Menüü
Ostukorv

LA TENE käekett meestele KAKSIKUD "POSITIIVSUS JA OPTIMISM 2024. AASTAKS"

LA TENE käekett meestele KAKSIKUD "POSITIIVSUS JA OPTIMISM 2024. AASTAKS" LA TENE BRÄND
LA TENE käekett meestele KAKSIKUD "POSITIIVSUS JA OPTIMISM 2024. AASTAKS"
39.90€
Maksudeta: 32.70€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: KAKSIKUD "POSITIIVSUS JA OPTIMISM 2024. AASTAKS"

Võimalikud valikud

Toodet on piiratud koguses.

LA TENE käekett meestele KAKSIKUD "POSITIIVSUS JA OPTIMISM 2024. AASTAKS" toob head õnne 2024. aastal ja ka draakoniaastal. Väeehe, mis suunab mõtteid positiivses suunas ja aitab kõigega emotsionaalselt toime tulla, et ei kaotaks ära iseennast.

Käekett on kokku pandud Sardoonüksi, Gabbro ja Hematiidi kristallidest, mida kaunistavad metallist detailid. Ehe on kokku pandud spetsiaalse ehtekummiga, mis muudab selle kandmise väga mugavaks. See käekett on valmistatud vaid naturaalsetest poolvääriskividest, nii nagu kõik La Tene brändi ehted.

SARDOONÜKS aitab keskenduda kõigele heale, väärtuslikule ja juhatada sind armastusse. Loob energiakaitse, mis aitab sul olla optimistlikum ja positiivsem.

GABBRO aitab leida üles enda elus olev valgus, optimism ja heaolutunne. Suurendab hingelist tugevust, annab julgust ja eelkõige suunab sind enda elu osas vastutust võtma.

HEMATIIT on energiate edasikandja. Kui kannad Hematiiti koos ükskõik millise teise kristalliga, aitab see suunata nende kristallide energiaid, mida kannad, kiiremini ja sujuvamalt sinu Auravälja. Tugevatoimeline kaitsekristall.

2024. aasta väeesemed on loodud selleks, et sind sellel teekonnal toetada ja abistada, et aasta oleks edukas igas valdkonnas.

Väeehet võid puhastada Salvei või Patšuliviirukiga.

Kristallide puhastamise ja laadimise kohta saad lugeda SIIT.

Lisainfo
Lisainfo Pärl ca 8 mm.
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat
Enim müüdud -15 %
"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" raamat aitab Sul mõista iseennast, enda lähedasi ja teisi inimesi paremini!"TÄHTKUJUDE SALAPÄRA" on minu kauaoodatud esimen..
16.91€ 19.90€
Maksudeta:15.52€
La Tene kristallikomplekt KAKSIKUD "RAHAÕNN" on spetsiaalselt Kaksikute tähtkujus sündinuile. See kristallikomplekt toob rahaõnne, akti..
13.50€
Maksudeta:11.06€
La Tene kristallikomplekt "KAKSIKUD" on loodud vaid naturaalsetest poolvääriskividest. Selles komplektis on Kaksikute päikesemä..
10.00€
Maksudeta:8.20€
GABBRO aitab mõista sinu eluülesannet, annab jõudu elamiseks ja kiirendab mõttetööd. Lisaks vabastab see kristall sind sõltuvustest.Gabbro on pär..
7.50€
Maksudeta:6.15€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt KAKSIKUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Kaksikute tähtkujus sündinutele, et tuua ne..
12.20€
Maksudeta:10.00€
Pilt on illustratiivne. AMETÜST võitleb stressi vastu, toob head und, tasakaalustab emotsioone ja kaitseb negatiivsete ..
27.70€
Maksudeta:22.70€
Tegemist on piiratud koguses toodetega.LA TENE erikollektsioon käekett meestele KAKSIKUD "MATERIAALNE KINDLUSTUNNE" koosneb Dendriitahhaadi ..
44.40€
Maksudeta:36.39€
Pilt on illustratiivne.LA TENE kristallikomplekt KAKSIKUD "HEA ÕNN 2024. AASTAKS" on loodud Kaksikute tähtkujus sündinutele, et tuua ne..
12.20€
Maksudeta:10.00€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.