meie maa sees on selleks, et materiaalsed energiad liiguksid soodsalt. Raha on materiaalne, seega on tegemist ülimalt hea kristalliga, mis aitab sul saavutada just seda, millest sa materiaalselt unistad.


Lisaks Rohelisele Aventuriinile aktiveerivad külluslikke energiaid ka eeterlikud õlid, soovitan kasutada selliseid küllusetaimi nagu Kuusk, Põldmünt, Münt, Piparmünt, Laim, Apelsin, Mandariin, Tüümian, Basiilik ja Oregano. Viimased kolm on kõige võimsamad, kuna nendel on oskus ka Karmat puhastada. Kui sinu elus on mõni segav energia, mis ei lase sul materiaalset õnne tunda, midagi, mis on takistavaks energiaks, siis see võib olla Karma. Kasuta õlilambis Tüümiani, Basiiliku ja Oregano eeterlikke õlisid, nii saad sa need energiad vabastada, et asjad hakkaksid sinu elus sujuma või liiguksid senisest veelgi paremini. Kui sa oled enda elus väga heal materiaalsel tasandil, ka siis võid alati end väestada, puhastada, kaitsta ja tasakaalustada, sest on väga oluline hoida ja säilitada seda, mis sul juba on. Hoia seda igavesti, mida oled juba saavutanud, ära kaota seda!

Arvestades seda, milliseid energiaid kiirgab meie Maale hetkel Veenus ehk kireenergia planeet, siis on meid kõiki ees ootamas ka väga kirglik periood. Mis on kirg? Kui energiad on õhus ja aktiivsed, siis asjad liiguvad, aktiveeruvad, suhetes toimub palju muutusi, kõik liigub ümberprogrammeerimise poole. Mis tähendab seda, et sind võib ees oodata kohtumine enda minevikust, kellega sul on ees hingedevahelise liidu sõlmimine. Seega on terve märtsikuu Kaksikleekide ja Hingesugulaste jaoks väga oluline. Kui sa oled enda Kaksikleegiga kaugeks jäänud, siis võite nüüd märtsis uuesti kontakti saavutada. Kindlasti loe kõiki artikleid, mille olen kirjutanud spetsiaalselt Kaksikleekidele, et sa mõistaksid seda intensiivsust, mis nende vahel on. Kui oled Kaksikleegiga kontakti leidnud, väärib see liit suuremat tähelepanu, kui sa võib-olla oled harjunud suhetesse panustama. Seega pinguta, see on sinu elu ja sinu armastus, see on sinu side, mille pärast alati maksimum anda. Tegutse ja aktiveeri enda süda ja aktiveeri enda armastusekristallid.


Pea meeles, et energiad on muutumas aktiivsemaks, mis tähendab seda, et sa võid tunda, kuidas kõike on justkui liiga palju. Siis palun meenuta, mida ma sulle ütlen, meenuta seda alati, sest see aitab sind püsti ja annab sulle jõudu tegeleda enda unistuste täitmisega. Sul ei ole enda energias üldse aega maha kukkuda ja seetõttu on sul vaja anda enda jaoks maksimum. Jäta meelde - esmalt tee kõike enda jaoks ja kui sinu energeetika on paigas, siis toimib sinu elus kõik ülejäänu. Seega ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks sa ei võiks anda endast maksimumi, enda elu nimel. Anna endast märtsis maksimum, hiljem kogu elu!

6.-8. MÄRTSI TÄISKUU - VABASTAMINE SINU ENDA KASUKS


Sellel ajal aktiveerib Täiskuu kõikides inimestes vabaduseenergia. Sa võid tunda, kuidas sa soovid vabadust, et sa tahad millestki või kellestki vabaneda. Sinus olev vabadusetunne ja vabaks laskmise mõtted on sellel hetkel õiged. Aga see võib esile tuua ka madalaid vabakslaskmise energiaid ehk mis võivad suurendada suitsiide. On ülimalt oluline need ära hoida. Kui sa oled depressioonis või eluperioodis, mida sul on ääretult raske enda õlul kanda, siis on need päevad sinu jaoks olulised. Täiskuu aktiveerib vabastamise, aga sina pead sellele lähenema tasakaalukalt. Sa saad näiteks Ashwagandhaga tervendada enda närvisüsteemi, Rodioolaga eemaldada muremõtteid, C-vitamiiniga suurendada õnnetunnet. Vaata, et sa jooksid palju vee-eliksiire, mis on valmistatud erinevatest kristallidest. On oluline, et sa oleksid tasakaalus ja suudaksid selle energia võtta vastu hea mitte halvaga. Sa oled siin maailmas põhjusega ja sul on vaja see endale igavesti meelde jätta. Jäta see endale igavesti meelde! Kuni sa elad ja hingad, on sul siin maailmas missioon pooleli, ja seda missiooni tuleb hoida, väestada, avada, kanaldada, maailmale pakkuda! Seega ei anna ma sulle mingit võimalust alla anda. Kui sa juba oled siin koos minuga, siis seisame koos püsti ka kõige suuremas raskuses, mis sinu eluteel on või tuleb. Seisame koos, kuna spirituaalsus on hingedevaheline liit. Sa oled siin enda jaoks, seega sa oled spirituaalne, sest sa pakud enda hingedele seda, mida sinu hing vajab - sinu enda tähelepanu. Ja kui sa soovid end aidata, siis sa oledki endaga kontaktis. Minu missioon on aidata kõiki inimesi siin maailmas ja kui sa oled siin, siis me täidame missiooni koos. Mina enda oma, sina enda oma! See on koostöö!


