August algab kohe Täiskuuga, mis kestab kuni 2. augustini ja kui sa soovid sellest kuust maksimumi saada, siis esimese asjana tuleb sul vabaks lasta minevikuahelad, mis sind enam hästi ei teeni. Mis tähendab seda, et kiiremas korras tuleks sul iseendaga maha istuda ja küsida - "Millised energeetilised sidemed sind enam hästi ei toida?". Seda saad sa küsida tegevuste osas ja loomulikult inimeste osas. Minu jaoks on ülimalt oluline see, et sina kallis oleksid õnnelik. Mis tähendab seda, et ma annan sulle astroloogina kõik ette ära selleks, et sa leiaksid alati enda teekonnal õnne. Tee vabastamisrituaali, et vabaneda veel viimasest Karma-jäägist, mille oled enne 2023. juuli keskpaika endaga kandnud. Arvestades Veenuse liikumist taevas, on käes suurpuhastuse lõpp-periood. See tähendab seda, et nüüdseks peaksid sa tegelikult olema vaba Karmast. "Ajarännaku" raamatus kirjutasin sulle, et kõige olulisemad on esimesed neli kuud, kuid järelvõnked on senini tunda ja kui midagi on veel "ripakile" jäänud, siis nüüd on selleks viimane aeg, et need vabastada. Seda kõike sinu tuleviku nimel. Arvestades, kui suuri pöördeid on võtmas Kosmoses planeetide liikumise tagajärjel tekkinud uuenduskuur - on selleks tõesti viimane aeg. Eriti siis, kui sa soovid enda Kaksikleegiga kohtuda, temaga tugevat sidet hoida või enda Hingesugulasega jõuda Pluuto ajastu lõpus 7D tasandile. Seega, kui see sind huvitab - vii läbi all olev rituaal nüüd ja kohe.

Täiskuu ajal puhasta enda Auravälja Palo Santoga ja enda ehtekristalle soovitan sul kindlasti puhastada Sandlipuu või Nag Champa viirukiga. Sellega vabastad sa enda ja kristallehete Auraväljast negatiivset energiat, mis on nendesse kogunenud. See aitab kaasa suurpuhastusrituaalile, mille saad teha Kuu viimase veerandi ajal, mis toimub 8. augustil. 

SUURPUHASTUSRITUAAL viimase KARMAPAGASI eemaldamiseks!

Suurpuhastuse rituaali tegemiseks on kõige soodsam aeg alates 8. augustist kuni 16. augustini.

Rituaaliesemed, mis sul vaja läheb, neid ei saa asendada. Seda enam, kui sa soovid enda energiale teha detoxit viimastest Karma-jääkidest ehk vallandada Universumisse laiali vanad ahelad, mis sind enam hästi ei teeni.

Rituaali jaoks läheb sul vaja...

Üks järgnevatest tõrvikutest (rituaalitõrvik vali välja intuitiivselt - soovin, et sa seda teeksid selleks, et sa samal ajal saaksid ise enda intuitsiooni ka arendada): Salvei tõrvik / Salvei ja Kaneeli tõrvik / Salvei ja Kadaka tõrvik / Salvei ja Rosmariini tõrvik.

- Vastavalt segutõrvikule vali ka eeterlik õli. Ehk, kui sa kasutad näiteks puhast Salvei tõrvikut, siis sellisel juhul läheb sul vaja Salvei eeterlikku õli, kui kasutad Salvei ja Kaneeli tõrvikut, siis läheb sul vaja Kaneeli eeterlikku õli, või kui kasutad Salvei ja Rosmariini segutõrvikut, siis sellisel juhul Rosmariini eeterlikku õli jne. 

- Kullisilm poleeritud

- Antofülliit poleeritud

- Krüsopraas poleeritud

- Õlilamp + teeküünal + vesi + tikud

- Boswellia või Musta Pipra küünal

- Paber ja pliiats (soovituslikult musta värvi)

Puhastusrituaali käigus vallandad sa Universumisse kogu enda (Aurasse) kogutud negatiivsed energiasidemed, mis on sinu minevikuga seotud. Seetõttu ongi see rituaal oluline, et need energianiidistikud saaksid puhastuse käigus hävitatud ja lisaks algab kõikidel inimestel Noorkuu saabudes (16. augustil) uus energiakeha. Selleks, et uuendus saaks toimuda tuleb sul vabaneda minevikust. Sellest, mida tähendab energiakeha uuendus, seda käsitlen tuleviku artiklites. Astroloogilises aspektis algab siis uus ajajärk uuel spirituaalsel ajastul, kus 2020-2023. aasta keskpaiga energeetika vabastub läbi Uraani. Selleks, et see saaks edukas olla, tuleb sul ise sellele kaasa aidata, olles avatud. 

