Maikuu horoskoobi olen sellel korral teisiti teie ette toonud. Mai on 2023. aastal ehk spirituaalse ajastu esimesel aastal väga oluline kuu. Kuuvarjutus ja planeetide seisud aktiveerivad suuri võimalusi, mis muudavad elu ühtepidi kiireks ja muutlikuks. Aga selle kõige eesmärk on anda sulle võimalusi teha enda elus uusi samme.

Mais on sul oluline pöörata tähelepanu paljudele olulistele kuupäevadele. See horoskoop siin on minu raamatu "Ajarännak 2023" täiendus. Lisaks Planeetide ja Kuu tõlgendamisele vaatasin üle sinu sodiaagi ehk tähtkuju energiad, lisaks veel ja Hiina astroloogiliste aastate energiad. Lisaks olen välja toonud välja sinu jaoks soodsad kuupäevad, mil sul on võimalik enda elus head õnne aktiveerida. Kui sul on minu raamat olemas, on sul võimalik need olulised kuupäevad enda jaoks seal asuvatele märkmelehtedele  kirja panna. 

Olen sellel korral toonud horoskoobis välja palju rituaale ja spirituaalseid tervendusviise. Miks? Kuna 2023. aasta on esimene spirituaalsel ajastu aasta, siis see tähendab seda, et oleme pidevas muutuste protsessis. Nii nagu iga alguse puhul on ka praegu kõik energeetiliselt kuidagi segane. See omakorda tähendab seda, et sul läheb vaja palju energiat, kuna elu sisu muutub suuremaks. Kui hoiad enda Auravälja tervena, oled energeetiliselt kaitstud ja tasakaalus, siis sa teed parimaid valikuid ning sinu intuitsioon töötab. Minu Horoskoopi lugedes tunneta, kasuta enda intuitsiooni ja millega sa resoneerud, sellega alusta kohe tegelemist! See on märk sulle endale. Olen selle Horoskoobi kirjutanud 5D-energias, mis tähendab seda, et 100% abi leiab see, kes loeb seda 5D-energias. Kelle energeetika on 3D-s, sellel on vaja rohkem keskenduda ja võtta aega, et süveneda. Energiad on muutlikud ja kohati ka hektilised ja kõik oleneb nüüd sellest, kui tasakaalus sina oled. Aga ma aitan sind, sinu tasakaalu pärast ma selle horoskoobi ju kirjutanud olen. 

Uus spirituaalne ajastu eeldab sinult kindlasti ühte äärmiselt olulist ellusuhtumist, ilma selleta teed sa ise enda elu raskemaks.
Kui sa oled avatud uuendustele ja muutustele, siis elu kannab sind. Kui sa ei suuda muutusi aktsepteerida, siis sa sead end ise täiesti 100% vaba tahtega mentaalsesse lõksu. Mais toimub suurejooneline energeetiline pööre, iga päev on mitmeid muutusi. See toob endaga kaasa olukordi, kus sa oled selle kõige keskel, kuna kõik ümberringi muudab enda kuju suurel või väikesel määral, sa ei pääse sellest. Aga nüüd on valik sinu -  sa kas kannatad või aktsepteerid tõde, et miski ei ole enam endine. Kõigele on seatud uusi energiakihte. Kosmoses on uuenduskuurid nagu tarkvarauuendused. Kas sinu programm saab peale uuendust funktsioneerida samamoodi nagu enne taaskäivitamist? Ei. Seega, kui sa kannatad, kannatad sa enda vabast tahtest (3D-energia). Kui sa soovid osata muutustega paremini leppida, siis saad selleks kasutada Päikesekivi ja Bronsiiti. Need kristallid rahustavad ja muudavad muutused sujuvamaks, tasakaalustades sinu energiatunnetust. 

AASTA SUURSÜNDMUS - TÄISKUU KUUVARJUTUS 

Mai Täiskuu on 5. kuupäeval, mis tähendab seda, et selle mõju on kõige aktiivsem 4. - 6. mail.

Tegemist on erakordse Täiskuuga, kuna samal ajal toimub ka Kuuvarjutus. Kui sa oled eelnevalt minu artikleid lugenud, siis tead täpselt, kui olulise kosmilise ja maagilise hetkega on tegemist. Igal Kuuvarjutusel on oma energia ja see on alati haruldane, mis omakorda tähendab seda, et me vaatame sellesse alati unikaalse pilguga. Energiad on Kosmoses pidevas muutuses, kui hoiame sellel silma peal ja käime energiatega ühte rütmi, on meil võimalik saavutada sellest midagi head.

Maikuus toimuv Täiskuu Kuuvarjutus toob endaga kaasa varjude vabastamise. Kui sinu Auras, energeetikas, hinges või mõistuses on miskit, mis takistab sul elu kergust tunda, siis nüüd avaneb sul võimalus see enda elust vabastada. Terve mai on seotud energiate tervendamisega ja minu meelest on see suurepärane.

Kui soovid nendel kolmel päeval ehk 4. - 6. mail enda hingest midagi vabaks lasta, siis tee seda kindlasti.

Parim oleks teha Palo Santo suurpuhastus enda energiale, kodule ja kristallidele.
Kui sa veel ei tea, siis alati enne Palo Santo kasutamist tuleb kasutada Salvei rituaalitõrvikut. Olen ka eelnevalt rääkinud, kui oluline see on. Salvei eemaldab sinu seest ja ümbert kogu segava energia ja Palo Santo taastab ning parandab. Lisaks Palo Santo ka väestab ning aktiveerib visioone. Samasuguse energia aktiveerib ka Kuuvarjutus ning saadab suurejoonelisi nägemusi. Samal ajal saavad ka unenägude kristallid väge, seetõttu on mõistlik need voodi alt välja võtta ja viia laadima ning puhastuma. Parimad unenägude kristallid on Galaksiit, Seleniit, Phosposideriit.

Tegemist on ajaga, mis on oluline ärataja, ära imesta, kui koged maagiat. Taevakaardil olevad energiate teekonnad (mis on avatud 04.05-7.06) loovad justkui eraldi galaktikaruumi. Me oleme selle sees koos enda eluga. Mis see endaga kaasa toob? Sa võid kogeda maagilisi hetki, mis on sinu jaoks seletamatud ja selgitamatud, saabub uus infovoog. 

Kuuvarjutus aitab kaasa tervenemisprotsessidele, seetõttu on just seekordsel Täiskuul vaja endale tervendust pakkuda, kui selleks on vajadust või soovi. See on selleks ideaalne aeg. Kõik toimib kiiremini ja seetõttu ma sulle sellest siia kirjutan. Nii nagu ma olen öelnud, ma armastan aidata! Kui minu jaoks on Kosmose lugemine lihtne, siis see ongi jagamiseks. Tingimusteta armastus = jagamine. 

Kui sul on probleeme astmaga, hingamisteedega või sul on Kurgutšakra madalas energias, siis valmista endale Kuuvarjutuse ajal ehk 5. mail vee-eliksiiri Šungiidist ja Sinisest Kvartsist. Teine tervendusviis on valmistada tugev Ingveritõmmis koos Piparmündiga ja hingata seda meditatsiooni ajal auruna sisse, nii nagu tehakse näiteks soodaauru. Võid end ka mõlemal viisil tervendada. See on väga kasulik ka lastele, neid ei tohi ära unustada, nemad on meie maailma kaitseinglid ja armastusesõdalased. 

MAIKUU TÄHTSAD KUUPÄEVAD 

1. maist kuni 22. maini on väga oluline jälgida seda, kellele sa annad võimaluse enda ellu tulla.
Miks? Põhjus on praegustes Kosmilistes seisudes ja 16. mail 2022. aastal aktiveerunud hingedevahelises portaalis. Sa võid sa kohata palju uusi inimesi, kellega tekib spirituaalsel tasandil mingi kontakt. Sinu ellu tekib vähemalt üks uus inimene, kes sinu pilgu energeetilisel tasandil üles nopib. Veenus on aktiveerinud hingesid kokku liitma ja seetõttu avaneb portaal järelvõnkena uuesti. Kui soovid paremini mõista, mida sulle räägin, loe 16. mai artiklit SIIT ja "Ajarännak 2023" raamatut, need loovad sulle suurema pildi ja sa mõistad minu ettekuulutusi kordades kergemini, kiiremini ja arusaadavamalt.

