Menüü
Ostukorv

LA TENE kristallikomplekt NEITSI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

LA TENE kristallikomplekt NEITSI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE kristallikomplekt NEITSI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"
11.90€
Maksudeta: 9.75€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: NEITSI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS"

Pilt on illustratiivne.

LA TENE kristallikomplekt NEITSI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Neitsi tähtkujus sündinutele, et tuua neile edu ja õnne, et 2024. aasta ja ka draakoniaasta suurepäraselt mööda saata. 

Komplektist leiad Rüoliidi, Tsitriini ja Picasso Jaspise kristallid, mis on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava tekstiga.

RÜOLIIT vabastab halba Karmat ja aitab seda mõista. Toob head õnne ja hoiab eemal ebaõnnestumisest ning teekonnast, kus ees ootamas vaid probleemid. Toob ettenägelikkust ja aitab mõista, mis on tulemas.

TSITRIIN suurendab küllust ja rahulolu. Tsitriin aitab tuua head tööalast edu ja täide viia materiaalseid unistusi. Tsitriin on positiivsuse kristall, mis toob sinu ellu kordaminekuid.

PICASSO JASPIS suurendab sinu loomingulist meelt, aitab olla avatud ja lootusrikkam ja suurendab usku iseendasse. Picasso Jaspis toob head energiat, inspiratsiooni ja häid mõtteid.

Kristallikomplekti kanna endaga kaasas, aseta sünnikristallide laekasse, enda foto kõrvale või pane enda foto selle komplekti sisse.

Kui 2024. aasta on lõppenud, vii kristallid tänutäheks loodusesse – jõevette või metsa.

Soovi korral lisa kristallikomplekti ka teisi 2024. aasta Neitsi kristalle - Cappucino JaspistTiigrisilma, Musta Turmaliini, Wollastoniiti, Roosat Kvartsi, Vikerkaare Kuukivi, Küaniiti, Dumortjeriiti, Petaliiti ja Piltjaspist.

Puhasta kristallikomplekti vähemalt kord kuus, soovituslikult Roosiviirukiga või oma lemmikviirukiga, millega tunned kõige tugevamat sidet.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Komplektis olevad kristallid on keskmistes mõõtudes. Kristallid on pandud väikese koti sisse koos kristalle tutvustava jutuga.
Tegemist on viimaste toodetega ja seetõttu on tooted piiratud koguses.La Tene meeste käekett NEITSI "HEA ÕNN" on loodud spetsiaalsel..
29.30€
Maksudeta:24.02€
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
Tegemist on viimaste toodetega ja seetõttu on tooted piiratud koguses.La Tene käekett NEITSI "RIKKUS" on tähtkujude käeehte kollektsioo..
38.80€
Maksudeta:31.80€
La Tene kristallikomplekt NEITSI "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Neitsi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveeri..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "NEITSI" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Neitsi päikesemärgi all sündinu ühed ..
19.90€
Maksudeta:16.31€
WOLLASTONIIT on väga konkreetse väega kristall, mis ei ole maailmas kristalliinimeste seas väga tuntud või kasutusel olev kristall. Tavalisel..
7.90€
Maksudeta:6.47€
PETALIIT on hingerahukristall, mis parandab emotsionaalseid haavu, tervendab Südametšakrat ja aitab läbi Inglite hingesugulast lei..
0.90€
Maksudeta:0.74€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt LÕVI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Lõvi tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
13.30€
Maksudeta:10.90€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt VÄHK "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Vähi tähtkujus sündinutele, et tuua neile ..
11.30€
Maksudeta:9.26€
Tegemist on viimaste toodetega ja seetõttu on tooted piiratud koguses.La Tene meeste käekett NEITSI "HEA ÕNN" on loodud spetsiaalsel..
29.30€
Maksudeta:24.02€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.