Vabakslaskmine toimub sügaval hinge tasandil, mis on imeline, kuna see võib suhetesse tuua palju head õnne.
Siis toimub ka andestamine, mis toob omakorda kaasa tingimusteta armastuse ja seda on vaja absoluutselt kõikidele inimestele. Alates 2022. aastast algas tingimusteta armastuse energia suurenemine, mis ei saa veel otsa. Kirjutasin ka oma raamatus "Ajarännak 2023", et see, kus me täna seisame, on alles algus. See, kuhu me liigume, on armastusega täidetud maailm! Seega kõik, mis juhtub, on selleks, et maailm liiguks sinna. Kui on vaja midagi sinus lahti murda ja vabaks lasta, siis see juhtub. Kui valusalt see juhtub, sõltub sinu saatuserajast, see on individuaalne. Seetõttu ongi sul vaja mõista, millises energias sa täna oled. Kui tunned, et sul ei ole energiat, siis tee kõik selleks, et seda saada. Millest? Mõtle nende asjade peale, mis on sind aidanud. Kas see on trenni minek? Või on see hoopis menüü vahetamine? Või parema une saavutamine? Tegele enda energia suurendamisega, sest mida rohkem on sul energiat, seda lihtsam on muutuste kulg sinu elus ja seda parem on sinu enesetunne. Muutused tulevad, need on olnud aktiivsed juba pea kaks aastat, seega mine eluvooluga kaasa, sest elu muutub veel väga palju. Ma jäängi sellest rääkima, et tuua kõigi eludesse parimat uuendust! Teeme koostööd kõigi heaolu nimel. Kõik võidavad, kui sina võidad!

Aktiivse vabastamisenergia tõttu on sul võimalik eemaldada enda hingest midagi, mis sind häirib ja mis ei lase sul olla harmoonias. Tee lihtsat vabastamisrituaali, millele Täiskuu annab oma väge juurde.

Rituaali tegemiseks läheb sul vaja Viirukipuu viirukit, Viirukipuu eeterlikku õli, mõnda baasõli (eeterliku õli nahale kandmiseks) ja poleeritud Lemuuria Jaadi kristalli. Lisaks ka viirukialust ja tikke viiruki süütamiseks. Rituaal on lihtne, aga selle vägi aitab sul eemaldada enda elust selle miski, mis sind segab. Täiskuu vägi koos Lemuuria Jaadi ja Viirukipuuga väestavad sinu soovi täitumist. 

* Rituaali jaoks sea viiruk viirukialusele suitsema ja pane see enda lähedale.

* Seejärel kanna peopesadesse veidi baasõli, mille sisse tilguta 1-2 tilka Viirukipuu eeterlikku õli. Sega õlid peopesas kokku ning kanna segu enda mõlemale käele.

* Seejärel võta kätte Lemuuria Jaadi kristall ning leia meditatsiooniks mugav koht. Istu või lama, sule silmad, hinga teadlikult sisse ja välja, kuni tunned, et su hingamine on rahulik.

* Kui oled rahutunde kätte saanud, siis võta Lemuuria Jaadi kristall enda vasakusse kätte, sest see on sinu minevikuenergia käsi. Keskendu probleemile, mis sind rõhub, ja anna see oma mõtetes vabaks. Ütle iseendale, et sa lased selle energia enda Aurast vabaks ning võtad vastu kõik hea, mis võib selle asemel sinu saatuserajale tulla!

* Kui sinu sees on tunne, et oled oma sõnumi Universumile edastanud, võid meditatsiooni lõpetada. Vii kristall esimesel võimalusel enda kodust ära loodusesse, see ei tohi kindlasti sinu ellu jääda. 