Osad sidemed on 3D-energia tervendamiseks 5D-energia poolt ja teised on 5D-energias suhted. Kui soovid saada vaid 5D-energias kogemusi ja lasta ainult sellest uksest missioonikaaslasi enda ellu sisse sellel olulisel perioodil, siis kuula. Sul on vaja energiaid tunnetada. Tunneta ja vaata, kuidas keegi sind tundma paneb. Samuti on sul vaja jälgida ka enda suhtumist. Armasta armastust, blokeeri madalat energiat, kanna Oonüksi kristalli, mis on eelnevalt Salveiga puhastatud ja Palo Santoga aktiveeritud. Oonüks on number üks valedetektor. Seetõttu sisaldavad enamus LA TENE ehted seda kristalli -  et hoida alati su silmad lahti! Me oleme sinu kaitseinglid! 

Alates 7. maist keskendu rohkem sellele, kuidas teised inimesed sind silmast-silma kohtlevad. Tunneta ja vaata, mida nad sulle energeetiliselt saadavad. Tunneta 3D-energia võimalikku potentsiaali ilma kritiseerimata. Lihtsalt tunneta. Intuitsioon on sellel teemal avanenud. Kui sa kohtad 5D-energiat, siis sa tunned, et sa oled on maailma tipus. Energiad on aktiivsed ja eufooria saabub. See on 3D-energia jaoks väljakannatamatu, kuna nende suhtumine on, et teiste õnne tuleb maha teha. Ja seetõttu sa võid kogeda, kuidas keegi soovib sind rahustada hetkel, kui sa oled õnnelik. Siis vaata sellele inimesele otse silma ning küsi minu palvel tema käest: “Miks sa soovid minu õnne endale? Ma jagan õnne, tule ja naudi, aga seda sa endale 100% ei saa!”  

7. - 8. mai - nendel päevadel tunneme Merkuuri poolt juba eelnevalt avatud portaali - see on Kaksikleekide vahel oleva telepaatia suurenemine. Kui sul on Kaksikleek, siis võid nendel päevadel kogeda temaga midagi suurejoonelist, teie suhtlus läheb uuele tasandile. Kui sa ei ole veel enda Kaksikleeki kohanud ja oled vallaline ning soovid seda teha, siis on sul nüüd selleks suurem võimalus. Põleta nendel päevadel Roosi- ja Kaneeliviirukit korraga ning kanna Thuliiti, nii saadad sa Universumisse enda sõnumi: “Olen avatud ja valmis Kaksikleegi suhteks." Nii kanaldub energia Kosmosesse ja sinu saatuserajale ning kui õige hetk saabub, siis te kohtute. Tehke kõik selleks, et teie elu oleks külluslikult armastuseõnnega täidetud. Seda rituaali võivad nendel päevadel teha tegelikult kõik, et suurendada endas ja enda ümber tingimusteta armastust. Planeedid on meie poolt ja eriti siis, kui ise nendele poolele teele vastu liigume. Karmaseadus ütleb, et Universum tuleb ja annab sulle 50% ja sina pead andma ülejäänud 50%. Külva õnne, mida saad hiljem enda hinge salvestada. 

Roosipuu eeterlikku õli soovitan kõigil terve maikuu jooksul õlilambis aurutada, kui soovite enda armastuseõnne suurendada. Veenus vajab armastuse aktiveerimiseks armastusetaimi.

Merkuur on kõikide Südametšakra aktiveerimisel aktiivne, eriti vahetult peale Kuuvarjutuse toimumist ehk peale 5. maid. See toob endaga kaasa suurema eneseväljenduse, mis omakorda loob soodsa pinnase 3D-energia ja 5D-energia sõnasõdadele. Milleks? Armastuse külvamiseks sinna, kus seda veel ei ole. Sina ole armastav ja jää iseendaks, respekteeri ennast ja neid, kes sind austavad. Kui soovid enda kaitset suurendada, siis kanna kaitsekristalle Pietersiiti või Kullisilma.

Kuidas takistada energiavampiirlust, kui sa tunned, et keegi sinu ümber on selline? Lihtne. Sina saad alati enda energiat ümber kujundada, kui sa seda soovid, ja teha selleks õigeid samme. Kui sa oled sotsiaalne, siis sul on vaja enda energiat tugevana hoida ja luua endas rahu, et sa saaksid jääda iseendaks. Punane Tiigrisilm loob blokaadi sinu ja teise inimese vahele, kui on tegemist negatiivse või madala energiaülekandega, samasugust kaitset aitab luua ka Tiigriraud.  

Päikesepõimiku energia säilitamiseks soovitan kasutada mett, söö seda igapäevaselt paar lusikatäit. See aitab salvestada ja säilitada hetke energeetikat, mida oled enda õnneks juba pööranud!  

9. mai - Päikese konjunktsioon Uraaniga aktiveerib füüsilise keha puhastuse. Mida see tähendab? Tegemist on olulise päevaga, mida kindlasti ei tohi maha magada, kuna sul on võimalik sellel päeval enda keha kordades kiiremini tervendada. Soovitan kõigil teha detoxit, see aitab puhastusele kaasa. Eriti soovitan seda teha nendel, kellel on hetkel kehas mingi haigusseisund. Seega küsi esmalt iseenda käest: “Kui hästi ma end füüsiliselt tunnen?” Võta vastuse saamiseks aega. Kui oled vastuse leidnud, siis tead täpselt, kui oluline see detox sinu jaoks on - see on kiireim võimalus tervenemiseks. Kõik väärivad seda. Tervenemine toimub nii või naa, aga sa pead arvestama seda, et ükskõik, mida sa sellel päeval enda tervise jaoks ette võtad, see mõjub sulle kordades võimsamalt.

Füüsilise keha jaoks joo sellel päeval kanget hibiskusetõmmist ja kindlasti ka sidrunivett. Detoxi jaoks läheb sul vaja Moringat, Spirulinat või Klorellat, need aktiveerivad rakkude uuenemise. Sellel päeval väldi loomseid tooteid ja tarbi vaid taimi, eriti just kookost ja ükskõik millisel kujul. Selle detoxi mõju on pikaajaline.

Õhtul, peale detoxi-taimede tarbimist, leia enda jaoks moment, kus saad mediteerida. Meditatsiooniks vali koht, kus tunned end kõige mugavamalt. Süüta Valge või Sidrunheina küünal. Sea Sidrunheina eeterlik õli õlilampi ja kui soovid, võid ka sidrunheinatee endale kõrvale võtta. Meditatsiooni tegemiseks sule silmad ja hinga rahulikus rütmis. Keskendu enda tervisele. Saada häid mõtteid ja palveid tervenemise kohta Universumisse. Saada enda haigused minema, kui oled haige. Kui mitte, siis saad end alati veelgi rohkem väestada. See ongi spiritualismi eesmärk. Olla alati hoitud ja kaitstud.

Kui teed tervenduskuurid ja detoxi läbi on sind ees ootamas suurepärane juuni. Hea Karma. 

11.-18. mail olge liikluses ettevaatlikud. Sel ajal on õhus ärevust, hoidke end ja teisi. Pane autosse Kullisilma ja Hüpersteeni, need kaitsevad sind ka edaspidi. 

16.-17. mail toimub Kosmoses Jupiteri ja Pluuto vaheline kontakteerumine. Energiate sidunemine ja selle kooslusest tekkinud väe saatmine Maale. Selle tagajärjel iga inimese hinges avaneb vastuse saamise võimalus hinge kõige keerulisemale küsimusele. Selleks, et seda vastust kätte saada, soovitan Kadaka eeterliku õliga end avada ja kindlasti nendel kahel päeval kanda Mäekristalli või Sodaliiti.     

18. mai - Neid, kes tunnevad end täna nõiaringis, ootab juulis ees suurejooneline elupööre. Selleks, et see saaks toimuda, soovitan teha 3-päevalise Aurapuhastuskuuri ja seda täpselt 18. mail. See Aurapuhastus on neile, kes vajavad totaalset restarti. Selleks on sul vaja Draakonivere ja Salvei rituaalitõrvik ning Mäekristall geood. Mine 18. mail kell 3:13 surnuaiale, Mäekristall geood taskus. Seejärel mine uuesti 19. mail ja 20. mail kell 3:13. Kui sinu elu on väga keeruline, on sul niiviisi võimalus end taastada, alustada uut elu. Kuna energiate teelesaatmine ja ümberkujundamine võtab aega, siis hakkad tulemust tundma juulist alates. 

