Olen juba 2022. aastast saati sulle kirjutanud Kaksikleekide kohta artikleid, kuna elame maailmas Astroloogilisel tasandil Kaksikleekide ajastul, mil kokku saavad hinged, kes on mõeldud selles elus üksteisele olema kõige suuremaks toeks ja suurimateks armastajateks. Mitte kõigil ei avane selles elus Kaksikleekide side, vaid selle määrab ära sinu eelmiste elude käidud teekond. Kui suurelt oled sa ise spirituaalselt arenenud, selle ja teiste elude kaudu, ning millisena siia maailma sündisid. Seega on individuaalne, kas see teekond tõepoolest sinu saatuseraamatus avaneb ja selles elus teostub. Arvestades Astroloogilist taevakaarti ja selles toimuvat on potentsiaal väga suur.


Teatud päevadel 2023. aasta septembris, avaneb Kaksikleekidel võimalus esmakordseks kohtumiseks, liikumiseks järgmisele tasandile ning spirituaalsete sõnumite saamiseks läbi unenägude ehk Astraalrännakuks. Planeedid soosivad kõike seda ja annavad selleks lisajõudu. Aga, et saaksid informatsioonile ligi, mis puudutab Astraalrännakut, on sul vaja olla spirituaalselt tasakaalus. Vastasel juhul ei ole võimalik seda saavutada. Kui oled aastaid teinud õigesti tööd enda spirituaalse poolega, siis sellisel juhul võib sul vedada ja näed unes prohvetlike tähendustega sõnumeid, mis käivad sinu ja tema kohta. Sa saad alati end ka ise spirituaalsemaks kasvatada, mida ma soovitan sul teha. Arvestades seda, et spiritualism on planeetide koostöö kaudu meie maailmas esikohal ehk on toimumas suurejoonelised muutused. Need vajavad ja eeldavad seda, et sa oled spirituaalsel kursil, et kogu ilu ning võlu saaks sinu elus avaneda. Näiteks aitab spirituaalsust kasvatada teistesse hästi suhtumine ja seda ka reaalselt, mitte näiliselt. Nendel kahel energial on suur vahe sees. Kui soovid, et ühenduksid enda Kaksikleegiga, on vaja hingelt kasvada tugevamaks ja armastavamaks. See on osa spirituaalsusest. Kirjutasin sulle sellel teemal ka siin artiklis.


Enne spirituaalsusesse kasvamist ja Kaksikleegiga kohtumist võid kohtuda enda Karmakaaslasega, kes võib tunduda sulle Kaksikleegina aga ei ole seda. Selleks, et sa kohtuksid ehtsa Kaksikleegiga, pead sa eelkõige ise valmis olema. Karmakaaslane on see, kes tuleb ja loob sinu ellu suure spirituaalse transformatsiooni selleks, et olla tema jaoks valmis. Seega sarnasusi võid temas näha. Et mõista täielikult, kas tegemist on Kaksikleegiga sinu elus (kui sul on kaaslane, keda pead enda Kaksikleegiks), peab kattuma Kaksikleekide teekond, millest olen kirjutanud sulle artiklite seeriana. Kui sa leiad sealse resoneeruvat enda ja kaaslasega, siis olete ühisel teel. Seda saan ka kinnitada erasessiooniga või teie kahega kohtudes LA TENE´s.

Septembris on palju olulisi kuupäevi, mis kuuluvad konkreetselt Kaksikleekidele. Kui Kaksikleekide side sind väga huvitab, siis need kuupäevad on Astroloogia tasandil sinu jaoks olulised. Kuna nendel päevadel on planeetidelt võimalik saada head õnne, kui sinu Auraväli loomulikult suudab seda energiat vastu võtta. Planeetide vägi mõjub nii ehk naa, kuid täieliku "armastuse koodi lahti kodeerimiseks" läheb vaja sul ka enda Auravälja väestamist. Auraväli on sinu energeetika, mis võtab vastu teisi energiaid. Selleks, et Kaksikleegi jaoks planeetidelt väestamist saada, on kasulik hoida Südametšakra avatuna ja tervena. Kuidas seda teha? Eelkõige tingimusteta armastust veelgi rohkem ja rohkem praktiseerides. Lisaks kanna Tüümiani eeterliku õli Südametšakrale koos baasõliga, et avada see armastuseõnnega kokku saamiseks. Sellele aitavad loomulikult kaasa ka Südametšakra kristallid Fuksiit, Serafiniit, Smaragd ja Rubiin-Tsoisiit. Kui sul on need kristallid olemas, siis puhasta need ja kanna neid välja toodud kuupäevadel.