14.-16. MÄRTSI KUU VIIMANE VEERAND - TEADMINE, KELLEGA HINGEDEVAHELINE LIIT JÄTKUB


Nendel päevadel võid kohata kedagi, kellega sul on vaja enda elus lõpparve teha. Kas on teie missioon läbi ja nüüd on vaja veel viimast korda kokku saada ning lõpetada side heaga ära. Lase sellel juhtuda ja pea meeles - vaid heaga, vaid armastusega! Ei ole vahet, kellel on õigus, kellel mitte, oluline on vaherahu, mille Kuu viimane veerand aktiveerib. Et mõlemad osapooled saaksid enda spirituaalsel rännakul ise lahendada selle olukorra eesmärgi ja õppetunni. Selleks tuleb vastu võtta see, mis tuleb, ja anda endast maksimum, et see saaks lõpetatud armastuse tasandil. Nii puhastub sinu Karma ja nii aktiveerub sinu elus edasiliikumine. Kui sa ei kohta nendel päevadel seda inimest, siis ei ole vaja kellegagi sidet ära lõpetada. Siis on see märk Universumilt, et kõik inimesed, kellega sa oled hetkel seotud, peavad täna sinu elus olema. Seega saavad absoluutselt kõik nendel päevadel paljudele hingedevahelistele liitudele vastuse. Võta aega ja jälgi, mis nendel päevadel sinu ümber toimub. Kes sinuga suhtleb, kellega sa ise soovid suhelda? Kuidas kõik edasi liigub? Märka enda ümber olevaid inimesi.

14.-16. märtsil on väga oluline kanda kaitsekristalle, et lahendada armastusega olukordi, mille Kuu viimane veerand aktiveerib. Kuna suhetes on õppetundide õppimise aeg, siis võib esile tulla midagi, millega sul on raske silmitsi seista. Kaitsekristallidega suudad sa enda energia viia tasakaalu nii, et sa suudad kõik vastu võtta teadmisega, et see on sinu kasuks, mitte sinu kahjuks. Sa tead seda ette ja see ongi tõestus sellest, et kui sa annad endast maksimumi, siis sa ka saad maksimumi. Ma kirjutan selle siia sinu jaoks, et sind aidata, et sul oleks majakas, mille valgusest kinni hoida, kui see hetk tuleb. Et see on sinu jaoks hea mitte halb. See tuleb sulle sellel hetkel meelde ja see aitab sind koheselt, kui seda miskit on sinu jaoks liiga palju. Hoian sind!

Parimad kaitsekristallid kandmiseks on Kiastoliit, Hüpersteen, Must Obsidiaan, Oonüks, Hematiit, Püriit, Kalkopüriit, Must Turmaliin, Must Spinell, Hõbeobsidiaan, Kuldobsidiaan või mõni teine väga tugev kaitsekristall. Kanna endaga kasvõi tükikest, hoides end tasakaalus, et kõik laheneks armastusega ja sa saaksid selguse, mis sinu suhetes toimub. Need, kes jäävad, need jäävad sinu saatuserajale pikemaks ajaks. Need, kes ei soovi hingetasandil enam sinuga koostööd teha, need lahkuvad nii või naa. Kuu energia väestab sind nendel päevadel seda heaga tegema, andes sulle nii võimaluse liikuda enda eluga edasi teadmisega, kus sina kellegi elus seisad.


Peale Kuu viimase veerandi loomist jätkub sedasama energiat veel mitmeks nädalaks, aga mitte nii intensiivselt, kui nendel kuupäevadel. Seega suhete klaaristumise aeg jätkub. Jällegi kordan - see on sinu kasuks, mitte kahjuks. Seega võta vastu see, mis tuleb ja hoia süda õiges kohas!

20.-22. MÄRTSI NOORKUU - SINU KÜLLUSE AKTIVEERUMINE JA TÖÖALASE ÕNNE LOOMINE


Märtsi Noorkuu aktiveerib inimeste saatuseteel ehk energeetikas uued töökanalid. Kui sellele jõudu anda ja minna kaasa vooluga, mis hakkavad sinu elus tööalaselt peale Noorkuud juhtuma, on see suurepärane. Kui väestad end sellel Noorkuul külluseenergiaga, täidad enda kodu materiaalselt õnnetoovate väeesemetega, siis sa aktiveerid tööalase õnne väga sujuva liikumise. Kuna märtsi kosmiline seis on soodne unistuste täideviimiseks, siis annab seekordne Noorkuu sulle võimaluse seda õnneratast ise kiiremini pöörlema tõugata, kui väestad enda ja oma kodu energeetikat. Sinu kodu on sinu isiklik tempel ja see energia, mis selles on, mõjutab sinu eluteed. Seetõttu on alati oluline luua enda kodust isiklik tempel, mis töötab alati sinu kasuks. Pühendades end sellel Noorkuul külluse aktiveerimisele on sul sellest tulevikus väga palju kasu. Sa ise avad end õigel hetkel küllusele ja see saab Universumi poolt alati heaga tasutud!