18.-21. mail on kasulik süüa maasikaid, see on vajalik sinu Juurtšakra väestamiseks. Söö maasikaid päikese käes, et Veenusega kontakti luua. Helioteraapia ehk päike tervendab just nii sinu Juurtšakrat. Kui sul ei ole võimalik seda teha, siis kanna nendel päevadel kaasas Päikesekivi koos Punase Jaspisega. Juurtšakra aktiveerimine sellel ajal parandab sinu tervist, nii tunned end juuli lõpust augustini füüsilislet suurepäraselt, hoolimata teemadest, mis siis sinu elus on.

22. mail annab võimaluse energiate vabastamiseks. Mis tähendab seda, kui sul on midagi meie Universumisse saata, et see energia läheks ringlusesse kusagile mujale, mitte siia maailma, siis on sul selleks võimalus. 22.05 on ülemaailmne Kosmiliste energiate talgupäev. Õige aeg minna surnuaeda jalutama, põletada valgeid küünlaid ja Salveid, kui soovid enda hingest millestki vabaneda. Mine selle mõttega surnuaeda jalutama, saada energiad ära, surnuaiad on selleks imelised paigad. Seal saad energiaid teistesse dimensioonidesse saata. Kui sa võtad kaasa Angeliidi ja jätad selle surnuaeda, aitab see sinu energeetika puhastuskuuri võimendada, sest nii jääb Hingede ja sinu vahele telepaatiline rada, portaal. Surnuaed on üks suur portaal.

25. mail soovitan kindlasti kordades rohkem mõelda, mida sa välja ütled ja milliseid signaale endast välja annad. Sellel päeval võib rohkem segadust tekkida ja on mõistlik olla teadlikult tagasihoidlikum, et mitte probleeme luua. Sa saad kanda Hematiiti, kui soovid end konfliktidest eemale hoida. Miks ma selle sulle siia kirjutan? Selleks, et sa mõistaksid, et inimesed on sellel päeval rohkem ärevil. Hematiit aitab vähendada ärevust nii sinus kui ka teistes inimestes.

Maikuu viimastel päevadel hakkab energiavoog armastuselt tööteemadesse liikuma. Sa võid siis tunda, kuidas armastatud inimesed teevad rohkem omi asju ning ei pööra sinule tähelepanu. Palun ole selle suhtes mõistev ja anna ka iseendale aega enda asjadega tegeleda. See ongi endasse vaatamise etapp, mis nendel päevadel aktiveerub. Õige aeg näiteks suunata kogu enda energia töösse. 

28. mail ongi oluline keskenduda vaid töötegemisele või hetkel käisil olevate projektide/ülesannete täitmisele. See on väga hea päev organiseerimiseks ja asjade korda seadmiseks. Hea õnn tabab kõiki, kes tegutsevad motiveeritult ja pühendunult enda kohustuste/eesmärkide suunas. 28. mail on ka oluline päev ostu-müügi tehingute jaoks.

29. - 30. mail on õige aeg investeerida ja keskenduda enda materiaalsele poolele. See on ideaalne päev töö leidmiseks, raha teenimiseks ja tuleviku planeerimiseks. Ametriin toob head õnne uuel tööpositsioonil ja Roheline Aventuriin pikaajalises töökohas. 

Selle aasta maist kuni augustini on suured tagasivaated kuni 2021. aasta juuli keskpaigani ja seda kõik retrograatide tõttu. Lisaks teeb Pluuto puhastust ja ei lase energiaid enne nende filtreerimist välja. See on põhjendus, miks puhastub nii palju minevikuenergiat.

Mai on üldiselt seotud sotsiaalsusega ja selles kuus on absoluutselt kõik inimesed, nii introverdid, ambiverdid ja ka loomulikult ekstraverdid, aktiivsemad suhtlema. Ekstravertsusel on mais kaks tasandit - kõrgtaseme 5D või sügav 3D. Mis omakorda tähendab seda, et võite kokku puutuda inimestega, kelle süda on lahkumas. Konflikte toob Pluuto esile selleks, et kasvatada mõlemas dimensioonis armastust. 3D liigub esmalt 4D-energia rütmi, see on kui filter. Seejärel toimub liikumine 5D-energiasse, mis viib tuleviku 6D-sse (raamatud). Konfliktid on head, kui suhtud nendesse õigesti. Kui soovid end kaitsta, siis kanna Hematiiti

Hetkel olemegi kosmiliselt sellised seisus, kus 3D-energia ja 5D-energia vahel luuakse energeetilises mõttes nii-öelda Hiina müür. Mis tähendab seda, et sa võid tajuda, kuidas energiad sinu sees kõiguvad. Ühed seatakse ühele poole ja teised teisele poole. 3D energia hakkab seda müüri kuni 2025. aasta juuli keskpaigani lõhkuma ja 5D teiselt poolt hakkab seda suuremaks kasvatama. 3D on alati ründaja, 5D alati teise sammu tegija. Armastus ei ründa, armastus reageerib. Maikuus toimuvad suured energeetilised muutused 12. - 23. kuupäevadel, sa võid siis kogeda teatud inimestega suhete lõpetamist või siis suhete alustamist. Suur pööre on tulemas ja energiad jagatakse veelgi selgemalt lahku. Eesmärk on muuta 3D-energiat 5D-ks, mitte vastupidi. Koolis liigud sa klassides samuti ülesmäge, mitte allapoole. 

Vabadusetunne suureneb kogu maikuu jooksul. Miks? Tegemist on suurepärase detox-kuuga. Täpselt selline tunne on, kui loen energiaid ja Kosmose sisu, et justkui keegi Universumist on tellinud puhastusteenuse. Tegemist on energeetilise ja samas ka kehasisese füüsilise puhastusega. Seetõttu soovitan ma mais järgida kõiki siin horoskoobis olevaid detoxeid. Teha endale ka vaktsiinipuhatus klorofülliga, juua Šungiidi vett ning süüa võimalikult palju maitsetaimi, et aktiveerida puhastust. Selleks, et sa saaksid end suurepäraselt tunda. Planeetide seisud aitavad kõigele sellele kaasa. Mis tähendab seda, et tegelikult on sul võimalik saavutada kordades parem tulemus, kui mõnel teisel perioodil.

Vaktsiinijälgi saad (arvestage sellega, et ma annan sulle nõu spiritualistina/naturalistina) endas puhastada selle retsepti järgi: joo nõgeseteed 2 nädalat, rosmariiniteed 3x nädalas, auruta Basiiliku eeterlikku õli 4x nädalas, joo sidrunheina teed 1-2x nädalas ja igapäevaselt tarbi Klorellat, Spirulinat, Moringat, mineraalainete kompleksi, B-vitamiini ja kindlasti värsket basiilikut. Nii tee 4-6 kuud. Nõgeseteed tarbi ainult alguses. Tegemist on minu poolt loodud retseptiga, mis on aidanud ja aitab inimesi siiamaani. Seda teete aga 100% omal vastutusel. 

Kirjutasin teile 2022. aasta aprillis, et 12.04 aktiveerus ülemaailmne loominguline puhang. Absoluutselt kõik inimesed suunduvad kunsti. Miks? Mida keerulisemaks süsteemid meie elu teevad, seda suuremaks muutub 5D-energeetika. Kunst ja looming on hinge väestajad. Mitte kunagi ei tohiks alahinnata selle jõudu. Mida mina soovitan kõikidel teha - tuua enda ellu vähemalt üks loominguline hobi, kui seda sinu elus veel ei ole. Kui sa ei tea, millist teed minna, siis kanna Ookeani Jaspist. Tegemist on kristalliga, mis avab sinus loomingulise ande, selle kõige suurema ande. Igaühes on midagi. Piltjaspis aitab loomingu eest ka raha saada ehk see tööks teha, mis omakorda aitab sind, kui oled kunstnik. Saad teha seda, mida armastad nii, et suudad ka elada. Mõistlik on enda energiad alati maksimumi peale tõsta. Raha on vahend, see ei ole spiritualismis eesmärk. 