4. september - Kaksikleekidel avaneb Merkuuri ja Jupiteri poolt suur spirituaalne transformatsioon. See toob endaga kaasa suhete purunemist, probleemide esile kerkimist ja Kaksikleekide välistes sidemetes suhtesituatsioonide raskenenud olukorda. Sellel päeval ei ole planeedid suhete poolt ja seetõttu on mõistlik absoluutselt kõik sellel päeval toimuv enda jaoks kergemaks teha, et see ei viiks sind draamadesse kaasa. Neid on võimalik sul ära hoida ise tingimusteta armastuses eksisteerides ning teistele inimestele impulsiivsust või ärevust andeks andes. Planeetide seis ei ole sellel päeval suhetes kasulik ja seetõttu soovitan Kaksikleekidel võtta sellel päeval probleeme kui parimaid valgustusi. Kui säilitate endas armastuse, siis see transformatsioon toob kaasa teile uue etapi. Probleemid on arutamiseks ja lahendamiseks - võta sellel päeval selline suhtumine. Kui soovid end kaitsta kristallidega, siis selleks on parim kasutada Hematiiti või Räni, mis on selleks päevaks energeetiliselt viirukitega puhastatud. Positiivne selle päeva kohta on, et suhted, mis saavad tagasilöögi on mõeldudki saama valgust juurde. Ehk ükskõik, mis sellel päeval sinu teele tuleb - seda on vaja. Elame siiski Pluuto ajastul, kus probleemid on sinu suurimateks spirituaalseteks valgustajateks, mitte sinu kiusajateks. Kui vaadata maailma ajalugu ja Astroloogilist kaarti, siis sellised hetked on alati olnud suurejooneliste muudatuste elluviimiseks.


Merkuuri ja Jupiteri vägi annab järelvõnkeid sarnases energias 16. septembril ja 29. septembril. Mis tähendab seda, et ka nendel päevadel on vaja rohkem tolerantsust ja heatahtlikkust ning armastuse hoidmist, mitte lõhkumist. Kui suudad kinni hoida tunnetest ja end hoida spirituaalselt väestatuna, siis sa ei pea saama planeetidelt muutust, mis on sinu kahjuks. Need muudatused suhetes on tegelikult kasulikud, kui vaadata, milleks tegelikult septembri "kaos" meid 2024. aastaks ette valmistab. Seega hoia hea suhtumine iseendasse, Kaksikleeki ja samuti teistesse suhetesse.


8. september - Jupiter toob sellel päeval armastuseõnne avamise tänu 15.08.2023 aset leidnud Saturni Karma muudatusele. 8. september on üks kuupäevadest, mil avaneb planeetide kaudu "armastuseportaal". Selle tulemusel saadetakse Auraväljadesse lisaenergiat Kaksikleekide ühendumiseks. Suurepärane päev enda südamesoovide teele saatmiseks ja justnimelt Kaksikleekide osas. Sellel päeval väesta enda Kaksikleegi kristalle uue energiaga ehk hoia neid käes, soovi nende sisse südamesoovid, mis on seotud Kaksikleekidega ja lase neil Jupiterilt uut laengut saada. Planeedid ja kristallid teevad alati koostööd ning seetõttu on võimalik neid energiate vastuvõtmiseks kasutada. Kõige parem on puhastada sellel päeval enda Kaksikleegi kristalle Sidrunheina viiruki, rituaalitõrviku või eeterliku õli aurudega. Kõige olulisem taim selleks päevaks on justnimelt Sidrunhein.


11. september - Läbi unenäo võid saada prohvetlike visioone, teadmisi ja sõnumeid, mis viitavad sinu ning Kaksikleegi teekonnale. Kui oled teda juba kohanud, siis võid sellel päeval tulevikku ette näha. Kui te ei ole veel kohtunud, siis võib avaneda sul võimalus näha teda läbi unenäo, mis omakorda võib anda sulle märke, kuidas sa temani jõuaksid.