Soovitan sul kasutada neid küllusekristalle: Malahhiit, Epidoot, Roheline Aventuriin, Fuksiit, Kalkopüriit, Püriit, Karneool, Tsitriin, Verekivi, Piltjaspis, Dendriitahhaat, Sammalahhaat, Opaal ja Merevaik. Need kristallid väestavad sinu kodu energiaga, mis on soodsad raha ja töö jaoks. Kui sina töötad, siis töötab ka Universumi rahaeenergia sinu heaks. Kristallid väestavad sind juba alateadlikult tegema õigeid valikuid, kõik saavad kasu. Sinu kodu energia on spirituaalselt tasakaalus koht, kus elada. Sinu hing on õnnelik ja elu meie ühiskonnas liigub. Kui sina oled tasakaalus, positiivne, õnnelik ja terve, siis võidavad kõik, sest sa kiirgad seda kõigile välja! Sellist ilusat energiat on raske mitte märgata! Seda märkavad absoluutselt kõik ja see on see, mida kõik väärivad. Rõõmu, õnne ja elu sära!

Puhastamiseks ja aktiveerimiseks kasuta kõiki küllusetaimi, alustades Oreganost ja lõpetades Patšuliga! Samuti võid end aktiveerida toiduga ning kasutada märtsis enda menüüs neid Päikesepõimiku taimi: nurmenukk, võilill, kollased õunad, kollased tomatid, melon, sidrun, kartul ja kindlasti kuskuss. Kui soovid enda Päiksepõimikut aktiveerida maksimaalselt õnne vastuvõtmiseks ning selle aktiveerimiseks enda saatuserajal.


 28.-30. MÄRTS KUU ESIMENE VEERAND - IIDSED HINGEDEVAHELISED LIIDUD


Sellel perioodil on ülimalt kasulik minna reisile, liikuda aktiivselt ja palju ringi ning astuda inimeste sekka, sest Kuu energia aktiveerib sotsiaalselt soodsa ja väga turvalise energia. Mis tähendab seda, et liikumine ja uute energiatega kokkupuutumine või uute inimestega kohtumine toob endaga kaasa midagi väga head. Sellel ajal on aktiivsem ka iidsete hingedevaheliste suhete portaal, mis on avatud alates 16. maist 2022. Väravad on aga teatud hetkedel lahti, siis aktiveeruvad need energiad suuremalt ja see toob kaasa võimalusi kohata enda saatuseteel kedagi, kes on mõeldud seal eksisteerima. Et sina kohaks teda ja tema sind!

Sellel ajal puhasta kõik enda armastuseõnnekristallid Jasmiiniviirukiga või kasuta selleks Roosa Geraniumi eeterlikku õli, mis on imeline alternatiiv Jasmiinile. Võid ka mõlemaid kasutada, sellisel juhul on ka energiate puhastamine aktiivsem. Miks puhastada? Mida puhtam on sinu kodu energia ja kristallide energia, seda kiiremini toimub kogu protsess sinu elus. Sel perioodil on sul võimalik avada enda saatuseteel uks kellelegi, kes võiks sinna kuuluda, kellega sul on missioon selles elus.

Soovitan kanda endaga ka Strontianiidi kristalli, sest tegemist on suurepärase hingede kokku liitjaga. See kristall hoiab ära ka need sidemed, mis ei peaks su elus eksisteerima. Seega aitab tagada väga õiged suhtekanalid sinu isiklikus elus.

Strontiantiini ja kõiki teisi kristalle võid endaga kaasas kanda alati, kui sa seda soovid, need kõik teevad sinu heaolu nimel tööd! Need on sinu energia väestajad, tervendajad, puhastajad ja küllusega täitjad!

MÄRTSIKUU ERIPAKKUMINE! Kõik Hematiidist tooted tavahinnast 10% soodsama hinnaga! Hematiit on 2023. aasta kaitsekristall, mis aitab ära hoida väga palju erinevaid probleeme, kaasa arvatud majanduslikke probleeme. Lisaks viib sind emotsionaalselt ja vaimselt tasakaalu. Olen seda imelist kristalli kasutanud väga paljudes LA TENE brändi ehetes, ikka selleks, et te kõik oleksite hoitud ja kaitstud!

UUS LOOS! Kõigi vahel, kes teevad ostu LA TENE poodidest või e-poest ajavahemikul 21. veebruar - 21. märts, loosime välja 3 Ahhaadist küünlaalust! Head loosiõnne! 


Soovin sulle kõike imelist, naudi märtsi ülivõimsat energiat ja kosmose häid kavatsusi sinu saatuserajal. Võta vastu see, mis tuleb ja anna endast armastusega kõik selleks, et Karma oleks alati sinu kasuks mitte kahjuks! Tegutse ja pea meeles - Sina oled oluline!

Tene Laul