Viirukeid on mõistlik põletada alati aktiivselt ja regulaarselt. Miks? Selleks, et need saaksid energiad tööle seadistada. Mida aktiivsem viirukite kasutaja sa oled, seda kiiremini toimuvad sinu sees ja ümber muutused. Absoluutselt kõik on energia siin maailmas ja viirukitega on võimalik energiaid muuta, ümber kujundada, suunata, blokeerida ja aktiveerida. Absoluutselt kõikidel viirukitel on omad spirituaalsed võimed, mis tähendab seda, et sul on võimalik valida täpselt selle energia muutus enda ellu, mida soovid. Selleks, et aru saada, millist energiat tuleks muuta, küsi iseenda käest: “Kus minu energiad seisavad?”. Leia vastus ja seejärel võta kasutusele seda energiat muutev viiruk. Kasuta seda senikaua, kuni oled saavutanud selle, mida oled soovinud. Näiteks Viirukipuu viirukiga on sul võimalik hoida end elust eemal inimesi, kes vaid soovivad sind tarbida, kelle initsiatiiviks on sind ära kasutada. Viirukipuu ei lase 3D-energiat ligidale, tekitab Karmaatilise pöörde. Mis tähendab seda, et kui kellelgi on sinu suhtes halvad kavatsused, siis Viirukipuu saadab vastulöögi selle inimese Karmasse. Selleks, et armastust õpetada. Sina oled kaitstud ja tema liigub missioonile saamaks paremaks inimeseks. Alati tasub Viirukipuud kasutada juba profülaktilisel eesmärgil. Hoidke enda energiad tervetena! 

TÄHTKUJUDE HOROSKOOP MAIKUUKS - "AJARÄNNAK 2023" LISA!

JÄÄR -
mais on sul vaja korraks vaadata enda ellu tahavaatepeegli kaudu. Otsi üles kõik inimesed, kes on sinu saatusele alates 2021. juulist liiga teinud. Seejärel õpi nendelt ja lase vabaks, andesta ja unusta. Võta enda vägi tagasi või sa kannad 3D-energia kihte kuni Pluuto lahkumiseni, mis kestab kuni 2025. aasta juulini. Tuletan meelde, et elame uuel spirituaalsel ajastul ja tingimusteta armastus on see, mida peame praktiseerima. Minu raamat aitab sul paremini mõista, kuidas edasi liikuda. Aitab ka vabastamise meditatsioon sinu enda sodiaagi õnneviirukiga, milleks on Kaneel. Lisaks on vaja Jääral mõista seda, et Saturn eeldab hetkel Karma vabastamist ja üks viis selleks on andestamine.

Kui soovid avada enda kodus ehk enda isiklikus templis terviseportaali, siis on selleks parim hetk 29. mail. Auruta enda kodus terve päeva vältel Viirukipuu eeterlikku õli koos Rosmariini eeterliku õliga ja tee enda kodule suurpuhastus. Kui sul on aed, siis kasuta neid taimi ka enda aias. Kui sul on kodus küllusekristalli Sammalahhaati, siis kindlasti kasuta ka küllusetaime Patšulit. Nii avad sa end tervenema 4 kuuks!

Jäär, sinu jaoks on 2023. suurejooneline aasta. Nii nagu "Ajarännak 2023" raamatus sulle kirjutasin! Palved, mis saadad mai Kuuvarjutuse ja Noorkuu väe ajal Universumisse, hakkavad füüsiliselt realiseeruma novembri Täiskuu ja Noorkuu ajal. Palun jäta november enda jaoks meelde ja korda neid soove siis uuesti, nii väestad neid veelgi.

SÕNN - mai saab olema sinu jaoks rahulik. Arvestades seda, et praegu oled sina Päikesemärkide troonil, kuni toimub energiaülekanne Kaksikutele ja sinust saab Päikesejumal Ra. Miks? Kuna sa oled rahul. Sinul algab uus tsükkel kõige kergemini, sest sa oled uuel ringil. Isegi kui sinu Hiina kalendri aastakäik seab sulle mingisuguse suurema rütmi, on sul ikkagi kergem. Seega, Sõnn, mul on sulle saata kergendavat energiat. Ei Kosmos ega ka minu visioonid ei sea sulle koormust vaid hoopis kergust. Kui sa keskendud sellele, et suund on sinu tulevikuplaanidele - rohkem, kui sa neid täna tead - sellisel juhul saad enda vastused. Muuda enda vaateväli suuremaks. Ja mis me kogu selle teadmisega teeme? Oleme rahul. Sa saad rahus tegeleda kõige sellega, mida sa armastad. Ja olla spirituaalselt aktiivne maikuu olulistel kuupäevadel.

Tähtede ja planeetide seisu järgi on sul suurim võimalus Karmaõnne vabastamiseks selle aasta detsembris. Sõnn, kui soovid enda materiaalset õnne suurendada, siis saada enda soov raharituaaliga teele just 18. mail.


KAKSIKUD - sinu troonile astumise aeg on kohe saabumas ja arvestades seda, millises seisus on sinu põhiplaneet, ootavad sind juunist septembrini ees suured muutused. Kui sead mais kõik enne sinu tähtkuju saabumist enda kasuks, saad oodata vaid head. Seega küsi endalt, kui palju head õnne sa soovid? Sinu õnn on täna sinu enda kätes.

Mais ootab sind ees kohtumine enda ühe missioonihingesugulasega, kelle eesmärgiks on sind tervendada nendes kohtades, kus sa ei ole suutnud end ise aidata. Ta võib ka ise olla Kaksikute esindaja. See tähendab seda, et ka sina ise võid olla kellelegi seesama missioonihingesugulane. Seesama hing jääb sinu ellu 8 kuuks ja siis teie teed ühendatakse lahti. Selle hinge missioon on sind aidata. Kui soovid paremini mõista, kes sinu elus on, kasuta Oonüksit, see kristall on sinu silmade ja hinge avaja!

Kui sa avad enda tõelise loomuse inimestele, keda sa armastad, sinu inimestele, siis sellisel juhul saad tunda tingimusteta armastust, mitte enne. Palun mõista seda, et Kosmos on suurem, kui sina, kallike. Käime rütmis! Tantsime Kosmosega koos ja sa saavutad kohe heaolu. Ma tean väga hästi, kui keeruline on sul end avada. Sa ei lepi isegi enda nõrkustega, veelgi vähem soovid sa neid jagada. Aga kui sa oled lugenud seda, mida sinu kohta "Ajarännak 2023" raamatus kirjutasin, siis sa tead, et oluline oled sina. Sa jääd minevikku ja Pluuto kaudu 3D-energiasse, kui sa ei ava end õigel ajal õiges kohas. Olen eelnevalt öelnud, et olen sinu armastuse-kaitseingel. Kui vaja tõmban sind valusalt põhjast üles, raputan, äratan, valgustan, tervendan, armastan, hoian ja kaitsen. Nüüd on see koht, kus äratan sind üles ja sunnin sind end vabastama. Miks? Mais aitavad kõik teised inimesed sind ja see on õige lähenemine. Sharing is caring.  Ja kui sa soovid, leiad alati abi ka enda sodiaagi ühest olulisemast kristallist, milleks on Valge Hauliit.  Mais on oluline keskenduda enda 2024. aasta plaanidele, eriti nendele, mis on seotud sinu materiaalse maailmaga ja koduga. Lisa leiad minu raamatust. 


VÄHK - mais ootab sind ees võimalus kohata enda saatuserajal kõrgema taseme armastuse missioonikaaslast. Kui kohtad teda selle kuu esimesel poolel, siis on see keegi uus hingedevahelisest portaalist. Kui selle kuu teisel poolel, siis on see keegi sinu praeguse elu minevikurajalt. Kui oled juba armastatud, siis on 22. mai ideaalne kuupäev midagi koos luua, sellel saab olema head õnne. Planeetide järgi on see suurepärane päev millegi algatamiseks ja see peab tulema Vähi poolt. Vallalistele - kandke kindlasti enda sodiaagi armastuseõnnekristalli, milleks on Vikerkaare Kuukivi.

Sinu 2020. aasta suhte-energia läheb Saturni poolt ülevaatusele juunis. Mis tähendab seda, et taaselustuvad 2020. sündmused, et teha nendes vaherahu või puhastada ära sealne viimane energia. Võta vastu see, mis on sind ees ootamas, või kes on sind ees ootamas. Sinu minevikuenergia puhastub. Enne juuni saabumist soovitan sul minna metsa, võtta kaasa Arruda viiruk ja teha endal energeetiline suurpuhastus. Ole uuendustele avatud, Arruda kaitseb sind.