Selleks, et Astraalrännakut kogeda, tuleb magamistuba energeetiliselt ette valmistada. Selleks peavad sul kindlasti olema Astraalrännaku kristallid, mis aitavad seda kogeda. Nende alla võiksid kindlasti kuuluda Skolessiit, Phosposideriit, Seleniit ja Galaksiit. Teised Astraalrännaku kristallid vaid toetavad seda kõike. Leiad Astraalrännaku kristallid kõik SIIT lehelt üles, kui soovid sellel teemal end veelgi rohkem edasi arendada.

24. september - Kaksikleekide põgenemisfaasi katkemine, kas ajutiselt või lõplikult (oleneb sinu ja tema spirituaalsest tasemest). See on oluline kuupäev, mis annab sulle võimaluse tervendada enda ja Kaksikleegi sidet. Põgenemisfaas toimub siis, kui üks või mõlemad Kaksikleegid peavad tegelema enda isikliku spirituaalse transformatsiooniga ehk hingeliselt arenema. Seda energiat, mis Saturn Maale koos Päikesega kiirgab saad kasutada Kaksikleegi suhte parandamiseks. Sellel päeval ole antud teemas sees ning saada enda Kaksikleegile telepaatilisi sõnumeid, et sa soovid suurendada enda ja tema vahelist sidet. Saada palved teele, ole tänulik armastuse eest ning näita temale välja enda kohalolekut. Seda tingimusteta armastuses. Kui soovid väestada enda ja Kaksikleegi teekonda, et teie kokkusaamine oleks ilus, kiire ja energiapuhas, siis tee endale sellel päeval Aurapuhastus Kaneeli ja Viirukipuuga. Suuremat õnne toob sellel päeval Sidrunkvartsi kandmine, mis on ka hea külluse ja positiivsuse kristall.

27. september - Esmakordne Kaksikleekide kohtumine saab suure tõuke Uraanilt. Mis tähendab seda, et kes on selle sideme välja teeninud, neid ootab ees üksteisega kohtumine. Selliseid kuupäevi on veelgi tulemas ning kõik esmakordsed kohtujad ei ühendugi, vaid üksnes need, kelle Astroloogiline kaart läheb selle kuupäevaga kokku. Kui sa ei oska ise lugeda enda Astroloogilist Kaksikleekide kaarti, siis saad anda igal sellisel kuupäeval endast maksimumi. Pööra see energia sinu kasuks, kuna head õnne vallandub nii ehk naa, kuid mitte reaalse kohese tulemusega kõigi jaoks. Seda teades, saad näiteks 27. septembril puhastada enda kodus olevad kõik Roosad Kvartsid (või tuua enda ellu uue Roosa Kvartsi), et see tõmbaks ligi Kaksikleegiga kohtumise võimalust. Kristallid on planeetide energia vastuvõtjad ning suudavad kinnitada neid energiaid Maa peale. Seetõttu oleme kogu maailmas ka pidevas muutumises nii iseenda hingedes kui ka ühiselt ülemaailmselt. Meie Aurväljad võtavad energiat vastu ja nii ka kristallid. Mida rohkem armastusekristalle sinu elus on, seda suurem on ka energiapotentsiaal sinu ümber. Kõige olulisem on aga sellel päeval olla avatud armastusele ning saata teele tingimusteta armastuse soove. See on parim, mida sa saad enda Kaksikleegi teekonnal teha. Kui sul on kodus Lääne-ilmakaares Feng Shui jaoks armastusekristallid, siis tuleks need samuti sellel päeval puhastada. Soovitan selleks Jasmiini, Roosi või Roosipuud.

Loe ka minu artiklit "Kaksikleegid- (taas)ühinemine ja kuidas seda universumis kiirendada", mille leiad SIIT.

Soovin sulle suurejoonelist armastust - tingimusteta armastuse leeki. Seda on võimalik Kaksikleekide sidemest saada. Hoia tingimusteta armastus enda hinges kõrgel kohal, Südametšakra tervena ja aktiveerituna!

Kogu armastusega alati Sulle kirjutades!

Tene Laul