Menüü
Ostukorv

LA TENE kristallikomplekt KAALUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

LA TENE kristallikomplekt KAALUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kristallikomplekt KAALUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"
12.80€
Maksudeta: 10.49€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: KAALUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kristallikomplekt KAALUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Kaalude tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Komplektist leiad Mäekristalli, Thuliidi ja Dumortjeriidi kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

MÄEKRISTALLIL on olemas jõud ja vägi, mis suudab avada sind unistama, oma unistuste poole liikuma viia ning neid unistusi täita.

THULIIT on Kaalude 2024. aasta armastuseõnne kristall. Suurendab armastuseõnne ning toob suhetesse head õnne ja läbisaamist.

DUMORTJERIIT toetab Kaalusid sellel aastal õppimise juures - aitab keskenduda ja annab energiat.

Kristallikomplekti kanna kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi Kaalude 2024. aasta kristalle: Stromatoliit, Päikesekivi, Karneool, Krüsopraas, Roheline Aventuriin, Akvamariin, Larimar, Valge Kaltsiit, Valge Hauliit, Phosposideriit, Mookaite.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Salveiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplektis olevad kristallid on keskmistes mõõtudes. Kristallid on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava jutuga.
Pilt on illustreeriv. Pildil olev Ahhaat viil ei kuulu komplekti.Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda..
33.00€
Maksudeta:27.05€
KARNEOOL on aktiivsuse-, elujõu- ja energiakristall.Karneool on punakat-oranžikat tooni kristall, millele on iseloomulikuks väga k..
77.60€
Maksudeta:63.61€
La Tene kristallikomplekt "KAALUD" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Kaalude päikesemärgi all sündinu..
11.90€
Maksudeta:9.75€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett KAALUD "ÕNNETUNNE 2024. AASTAKS" toob sinu ellu head õnne 2024. aastal ja ka draak..
30.30€
Maksudeta:24.84€
Toodet on piiratud koguses.LA TENE käekett meestele KAALUD "TEADMISED ja ARENG 2024. AASTAKS" toob sinu ellu head õnne 2024. aastal ja ..
39.90€
Maksudeta:32.70€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt JÄÄR "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Jäära tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
11.80€
Maksudeta:9.67€
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid näeb veidi erinev välja sellest, mis pil..
11.30€
Maksudeta:9.26€
FLUORIIT on üks parimaid intelligentsi ja mentaalseid oskusi arendav kristall. See avab inimese iseseisvalt mõtlema, edasi arenema, analüüsima, m..
6.00€
Maksudeta:4.92€
Kuna kõik kristallid on unikaalsed ja ainulaadsed, ei leidu ühesuguse välimusega kristalle. Sellest tulenevalt võib kristalli välimus tellitud tootel ..
3.50€
Maksudeta:2.87€
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid näeb veidi erinev välja sell..
31.90€
Maksudeta:26.15€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.