Inimesed, keda sa armastadid 2021. aastal, tulevad taas juulis sinu ellu, kui saatuseraamatus on teil veel midagi lahtist. Kui soovid end temaga või nendega ühendada, siis kanna juuli lõpuni endaga sinu sodiaagi ehk tähtkuju armastusekristalli Vikerkaare Kuukivi.

Kui sul jäi kellegagi suhete osas midagi õhku, siis sina pead olema see, kes sammub augustist detsembrini andestuse, armastuse ja tervenduse poole. Vähk, kui sa soovid, et sinu armastus oleks 5D-energias, siis tuleb sul teha enda Südametšakrale detox-kuur, vastasel juhul kandub 3D-energia 2024. aastal sinu saatusesse. Vali targalt! Kaitse ja juhata end sellel perioodil Ookeani Jaspisega.

Vähk, kui sa kui annad endast mais maksimumi ja asud augustist enda Karmat armastuses tervendama, siis saad 2024. aastal koos teistega Universumist õnne haarata


LÕVI - Veenuse positsioon taevas on kuni 17. augustini, mis on soodne aeg sinu armastusekanali avamiseks. Mis tähendab seda, Lõvike, et sul on aeg anda endast maksimum selleks, et külvata enda lähedastele palju armastust. Selle hea armastuse-Karma saad sa tagasi 28. juulil, 22. augustil, 8. septembril, 7. oktoobril ja 9. detsembril. Lõvikuninganna, sul soovitan kanda Rodokrosiiti ja sul, Lõvikuningas, Verekivi. Kui soovid end väestada, siis suurenda enda tolerantsust, ole särav, mitte kibe. 

Kuuvarjutuse ja Noorkuu ajal teelesaadetud südamesoovid hakkavad esimese lainena täituma augusti keskel, see võib kesta kuni oktoobri lõpuni. Teine laine on 2024. aasta 3.-7. aprillini. Saada enda südamesoovid teele ja tee ära maikuu detox-kuurid, kui soovid enda õnne suurendada.

NEITSI - kui soovid mai energiadetoxi raames saavutada enda lähituleviku osas, nii umbes 4 kuu osas, selgemat pilti, siis kuula mind hoolikalt. Keskendu vaid neile, kes sinu energiat väärivad. Miks? Mida vähem energiat sinu Auraväljast kaduma läheb, seda kergemini avab Kolmas Silm loogika ja visioonitaju. Saad selleks alati kasutada enda sodiaagi kristalle, näiteks Kiastoliiti. See kaitseb 3D-energia ehk segavate faktorite eest. Lisaks tuleb Neitsil jätta enda elus ruumi teiste inimeste jaoks, uute hingedevaheliste liitude jaoks. Ka seetõttu on energiapuhastust vaja. Neitsi, sul on aeg uuteks tutvusteks! 

KAALUD - mais ootab sind ees sõnumi saamine läbi une eelmise elu hingelt, kes on sündimas. Kuupäevadeks on 8.05 ja 18.05. Tee enda magamistuba nendeks päevadeks Feng Shui järgi puhtaks.” Lisaartikli magamistoa energeetika kohta leiad SIIT

19.-28. mail võta enda elu korrastamine põhjalikult ette. Kui viid endas sellel perioodil läbi suurejoonelisi muutusi paremuse poole, on sind alates 29. jaanuarist 2024 ootama ees suur õnnelaine. Kirjutan sulle sellest täpsemalt juunis. Kui teed armastusesoovide jaoks 1. juunil Jasmiiniviirukiga meditatsiooni, siis sa juba aktiveerid teekonna, mis on sind ees ootamas. Teekond armastusse.

Kodune suurpuhastus võta ette juuni esimestel päevadel, sest siis on segaduse ja madala energia eemaldamine sinu jaoks lihtsam. Ja kõik liigub kergemini positiivsuse poole. Soovitan nendel päevadel kasutada Sidruni eeterlikku õli, Sidruniküünalt või Sidruniviirukit.

SKORPIONsinu tähtkuju õnnevoog võib sind tabada 2023. oktoobris ja 2024. veebruaris.

Skorpion, kui soovid mõista seda, mida sinu Kaksikleek sinu vastu tunneb, siis mine 26. mail 5 km pikkusele jalutuskäigule ja tee seda Kuu all. Keskendu temale ja sa leiad aktiivses meditatsioonis vastuse. Aktiivne liikumine sellel ajal aktiveerib sinu Kroontšakra. Kui soovid seda rännakut enda peas võimendada ja saada võimalikult palju informatsiooni, võta kaasa Larimar.


AMBUR - kiirenda enda tegevust erialaliselt või enda missioonil. Planeedid on hetkel sinu poolt, kui keskendud enda teekonnale. Soovitan isegi teha plaane paberile või arvutisse. Kindlasti keskendu vabal ajal enda plaanidele. Kindlasti tuleb sul endale meelde tuletada, mis aastal ja ajastul me elame. Lisaks, Ambur, tuleb sul arvestada ka sellega, et hingedevahelised portaalid on avatud. Sul tuleb samal ajal olla ka sotsiaalne. Tean, et kõike on palju, aga palun pinguta iseenda nimel. Mina tean, et see aitab sind. Õnn tuleb õigel ajal Universumist üles noppida. Sind aitab Sodaliit, sinu sodiaagi üks peamisi õnnekristalle. Kui sul on see olemas, siis puhasta see 5. mai Kuuvarjutuse ajal Lavendliga või asu uut kristalli kandma. Kui soovid kristallidelt abi. Ambur ei tohiks kindlasti ära unustada enda 2023. aasta missiooni, mis on minu raamatus kirjas. Liites need kaks infot kokku, saad sa endale ideaalse maikuu teejuhi. 

Sinu poolt Täiskuu ja Noorkuu ajal Universumisse saadetud unistused ja palved võivad hakata suuremalt realiseeruma juunis ja augustis. Merkuur juhib sind enda saatuse ja tuleviku mõistmise teekonnale 3. augustist kuni 23. detsembrini. Selleks, et selgus saabuks, soovitan kindlasti enne selle perioodi saabumist enda Aura tervena hoida.

KALJUKITS - mis on sinu jaoks siin maailmas kõige olulisem? Oleme ausad, nii mina kui ka sina tead seda, et see on sinu rahakoti stabiilsus. Viimased aastad on nüpeldanud sind korralikult. Lisaks minu raamatus kirjas olevale horoskoobile on sul võimalik enda rahavoolu õnne aktiveerida, tehes seda 13. mail rahavoolu rituaalide ja maagiatega. Või suunates ülimalt suure energia ja tegevuse töösse. Veenuse retrograad 2022. aastast vabastab siis sinu rahavoolu, mille saad kätte 2024. aasta jaanuarist alates. 

See aasta on sulle üliaktiivne ja muutlik. Kui soovid, et lahendatud saaks sinu segadustunne 2017. aastast ja õnn pöörduks sinu poole, siis puhasta 27. mail enda Aura Salveiga, joo musta teed ja Mäekristallist vee-eliksiiri. Nii aktiveerid sa endas puhta energia ajaks, kui see periood sinu elus algab. 2017. aasta teemad tuleb lahendada või muidu suunab Pluuto sind seda alates 6. oktoobrist tegema.


Kaljukits, kui soovid, et sinu teekond oleks mugav, lihtne ja kerge, siis aita end täna spirituaalselt. Tegemist on sinu uue ajastu esimese aastaga, sinu hing on muutuses. 


VEEVALAJA - kui keskendud enda ajas rändamise 20-aastasele tsüklile, milles sulle enda raamatus kirjutasin, on sul tulemas kordades lihtsam ja kergust täis poolaasta. Seega asu pingutama, pane pea tööle, sind aitab meditatsioon Dumortjeriidiga.

Mai Noorkuu ajal teelesaadetud armastusesoovid saavad suurema realiseerumise 2024. aastal, kui sinu tähtkuju on troonil. Nimetan seda Kosmose poolt loodud sünnipäevakingituseks. Seetõttu on mai Noorkuu Veevalaja jaoks eriti oluline.