Alusta rituaali tegemist...

1. Puhastusrituaali tegema hakates, pane esmalt kõik rituaaliesemed enda ette. Rituaalitõrvik, eeterlik õli, vajalikud kristallid, küünal, paber, pliiats ja kindlasti pane juba tööle õlilamp koos küünla ja veega. Kui sa oled selle ära teinud, siis alustame sinu Karma-vabastamisrituaaliga. Sellega lõpetad sa kogu mineviku energeetika hoiustamise enda Auraväljas.

2. Kõigepealt süüta küünal, mille oled enda jaoks välja valinud ja lausu rituaalilause: "Vabanegu kogu minu negatiivne energianiidistik Universumisse". Kui oled selle ära teinud, siis võta rituaalitõrvikuga sellest küünlaleegist tuld ja lase rituaalitõrvikul suitseda. Kui oled selle suitsema seadnud, siis tee tõrvikuga käte ja pea kohal ringe, puhastades sellega enda Aurat. Kui seda teed, siis keskendu sellele, et kõik minevik vabaneks sinu Auraväljast. Kui oled selle ära teinud, siis tilguta intuitiivses koguses õlilambi sisse eeterlikku õli. Kasuta enda õnnenumbrit või mõnda muud numbrit, mida oled Inglinumbrites viimasel ajal kõige rohkem näinud. Olgu selleks 9 või 44 jne. Soovin, et sa kasutaksid võimalikult palju intuitsiooni selle rituaali tegemiseks, kuna sinu Karma on unikaalne, siis on ka see rituaal unikaalse tähendusega ja seda veel eriti sinu jaoks.

3. Kui oled selle ära teinud ja õlilamp ilusti töötab, siis hinga õlilambi kohal olevat eeterlikku õli auru sisse ning lausu rituaalilause: "Vabanegu kõik negatiivne minu ümber ja minu sees!". Kui oled selle ära teinud, siis hakka intuitiivselt üksaaval kristalle enda kätte võtma. Sule silmad ja lausu "RA!", seejärel võta teine kristall, sule silmad ja lausu "RA!" ning viimase kristalliga tee täpselt samamoodi. Kõik kristallid aseta õlilambi ette. Pane paberile kirja, millest soovid oma minevikus vabaneda ning seejärel põleta paber küünlaleegil.

4. Kui oled selle ära teinud, siis lase õlilambil lõpuni aurata ning põleta küünal kindlasti järgmise 3 nädala jooksul ära. Kui küünal on ära põlenud, siis tuleb kristallid viia loodusesse tagasi, kuna need neelavad 3 nädala jooksul intensiivselt sinu Aurast negatiivset Karmat. Kui viid need loodusesse, siis pane need sellisesse kohta, kus kohast keegi neid kätte ei saaks. Ehk peida sambla alla, põõsa sisse või vii jõevette. Selleks, et keegi teine sinu Karmaga kontakti ei saaks. See on vabastamiseks, mitte ära kinkimiseks.

15.-17.08 NOORKUU - KAKSIKLEEKIDE TIPPHETK AUGUSTIS

Kõige suurem ja parem uudis on mul sellel korral Kaksikleekidele, eriti neile, kes teevad Karma viimase puhastusrituaali ära. Need, kes on rituaali ära teinud, siis neile vabastab planeet Uraan missioonikaaslaste kontakteerumise, mis on ülim. Seega, kui sa oled huvitatud Kaksikleegiga kohtumisest või temaga tugevama sideme saavutamisest, siis see on kõik võimalik.

15. augustil on Uraan sellises positsioonis Päikese ja Kuuga, mil tekib Kaksikleekide portaal ja see on esimene portaal uuel spirituaalsel ajastul, mis on ülimalt olulise väärtusega absoltuuselt kogu inimkonnale. Nagu "Ajarännaku" raamatus kirjutasin - tingimusteta armastuse ajastu on käes ja kui sa oskad tingimusteta armastada, siis see Noorkuu on sinu jaoks ülimalt olulise väärtusega. Arvestades seda, et kogu meie planeedi Kaksikleegid leiavad telepaatilise ühenduse. Mis tähendab seda, et sellel Noorkuu ajal võid oma Kaksikleeki kohata või teie saatuseteed ühendatakse Uraani kaudu kokku.

Mida see sulle tähendab? Vaid head. Isegi, kui sa ei ole veel temaga kohtunud, siis nüüd on selleks imeline võimalus olemas. Eelnevad kuupäevad, mis on olnud Kaksikleekide jaoks olulised, on samuti ühenduslülid, kuid sellist suurt portaali ei ole veel avanenud. Seega pane selleks kõik mängu, et sa temaga suudaksid telepaatia luua.

