Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett NEITSI "KÜLLUS ja RAHULOLU 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett NEITSI "KÜLLUS ja RAHULOLU 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett NEITSI "KÜLLUS ja RAHULOLU 2024. AASTAKS"
36.60€
Maksudeta: 30.00€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: NEITSI "KÜLLUS ja RAHULOLU 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Tooteid on piiratud koguses.

LA TENE käekett NEITSI "KÜLLUS ja RAHULOLU  2024. AASTAKS" toob sinu ellu küllust 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis aitab parandada hetkeseisu, et tulevikus olla rikkam ja jõukam. Suurendab sinu õnne võimalusi

Selles on kombineeritud Tsitriini, Tiigrisilma ja Hematiidi kristallid, mis on kaunistatud metalldetailidega. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

TSITRIIN toob Neitsile küllust ja rahulolu ning lisaks ka emotsionaalset edu

TIIGRISILM aitab majanduslikku seisu parandada.

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja.

Väeehet võid puhastada Salvei või Patšuliviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Tehniline
Mõõdud Tsitriini pärl ca 10 mm. Tiigrisilma pärl ca 8,5 mm. Hematiidi pärl ca 4 mm.
La Tene kristallikomplekt NEITSI "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Neitsi tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, aktiveeri..
13.50€
Maksudeta:11.06€
LA TENE kristallikomplekt "NEITSI" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Neitsi päikesemärgi all sündinu ühed ..
19.90€
Maksudeta:16.31€
Tooted on piiratud koguses. Müügil ainult e-poes.Pilt on illustreeriv. Kaelavõru ei kuulu ripatsi juurde.LA TENE erikollektsioon ripats "TII..
19.90€
Maksudeta:16.31€
Tegemist on piiratud koguses ehetega.LA TENE erikollektsioon kõrvarõngad "TIIGRISILM" muudavad Sind edukaks, õnnelikuks, rikkaks ja jõukaks. Suurendav..
49.90€
Maksudeta:40.90€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt NEITSI "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Neitsi tähtkujus sündinutele, et tuua neile e..
11.90€
Maksudeta:9.75€
PALO SANTO puu (1 tk)
Enim müüdud
Pilt on illustratiivne. PALO SANTO on müstilise ja saladusliku väega puu, mis kasvab Lõuna-Ameerikas. Palo Santo on olnud ka indiaanlas..
3.20€
Maksudeta:2.62€
PALO SANTO ja MÄND toimivad koos positiivsete mõtete teelesaatjana. Nende kahe taime põletamise tagajärjel vallandub hea õnne energiat. Palo..
7.90€
Maksudeta:6.48€
DRAAKONI VEREKIVI on üks Jaspise liikidest, mis on oma nime saanud välimuse pärast ja ka sellega kaasnevast legendist. Draakoni..
5.40€
Maksudeta:4.43€
KUUSK on püha puu, mis võimendab kaitseenergiat ning tagab ka hea õnne. Kuusk aitab kaitsta seda, mis on tema lähedal ja kui lisada kuusee..
10.90€
Maksudeta:8.93€
SAMMALAHHAAT poleeritud
Enim müüdud
SAMMALAHHAAT on küllusekristall, mis toob Sinu ellu häid võimalusi, rahavoolu ja küllust. Tervendab üleüldist tervi..
3.20€
Maksudeta:2.62€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.