KALAD - terve maikuu jooksul keskendu enda unistuste elluviimisele, mis olid sinus 2022. aastal 3. märts - 8. august. Tuleta seda perioodi meelde, võta selleks aeg. Mis maagiaid, rituaale, soovmõtteid sa siis Universumisse saatsid? Küsi seda iseenda käest. Nüüd väesta neid uuesti. Lisaks mu raamatus kirjutatule keskendu ka sellele. Õnn on sinu poolt, kui teed õigeid samme. Kui soovid enda soove väestada, siis olen sinu jaoks aastate jooksul kirjutanud palju erinevaid rituaale soovide teelesaatmiseks. Vali enda unistuste elluviimise rituaal intuitiivselt välja, leia Kuufaaside kalendrist endale õige aeg ja saada need uuesti teele. 2024. aasta on nende kasuks, kes elavad 5D-energias. Raamat tuleb ka selle aasta kohta. Aga selleks, et 2024. aasta saaks olla sinu kasuks, tuleb sul täna maksimum anda. Ja mitte ainult sinul Kalake, ka teistel! 

Kui teed mais detox-kuure, nagu olen sulle ette kirjutanud, ja saadad Kuuvarjutuse ja Noorkuu ajal enda soovid teele, ootab sind juunist augustini õnnelaine. 


HIINA KALENDRI VÄGI SINU SAATUSERAJAL

ROTT -
kui sa soovid, et sinu Karma täielikult lahustuks ja sa suudaksid lõpuks täielikku rahu tunda, siis on mais üks oluline planeetide seis sinu kasuks. Ma tean, et sa oled juba lõpusirgel ja viimased 3-4 aastat on sinu jaoks olnud väga suure koormusega. On olnud palju nugadega vehkijaid, aga õnneks ei ole need olnud piisavalt teravad. Armastan nuge, aga hoiame neid ikka nende käes, kes oskavad nendega midagi teha. Ja see suhtumine on 5D-energias. Olen sinu üle uhke, Rott, sa ei anna alla ja nüüd on sul võimalik 29. mail Päikesepõimikut helioteraapiaga aktiveerides ja Sidruni eeterliku õli Aurapuhastusega saada viimastest 3D-energia lainetest vabaks. 

PÜHVEL - sul on vaja mõista seda, et Jäneseaasta on peres Kurgutšakraid aktiveerimas. Mis tähendab seda, et peale mai Noorkuud kuni 2024. aasta märtsini võid kogeda enda perekonna mustrite lahtiharutamise protsessi. Kuidas see käib? Perekonnaliikmete suhtlemise kaudu. See on oluline protsess, kui sa seda ära ei tee, siis oled nendest samades Karmamustrites kuni järgmise Jäneseaasta saabumiseni. Mis see endaga kaasa toob? 12 aasta pikkuse raskustunde perekonnas olevate jälgede tõttu. Seega, mida sul on vaja teha? Sul on vaja alates mai Noorkuust tegeleda enda perekonna nende murekohtadega, mis on juba pikemalt sinu perekonnas. Kõik Pühvlid, mitte ainult sina! Kui soovid Universumilt tuge, siis väesta end spirituaalselt ja pidevalt! 

TIIGER - kui sul on soov lasta vabaks muredest, mis on sind endaga kandnud juba alates 2021. aasta maist, siis soovitan sul teha sellele perioodile enda elus  tagasivaade. Küsi: “Mida ma veel raskusena kannan?” Kui leiad selle vastuse, siis on sul maikuu Noorkuu ajal on võimalik sellest vabaks saada. Selleks, et astuda järgmisesse etappi enda elus. Täna, uuel spirituaalsel ajastul, ei ole sul võimalik enda elus uuendusi vastu võtta, kui sa ei tee endale energiapuhastust. Soovitan sul teha vabastamise rituaali. Kuidas? Süüta Valge või Vaniljeküünal. Keskendu enda raskusele ja vabasta see. Saturni energeetikat arvestades on sul võimalik maikuus detox-rituaale tehes 3D-energiast täielikult vabaks saada. Tiigri jaoks on Kuuvarjutus väga soodne aeg, kui keskenduda. Veenuse positsioon ei luba Tiigril sellel kuul impulsiivne olla, impulsiivsus = 3D-energia ja see lõhub head energiat. Mida sa veel teadma pead? Sinu aasta oli eelmine, praegune on sinu naabri aasta. Mida sa tegema pead? Nautima vabadust. Nii nagu tunneb Sõnnvabadust, kui Kaksikud tulevad mai lõpus troonile.

JÄNES/KASS - sul avaneb mais võimalus 2025. aasta juulikuus Pluuto vabanemise tagajärjel saavutada maiselt parem etapp, selle määrab ära see, kuidas sa alates 14. maist kuni 3. juunini suhtud enda töösse. Soovitan sul juba nüüd tegutsema hakata. Puhasta kindlasti enda kodu Kagu- ja Ida nurk Patšuliviirukiga. Leiad inspiratsiooni Ahvileivapuu ja külluse artiklitest. Keskendu sel perioodil enda maise maailma üles ehitamisele, see vallandab tulevikus õnne. Kui sul on minu raamat, siis kindlasti tee endale sinna selle kohta märge. Nii on sul hea kogeda tulevikus elumaagiat enda silmadega. 

DRAAKON - mais on sul oluline enda sünniaasta energiaid arvesse võttes suurendada enda sotsiaalset ringi kordades rohkem, kui seda teevad teised astroloogilise aasta esindajad. Arvestame ka sellega, et mais on eelmise aasta iidsete hingedevahelise portaali avanemise suurim järelvõnge. Sul on suurem surve peal, kui soovid kiirelt enda inimesed üles leida, samasugune surve on ka Kukel. Mida rohkem sa annad iseendale ja teistele võimalusi, seda rahulolevam sa alates septembrist oled. Enamus uusi inimesi sisenevad aktiivselt sinu ellu alates septembrist, need, kes on missioonikaaslased ning kellega kohtumine/suhtlemine on olnud mais aktiivne. Arvestades seda, et energiad on suurejoonelised, soovitan terve mai kanda draakoni sümboolikat või Oonüksit. Vaata armastusega kõigi poole! Sa pead maist kuni juunini osutama suuremat rõhku rahaliste energiate kasvatamisele. Mis tähendab seda, et soovitan nendel kahel kuul pühenduda Kagu- ja Ida- ilmakaare aktiveerimisele, rahakarbi puhastamisele, kasutades Patšuliviirukit. Oluline on finantsasjadele otsa vaadata ning teha kõik selleks, et küllus kasvaks, kuna planeedid on selle energia poolt. Mõistlik seda soodsat perioodi kasutada. Too enda koju Epidooti või teisi rahavoolu kristalle, see suurendab küllust sinu isiklikus elus. 

Draakon sümboliseerib tohutut enesekindlust ja kaitset. Seda sümbolit tasub alati endaga kaasas kanda, kui tunned, et soovid kaitset ja jõudu suurendada. Kui sind tõmbab alateadlikult ja pidevalt draakoni poole, siis see võib olla sinu hinge tootem. Selle tootemi eesmärk on sind tugevaks inimeseks kasvatada. Alati tasub draakoneid, kristalle ja teisi väeesemeid endaga kanda. Soovitan absoluutselt kõigil mõelda selle peale, kas sul on teatud looma, linnu, kala või ükskõik millise teise elusolendiga müstiline side. Kui jah, siis tegemist on sinu hingetootemiga. Olen aastaid nendest kirjutanud, võib-olla olen just sinu tootemi kirja pannud. Leiad kõik need artiklid SIIT

MADU - kui oled hoolikas ja jälgid enda toitumist ning üleüldist tarbimist perioodil 17. - 28.mai, siis on sul võimalik vabastada toksiine enda füüsilisest kehast kiiremini. Planeetide seisu järgi on sul vaja paastuda, aga paastumist võib olla sinu jaoks antud energeetiliselt kiirel perioodil võimatu teha. Aga mida sa saad teha? Puhastuskuuri ja tunda, et oled toidetud. Tee õiged valikud. Järelkajana mõjutab see sinu oktoobri enesetunnet, kui arvestada planeetide salvestust sinu saatuserajale. Soovitan sul teha kuur 9 Superfoodsiga. Võid ka rukkolaga ja basiilikuga puhastust teha või kasutada toidus rosmariini.