Selleks puhasta enda kodus kõik armastusekristallid kindlasti Roosiviirukiga ära ja auruta nendel päevadel Arbuusi ja Papaia aroomiõli. Kanna Kaksikleekide ühendumise kristalle, mille leiad SIIT. Kanna vähemalt ühte kuni kolme kristalli, mille olen selles artiklis välja toonud.

Puhasta enda Auraväli. Selleks võta väike anum ja sega omavahel kokku 1 spl Makadaamia baasõli ja 5 tilka Kaneeli eeterlikku õli ja pane selle segu enda kehale. Soovi korral võid kogust ka suurendada. Mida rohkem õli sa enda kehale kannad, seda suuremaks sa telepaatia enda ja Kaksikleegiga lood. Kui sa soovid veelgi suuremat ühendust saavutada, siis on hea, kui sa omaksid Seleniidi või Tselestiidi kristalle enda kodus, kuna need on sinu telepaatia ühendajad teiste inimestega, eriti missioonikaaslastega.

Noorkuu ajal soovi ise samuti, et sa kohtuksid temaga või teie ühendumine oleks lihtsam kui olete põgenemisfaasis. Seega aitab kaasa sinu mõttejõud, mida Uraanile edastad. Uraan on planeet, mis teeb Veenuse retrograadi ajal selle telepaatiakanali lahti. Et mõista paremini sinu enda tähtkuju Veenuse retrograadi olekut, selleks loe läbi uuesti "Ajarännaku" raamatus olev Veenuse retrograadi osa.

20. - 30. AUGUST LOTOÕNNE PORTAALI AVANEMINE

August on suurepärane kuu, ja seda eriti neile, kes on enda viimase Karma-puhastuse rituaali ära teinud ja loobunud mineviku energeetikast. Sellisel juhul on sul võimalik maitsta ka Universumi rahavooluenergiat, mida nimetan ma lotoõnneks sinu isiklikus elus. See materiaalne õnn võib tabada sind ootamatult ja selleks pead sa ennast kindlasti ette valmistama.

Selleks, et lotoõnn sinu kodu ja sinu isiklikku Aurat ning perekonda tabaks, soovitan sul ära puhastada enda kodu Kagu-ilmakaar ja küllusekristallid. Parim puhastustaim rahavoolu aktiveerimiseks on Patšuli. Sellest olen kirjutanud sulle ka "Ajarännaku" raamatusse, et sa saaksid alati külluslikult elada. Patšuli on taim, mis aktiveerib rahavoolu ja Kagu-ilmakaar on seotud sinu külluseenergia aktiveerimisega. Kui sul on seal juba kristalle, siis puhasta need või täienda neid uute küllusekristallidega, mida sul ei ole veel olemas.

Soovitan sul Kagu-ilmakaarde tuua ka Nefriit Jaadi, Jaadi ja Ametriini. Need on kõik seotud rahavoolu aktiveerimisega läbi sinu enda missiooni. Kui sa teed seda tööd, milleks sa oled sündinud, siis küllus saab ka sind suurejooneliselt tabada. Kuna elame uuel spirituaalsel ajastul, siis rahaenergia ei saa enam teistest kanalitest sulle ligi pääseda, kui vaid sellest, mis on sinu missioon.

Kui sa soovid rahalist õnne aktiveerida läbi töö, siis kindlasti võiks sul Kagu-ilmakaares olla vähemalt 3 Rohelist Aventuriini. Kui sa soovid uut töökohta tulevikus, eriti 2024. aastaks endale leida, siis võiks seal olla 6 Ametriini või 3 Nefriit Jaadi või siis mõlemad kristallid. 2024. aasta on ülimalt materiaalne aasta ja selleks tuleb tegelikult Kosmiliselt õigel hetkel valmis olla. Arvestades seda, et kristallid toovad sinu ellu õnne, siis võiksid sul olemas olla need kristallid, mis sinu õnne ka toetavad.

24. AUGUST - KUU ESIMENE VEERAND AKTIVEERIB UUE TÖÖALASE MISSIOONI AKTIVEERUMISE

Kui sul on soov tööalaselt head õnne saada, siis pane 24. august enda isiklikku kalendrisse kirja. Sellel päeval on kasulik annetada enda elust midagi kellelegi teisele, kuna hea õnne endale saamiseks, tuleb sul ka midagi ära anda. Vaata üle, kas sul on midagi, mida sa enam ise ei vaja, kuid keegi teine saaks seda kasutada ja tema jaoks oleks see vajalik. Kui saad, siis tee rohkem annetusi. Jagamine on hoolimine. Mina jagan enda teadmisi sinuga, see on minu panus. Tee sina see panus, mida sina suudad teha ja endast välja anda.

