Noorkuu on alati taevas armastusekuu. See tähendab, et ükskõik, millises seisus on Noorkuu (olenemata, millised teised astroloogilised aspektid Noorkuud mõjutavad), on võimalik teele saata armastuserituaale. Elame alates 2023. aastast uuel spirituaalsel ajastul, kus tingimusteta armastus on põhiline. Seetõttu on igal Noorkuul hea teele saata armastuseõnne suurendamise rituaali, kui sa soovid enda suhet tugevdada. Või kui oled vallaline ning ootad enda parimat kaaslast, olgu ta siis Kaksikleek või Hingesugulane. Kui oled vallaline, siis ei ole vahet, milline missioonikaaslane sinu ellu saabub, kuna 7D-energias ehk peale Pluuto lahkumist 2025. aasta juuli keskel, 5D ehk tingimusteta armastuse hinged liiguvad kõrgemale tasandile. Seal tasandil aktiveeruvad Hingesugulased Kaksikleegiks. Seega ei ole sul vallalisena vahet, kes sinu teele saabub armastuseõnne suurendamise rituaali kaudu. Vallalistele on see rituaal selleks, et armastus sind üles leiaks ja sina teda. Kui oled suhtes, suurendab rituaal sinu suhtes armastuseõnne ning aitab säilitada seda, mis teie vahel on ja loomulikult ka seda, mis edaspidi saama hakkab. Rituaal aitab teie suhet veelgi tugevamaks muuta ning 7D-tasandile viia. See on minu meelest imeline.

Seda rituaali võid teha igal Noorkuul ja Kuufaaside kalendri leiad SIIT. Vali intuitiivselt enda jaoks välja kuupäev, millal soovid seda rituaali teha.

Väeesemed Noorkuu armastuseõnne rituaali jaoks:

- Vanilje viiruk
- Vanilje küünal
- Rodokrosiit
- Larimar
- Roosa Kvarts
- Roosipuu eeterlik õli
- Ylang Ylangi eeterlik õli
- Kuuse küünal
- Kuuse eeterlik õli
- Paber
- Pliiats
- Roheline pael
- Roosa pael
- Õlilamp
- Teeküünal
- Tikud
- Viirukialus

Rituaali eesmärk on muuta sind lähedasemaks enda kallimaga või avada sinu ühine teekond Hingesugulase või Kaksikleegiga. See rituaal aitab luua telepaatiat sinu ja tema vahel. Kui sa oled vallaline, siis on see suurepärane rituaal teie saatuste kokku liitmiseks. Eriti arvestades seda, et kõige enam on 2023. aastast Kaksikleegid ja Hingesugulased üksteise teekonnale saabumas.

Selleks, et rituaali teha, läheb sul vaja mugavat kohta, kus saad seda ellu viia. Arvestada tuleb sul sellega, et küünlad peavad nädalate jooksul ära põlema selles samas kohas. Seega vali rituaalikoht endale targalt, et saaksid seda seal hoida pikemat aega.

1. Aseta Vanilje ja Kuuse küünal enda ette nii, et Vanilje on vasakul pool ja Kuusk paremal pool. Nende keskele aseta õlilamp, mille sisse pane põlev teeküünal ja vala õlilampi vett. Seejärel võta Vanilje viiruk ning pane see õlilambi taha suitsema. See aktiveerib rituaali ehk alustab selle tegemist.

2. Kui Vanilje viiruk suitseb, võta tikud ja pane põlema Vanilje küünal. Seda tehes lausu rituaalilause: "aktiveerugu armastuseenergia kõrgtasandil". Tee seda, et aktiveeruks telepaatia sinu ja tema vahel.

3. Kui see on tehtud, võta Kuuse eeterlik õli ja tilguta õlilampi vähemalt 44 eeterliku õli tilka. Samal ajal kui seda teed, siis lausu rituaalilauset intuitiivselt nii palju kordi kui soovid. Rituaalilauseks on seekord: "armastuseõnne kõrval aktiveerugu ka küllus meie vahel".

4. Järgmise sammuna süüta Kuuse küünal ning lausu rituaalilause: "armastus koos küllusega saabugu meie ellu!". Samal ajal visualiseerides seda, kuidas sa oled armastuses ja külluses enda kaaslasega või tulevase kaaslasega.

5. Kui see on tehtud, siis võta Ylang Ylangi eeterlik õli ning tilguta õlilampi täpselt 8 tilka ja lausu rituaalilause: "armastus ja telepaatia ühendugu!". Kui see on tehtud võta kristallid ning sea need õlilambi ette. Enne, kui sa seda teed, soovi armastust ja küllust enda ning kaaslase ellu.

6. Järgmiseks võta paber ja pliiats ning kirjuta enda nimi ning sünnikuupäev paberile. Keera paber rulli ning seo lintidega või paeltega kinni ning jäta kristallide ette.

7. Nüüd on rituaal tehtud ja sa pead jätma selle rituaali seisma. Põleta küünlaid igapäevaselt nii palju kui võimalik. Rituaali tegemisele järgmisest päevast auruta Roosipuu eeterlikku õli õlilambis nii palju päevi järjest kui palju küünlad põlevad. Kui soovid, võid lisaks aurutada ka teisi õlisid ning põletada viirukit - need aktiveerivad veelgi rohkem rituaali toimima. Kõige olulisem on see, et küünlad põleksid lõpuni võimalikult kiiresti. Kui need on põletatud, siis on suurepärane ja rituaal on tehtud.

Kui Vanilje ja Kuuse küünal on lõpuni põlenud, võetakse kõik rituaaliesemed rituaalipaigast ära ning kristallid peidetakse koju Lääne-ilmakaarde või maetakse koduaias maha armastusetaimede alla. Näiteks Rododendronite, Elulõngade või Rooside alla. Kindlasti tuleb kristallid ära peita, et need saaksid luua ühenduse sinu ja kaaslase vahele. Võid need peita ka Orhidee poti põhja.

Rituaali võid korrata siis, kui sa seda soovid. Kindlasti tuleb seda teha Noorkuu ajal, vastasel juhul see rituaal ei toimi. Igal Kuufaasil on enda energeetika, mille järgi on võimalik "midagi" saavutada.

Rituaali tagasi võtta ei saa ja see ongi hea, kuna kasvatab üha rohkem ja rohkem Universumisse armastuseenergiat. Mida parem on sinu side sinu kaaslasega, seda õnnelikum on maailm meie ümber.

Soovin kuhjaga armastust sinu ellu!

Kogu armastusest alati sinuga

Tene Laul