HOBUNE - arvestades seda, et 2024. aasta tuleb sinu töötegemise aasta ja rahavoolu aktiveerimine on sellel ajal kordades suurem, siis mida sa saad mai energeetiliste pöörete ajal teha? Sul on võimalus 8.05, 16.05 ja 24.05 saata teele unistusi, mis on materiaalse sisuga. Ja saata need 2024. aastasse. Võta aeg ja mõtle enda tuleviku peale. Saada enda soovid mediteerides ja neile keskendudes teele. Saad kasutada number üks külluseviirukit, milleks on Patšuli. Nendel kuupäevadel on sul 80% suurem õnn, seega kasuta neid päevi külluse aktiveerimiseks. Arvestades sinu majanduslikku energiat, on sul vaja seda õnne enda unistuste elluviimiseks suurendada. Võid nendel päevadel teha ka erinevaid külluserituaale ja spirituaalseid praktiseerimisi. 

KITS/LAMMAS - valgusta enda uusi ideid inimestele, kellega teil on 5D-ühendus juba olemas. Nemad aitavad sinu missioone täita. Eriti just metalli- ja puuaastal sündinud. Nemad aitavad täna, teised aitavad hiljem.

AHV - mais aktiveeruv Noorkuu on sinu jaoks oluliselt suurema tähendusega, kui teistel Hiina astroloogia aastal sündinutel. Jäta see palun endale meelde. Pane näiteks enda telefonis asuvasse kalendrisse selle kohta märge. Sellel päeval on sul võimalik avada enda süda ning püüda armastus 100% kinni, kui oled 5D-energias. Ja, kui saatus lubab, siis värav on avatud. Kui soovid, tee Noorkuu armastuserituaale.  Ahv, avalda enda tundeid! Kaksikleegile, Hingesugulasele, pereliikmele!

KUKK - sinu ülesandeks on nüüd aktiveerida enda astroloogiline tule-energeetika. Mais on portaali avamine, kus on võimalik kohtuda enda uute missioonikaaslastega. Kukk, sina oled see, kellel on võimalik leida uusi tööalaseid suhteid, ideekaaslaseid ja sõprushingesugulasi, kellest olen sulle varasemalt kirjutanud. Aga selleks, et sul oleks piisavalt palju õnne, et nendega ühenduda, selleks on sul vaja olla sotsiaalselt üliaktiivne. Keskendu Päikesepõimiku tervendamisele ja aktiveerimisele, kui soovid lisajõudu saada.  

KOER - kui oled astroloogilise Koera-aasta esindaja, siis arvestades seda, kuidas Jänes sind mõjutab, on sul vaja hakata enda energiat rohkem rakendama. Rahutus tuleb sinus vaid esile siis, kui sa ei rakenda end füüsiliselt ja sotsiaalselt korraga. Kui soovid stressivabamalt elada, siis too enda ellu tegevusi juurde. Parimad hetked muutuste enda ellu toomiseks on sul 3.05, 11.05 ja 25.05. Neid kuupäevi kasuta suuremateks ja aktiivsemateks tegevusteks, jõuad rohkem saavutada, õnn sinu poolt. Jänes palub Koeralt - lase vabamaks ja astu teiste sekka aktiivselt, inspireeri teisi enda muutustega!

SIGA - kuula mida planeetidel sulle öelda on. Kui sa soovid 2022. juulis või augustis teele saadetud unistustele veel rohkem jõudu juurde anda, siis tee neid rituaale uuesti kas mais Kuuvarjutuse või Noorkuu ajal. Vaata kindlasti artiklit 12. augusti kohta. Teine võimalus on saata need soovid uuesti teele meditatsiooni käigus palvetena. 

Vee-elemendi esindajad - 12. - 23. maini on  vaja suurendada enesekaitset Südametšakra jaoks. Miks? Olete niigi tundlikud ja see energiavoog, mis Kosmoses eksisteerib, avab selle veelgi rohkem. Mis on tagajärg? Impulsiivsus ja temperamentsus. Hoidke Südametšakra kristalle südamel või kandke südametalismani. Andke endast emotsionaalselt parim, et seista tugevana, kui 3D lainetab sinu ümber.

Südamekujud ja südamekujulised ehted tulevad sinu teele siis, kui sul on õige aeg suhetesse süveneda. Seda võib mais ette tulla, arvestades seda, milliseid pöördeid Saturn ja Veenus Kosmoses teevad. Südamed on alati positiivsed märgid, mitte kunagi ei tohiks neid seostada negatiivse või madala energiaga. Spiritualismis on omad reeglid, lubage minul seda maailma valgustada, see on minu missiioon ja uskuge mind, meil saab imeline elu koos olema. Südamed tulevad sulle alati suhteid ette kuulutama. Roosa Kvarts aitab teha parimaid valikuid, samme ja ka väljaütlemisi ehk avama sinus eneseväljendust. Hoiame energiad ilusate ja puhastena. Näiteks kristallist südamekuju kandmine ripatsina Südametšakra kohal suurendab sinu armastuseõnne. 

KAKSIKLEEKIDE, HINGESUGULASTE, MISSIOONIKAASLASTE JA TINGIMUSTETA ARMASTUSE ENERGIA MAIS

Selle aasta eesmärk on sul aktiveeruda suhtlusetasandil kõrgemasse võtmesse. Kuna tegemist on Jäneseaastaga ja kui astroloogia ning numeroloogia kokku liita ning lisada sellele aastale juurde numbrid 2023, siis saab kokku selline energia, et inimeste hinged soovivad enda suhetesse uuendusi. Suurenenud on vajadus rutiinist välja minna, tekib loomulikku julgust, mõttemaailmad avanevad ja ka armastuseenergia vajab suurendamist. 2022. aasta õpetas maailmale tingimusteta armastusele tähelepanu pöörama, sellel aastal on vaja seda füüsilisel tasandil praktiseerida. Näen, et meie jaoks on parim siin kõik üheskoos kokku hoida, olla ühiselt spiritualismis, seda nautida! Ma olen absoluutselt kõikidele ülimalt tänulik, kes armastab seda, mis meil siin on. Teretulemast sügavamasse ja kõrgeimasse spiritualismi. Naudime! 

Kaksikleekide ühendumine on aktiveerunud, mis tähendab seda, et kes ei ole veel enda Kaksikleegiga kohtunud, siis nüüd on selleks võimalus. Liites kokku eelmisel aastal vallandunud tingimusteta armastuse energia portaalide avanemisega, arvestades Kuuseisusid ja ka seda, mida Kuuvarjutus loob, on nüüd absoluutselt kõikidel inimestel üle maailma võimalus enda Kaksikleegiga kohtuda. Kellega sul on kõige suurem missioon siin maailmas. Kirjutasin ka enda raamatus, et Arbuusturmaliini kandmine või omamine aitab sul temaga ühendust leida ja tugevat telepaatiat luua, tegemist on Kaksikleekide ühendajaga. Seetõttu olen ka ise seda juba aastaid kandnud, soovitan ka sinul seda teha, kui soovid enda Kaksikleegile võimalust anda. Arbuusturmaliin äratab Tüümusetšakra, see töötab ja annab sulle võimaluse suurejoonelist spiritualismi kogeda, sest see kristall vallandab mõistmist, tolereerimist, armastust ja palju ilusaid ning väärtuslikke energiaid. 

Mais Kaksikleegid ühenduvad, mis tähendab seda, et kõik need, kes on juba kohtunud, astuvad uue sammu. Kaksikleekide faase on nii palju erinevaid ja nüüd olenebki sellest, millisel tasandil te parasjagu olete. Leia artiklitest enda etapp üles ja seejärel tead täpselt seda, milline on uus etapp teie suhtes.

Kaksikleegid, kui soovite vabastada minevikuprobleeme ja -muresid, mis on teie vahel olnud - oleneb teie suhte faasist - siis see informatsioon on teile. Kaardid ütlevad, et maikuu on soodne anda andeks 3 viga, need vead peegeldavad ka sind, need on õpetajad, mitte karistajad. Olete mõlemad midagi valesti tõlgendanud. Kui see kaartide energeetika sind siin Kaksikleegina kõnetab, siis see info on sulle telepaatiliselt. 

Kaksikleekide jaoks on võimalik luua uus etapp tööalaselt 28. -30. mai, mis on projekti või koostöö alustamiseks parim aeg. Kaksikleegid peavad kindlasti andma üksteisele rohkem hingamisruumi, et ka te omavahel üksinda saaksite armastuse kõrval uutele missioonidele minna. Hiljem need missioonid ühinevad. Sinu uued missioonikaaslased saavad tema tuttavateks ja tema omad sinu omadeks. 