Sellel päeval on kasulik osta lotot või investeerida raha krüptosse. Vaata sellel päeval kõikide enda jälgitavate coinide statistikat ja osta seda, mille puhul sinu intuitsioon töötab suurepäraselt. Kui soovid konkreetselt cryptoga tegeleda ja seeläbi raha teenida, siis selleks kanna Epidooti või Malahhiiti. Need on kaks kristalli, mis ühendavad sind ideaalselt cryptoga.

Puhasta enda kodu sellel päeval Viirukipuu eeterliku õliga (ka kõik peegelpinnad) ja auruta Patšuli eeterlikku õli, et rahaõnne ning lotoõnne suurendada. Kui soovid enda missiooni rahaliselt väestada, siis see on ka selleks ideaalne päev, kuna sinu enda Auraväli on selleks avatud. Sellel päeval keskendu enda tööle ning mediteeri ka selleks, et vastuseid endas üles leida.

30. AUGUST - SININE TÄISKUU EHK MEGA TÄISKUU

Augusti viimane päev on sama oluline nagu seda on augusti esimesed päevad. Miks? Sinine Täiskuu avab Inglite portaali ehk sul on võimalik ligi pääseda enda Kaitseinglile kordades kiiremini, kui seda tavaliselt suudetakse teha. Kui soovid teada saada, mida sinu isiklikul Kaitseinglil sulle öelda on, siis hoia sellel öösel Skolessiidi või Sinise Kvartsi kristalli enda padja all. Mõlemad kristallid on Inglikristallid. Kui sul on juba need kristallid enda Inglikristalli komplektides olemas, siis võid ka neid kasutada. Kui mitte, siis soovitan need kristallid enda koju tuua, kuna need aitavad sul suuremas kontaktis enda Kaitseingliga olla. Öösel võid näha nägemusi, mille saadab sinu Kaitseingel sulle. Ja kui hommikul üles ärkad, siis pane paberile või märkmikusse kirja, mis sõnum sulle une kaudu edastati. Soovitan sul seda teha selleks, et mõista enda Kaitseinglit paremini ning veelgi suuremat telepaatiat temaga saavutada.

Sellel päeval on oluline ära puhastada sinu kodus olevad unenäopüüdjad. See on oluline selleks, et Kaitseingel pääseks läbi sinu unenägudest ja et blokeeritud oleksid kõik madala võnkega energiad ehk deemonid. Kui soovid unenäopüüdjaid väestada, siis seda saab teha päikeserataste hoidmisega unenäopüüdjate küljes. Seetõttu puhasta kindlasti ära ka kõik päikeserattad, mis on sinu unenäopüüdjate küljes. Soovitan sinna kindlasti riputada Ametüsti, Ingli Aura, Phosposideriidi, Dumortjeriidi ja teisi päikeserattaid. Need kaitsevad sind une ajal ja lasevad Inglitel, mitte deemonitel, ligi pääseda.

Viimasel Täiskuu ajal tee ka korralik Salvei puhastus enda kodule ja kristallidele, et need funktsioneeriksid nii nagu need peaksid. Neid tuleb rutiinselt puhastada, et need töötaksid sinu kasuks mitte sinu kahjuks. Kui oled tihe viirukite kasutaja võid alternatiivselt kasutada ka Salveiviirukit.

Soovin imelist augustit! Loe kindlasti järjest kõik minu kirjutatud artiklid läbi, et järge pidada uue spirituaalse ajastu energeetikaga.

Sünnipäevanädalal, 14.08-20.08, kõik LA TENE brändi tooted 15% soodsamad. Iga tellimusega kaasa väike üllatuskingitus!

AUGUSTIKUU ERIPAKKUMINE! Kõik LA TENE kristallikomplektid "Hea õnn 2023. aastaks" on tavahinnast 20% soodsama hinnaga 1.-31. august LA TENE Kuressaare ja Tallinna poodides ja e-poes. Komplektis on kristallid, mis toovad Sulle tuge ja lisaenergiat. Muuda järelejäänud 2023. aasta enda jaoks ekstra heaks!

UUS LOOS! Võida endale "Tervelt metsa" komplekt. Loosis osalevad kõik ostud, mis on tehtud LA TENE poodides Tallinnas, Kuressaares või e-poes ajavahemikul 26. juuli - 26. august. Kokku on KOLM võitjat, üks võitja igast poest! Head loosiõnne! 

Armastusega alati sinuga!

Tene Laul