Titaanium Aura geoodi puhul on tegemist energiate võimendajaga. Ükskõik, mille kõrvale sa selle kristalli ka ei paneks, see suurendab selle või ka sinu enda väge. Kuidas sa tunned vahet? Lihtne. Sa tajud, kuidas muutused tulevad kiiremini. Näiteks asetad Titaanium Aura geoodi armastusekristallide või Kaksikleekide kristallide juurde - selle energiad aktiveeruvad ja tulemused tulevad kiiremini. 

Sul tasub tingimusteta armastust praktiseerida, kui sul on soovi suurendada armastuseõnne enda armastatu vahel või tulevase kaaslasega kiiremini saatuseteel kokku saada. Rohkem ja rohkem, ilma selleta ei saa, see on uue ajastu reeglitest, mille panin sinu jaoks ka enda raamatusse kirja. Uuel spirituaalsel ajastul on omad reeglid ja need on meil kõigil ühised, seetõttu ma neid jagangi.

Tingimusteta armastuse üks suur osa on usaldus lapse ja vanema vahel. Tingimusteta armastus sisaldab jäägitut usaldust, see on kõige võtmeks. Usalda enda last ja tema usaldab sind. 

Tingimusteta armastus on ka see, kui sa soovid, et sind aidatakse. Karmaseaduse järgi pead sa ise esmalt abi andma, Universumile tuleb alati poolele teele vastu minna. Tegemist on siiski sinu saatuseraamatus õnnetehinguga. Väesta end Tiigrisilmaga ise hakkama saamiseks, kui sul on abi vaja. 

Armastuse väljendamine on oskus, see on tingimusteta armastuse üks tasemest. Kaksikleegid ei ühendu enne, kui ei osata end tingimusteta armastuses väljendada. Mais on võimalik teil kõigil seda praktiseerida, arvestades seda, et hingedevaheline portaal on avatud. Kui soovid 5D-energias suhteid, siis külva armastust, kaardid on sinu käes!

Lisaks on tegemist Jäneseaastaga, mis aktiveerib ja lausa soovib meilt suhtlust. Mida rohkem sa oled suhtlustasandil 5D-energias, seda suurem õnn sind 2024. aastal tabab. Sellel teemal olen sulle põhjalikult kirjutanud enda raamatus, miks see nii on ja mida sa saad selleks ära teha, et sinul, kallike, hästi läheb. Sinul. Sest sina oled oluline. 

Armastus tabab neid, kes ise armastust sisaldavad ja jagavad. Jäta see endale meelde! 

NOORKUU AVAB VÕIMALUSI!

Noorkuu seekord 18. - 20. mail ja Sõnnis, mis toob endaga kaasa võimaluse enda missiooni paremini mõista. See on oluline aeg meditatsiooniks, et saada enda missiooniga sügavamal tasandil ühendust, mediteerimiseks kasuta Dumortjeriiti. Dumortjeriit on number üks kristall selgeteks visioonideks, mis on seotud sinu eluülesandega. Lisaks sellele on see suurepärane kristall lastele, nende algenergia säilitamiseks, iidse energia hoidmiseks. Noorkuu ajal keskendu kindlasti vaid iseendale, küsi meditatsioonis enda käest küsimusi, hoides enda peopesas Dumortjeriiti: “Milline on järgmine samm minu missioonil?” või “Mis on minu missioon?”.

Noorkuu on ideaalne aeg puhastada ja uuesti aktiveerida kõiki enda 2023. aasta tähtkujude õnne- ja küllusekristalle. Seejärel aktiveeruvad 2024. aasta keskel rahavoolu energiad. Kui soovid anda endast maksimum, siis leia enda tihedas spirituaalses ajagraafikus ka selleks aega. 

Vahetult enne Noorkuud, selle ajal ja peale seda soovitan juua hibiskuseteed. Tegemist on Kaksikleeke ja Hingesugulasi üles äratava Noorkuuga. Kui soovid armastuseleeke lõkkele puhuda, siis joo hibiskuseteed. Alternatiiviks sobib ka Kaneeli ja Ylang Ylangi eeterlike õlide koos aurutamine õlilambis. Tuletan sulle meelde ka midagi väga olulist - maikuu Noorkuu on ideaalne aeg abieluettepaneku tegemiseks. 

KESKENDU MAIS ARMASTUSE SUURENDAMISELE. PÖÖRA ENDA ÕNN ENDA KASUKS.

Kui keskendud terve maikuu armastuse suurendamisele igas aspektis, siis vaatab Veenus sinu poole sellise pilguga: “Hmm… mul on selline tunne, et mul võib sulle midagi head tulevikus plaanis olla“ Ja seejärel, kui panustadki armastusse, siis saad sa armastuses õnnelikuks, kui 2024. aasta saabub enda väega. Kirjutan teile sellest aasta lõpus horoskoobid. 

Olen alati teile öelnud, et armastan teid aidata tingimusteta. Seetõttu jagan enda kulda teiega. Mõistate? Ma ei pea seda tegema. Ma võiksin olla maailma rikkaim inimene, aga mina soovin LA TENE üles ehitada. Raha ei ole eesmärk, eesmärk peab olema armastus. Seega küsige enda käest mida te armastate? Mina armastan spiritualismi. Ja kui mul avaneb võimalus, siis ehitan meile eestlastele kunagi templi. Meile kõigile. Templi, milles on suured geoodid ja kogu spiritualismi sümboolika on õigesti seadistatud. Tean selle sisu, sellega saab luua tervendustempli tervele maailmale. Eelkõige meile. Kõigile. Jagan teiega õnne, kuna kõik väärivad selles elus õnne. Armastus on jagamiseks!

Mis on elus oluline? Kas ajada taga raha ehk vahendit meie maailmas eneseteostamiseks ja elamiseks või elada millegi nimel, mis on sinu südamele kallis, hingelähedane, oluline? Mis teeb meid lõppude lõpuks siin maailmas õnnelikuks? Armastus. Mis teeb meid õnnetuks? Armastuse puudumine. Seega armastage, ainult armastage!

Seega on oluline küsida sinul ja igaühel enda käest sellel uuel spirituaalsel ajastul, mis algas 2023. aastal: “Mida sa armastad?”. Seejärel küsida enda käest: “Keda sa armastad?” Leia nendele küsimustele vastused, seejärel leiad tee 5D-energiasse. Eesmärk on panustada armastusse. Täna elame ikkagi sellel aastal, kus on vaja armastust luua.

Armastus ja rahu! See ongi minu eesmärk. Et maailmas eksisteeriks armastus ja rahu. Me oleme siia planeedile tulnud missioonile ja kui me teeme selleks ise kõik, et meie ümbrus kiirgaks positiivsusest, on tulemus kordades kiiremini tulemas. Seega on minu palve igale spiritualistile - andke endast alati maksimaalne. Suurendage iga päevaga enda eluenergiat ja kasvage spirituaalselt. Aktiveerime 5D-energia meie kõigi jaoks nii, et teeme koostööd. Edaspidi erasessioonile tulles soovitan sul enne läbida Aurapuhastus. Miks? Mina vaatan sind puhtas, ehtsas ja 5D-energias ja nii saavad sinu Aurast eemaldatud kõik segavad energiad! Armastusega hoian teid! Koostöö on väga oluline. Anname endast maksimumi. 


MAIKUU ERIPAKKUMINE! Kõik LA TENE kristallikomplektid "Hea õnn 2023. aastaks" on tavahinnast 10% soodsama hinnaga 1.-31. mai LA TENE Kuressaare ja Tallinna poodides ja e-poes.

UUS LOOS! Võida LA TENE erikollektsiooni käeehe! Kõik ostud, mis on tehtud LA TENE poodides Tallinnas, Kuressaares või e-poes ajavahemikul 23. aprill- 23. mai osalevad LA TENE käeehete LOOSIS! Kokku on ÜHEKSA VÕITJAT! Head loosiõnne! 

Emadepäeva puhul on kuni 14. maini -15% soodsamad kõik PÄRLI ja PÄRLIKARBI tooted. Pakkumine kehtib kõikides LA TENE poodides.

Armastusega ja veelkord armastusega

Tene Laul