Juuli astroloogiline kaart on majandusliku vaatenurga alt vaadates õnnetoov. Lisaks tuleb head õnne ka armastuses. Panen sinu jaoks need olulised kuupäevad kirja.

Avanemas on uue spirituaalse ajastu uus hingedevaheline portaal. Tänu millele on välja tulemas uus romantiline side Hingesugulaste ja Kaksikleekide kõrval. Liit, mida olen ka korra maininud, siseneb eluteele musta ratsanikuna ehk ootamatult. Selle uue liidu nimi on Aktiivarmastaja, mille kohta saad pikemat lugeda "Ajarännak" 2. osast „Positiivsuse ja armastuse käsiraamat”, mis ilmub 2023. aastal. Edaspidi on välja tulemas veel põnevaid uusi spirituaalseid ja astroloogiat täis raamatuid. Kui sa soovid põhjalikumalt teada iidsete romantiliste hingeliitude kohta, siis nendest raamatutest leiad endale lugemist. Põgusalt mainin neid ka siinses juuli horoskoobis.

6. - 11. JUULI - KAITSEINGLIGA KONTAKTI LOOMINE, ETTEKUULUTAVAD UNENÄOD JA SUURPUHASTUS

Juuli Täiskuu on ära olnud, aga olulisi kuupäevi on veelgi tulemas. 6. juulil toimub Marsi konjuktsioon Neptuuniga, mille vägi ulatub 11. juulini. Sellel perioodil on sul suurem võimalus luua kontakti enda Kaitseingliga. Oluline on nendel päevadel puhastada kõik enda kaitseingli kristallid, et suhtlemine sinu ja tema vahel oleks suurejoonelisem. Puhasta need kristallid sellel korral Nag Champa viirukiga, et suurendada Kaitseingli kaitset. Lisaks tee 6. - 11. juuli Palo Santoga kodupuhastust ja loo Kaitseingli jaoks spetsiaalne kristallikomplekt, mis aitab sul temaga kontaktis olla ja kaitset suurendada.

Mida suurem on sinu ja Kaitseingli side, seda hoitum ja kaitstum sa oled. Saatuses ei saa ära hoida õppetunde, kuid end saab kaitsta ülejäänu eest, mida ei ole vaja kogeda.

Kaitseingli kristallikomplekti võiksid kindlasti kuuluda Tselestiit, Skolessiit, Seleniit ja Ingli Aura. Soovi korral võid juurde lisada teisi Inglikristalle: Phosposideriit, Opaliit, Sinine Kvarts, Aqua Aura jne.

Soovitan sinul lugeda ka minu artikleid Kaitseingli kohta:



6. - 11. juuli võid kogeda põnevaid ja ettekuulutavaid prohvetlikke unenägusid. Ole nii hea ja pane need enda jaoks igal hommikul kirja. Unenägude lahtimõtestamiseks soovitan sul lugeda minu kirja pandud seletusi, mille leiad SIIT. Need unenäod on kõik seotud Jupiteri retrograadi perioodiga, millest sulle peagi artikli kirjutan. Jupiter läheb 4. septembril retrograadi ja on seal kuni 2023. aasta lõpuni. Unenäod, mida nüüd näed, on selle perioodiga seotud. Mida tugevam on sinu suhe ja side enda Kaitseingliga, seda parem on ka sinu elu. Seetõttu sellel teemal ka sulle kirjutan.

10. - 17. juuli on avatud Inglite portaal. Mida see tähendab? Et sul on võimalik näha tavapärasemast rohkem Inglinumbreid ja igal õhtul enne magamaminekut saata Inglitele palveid. Saad vastuseid ka öösiti läbi une. Soovitan Skolessiiti kasutada soovide teele saatmiseks. Selleks hoia enne uinumist Skolessiiti käes. Võta see Inglite kristallide seast või soeta spetsiaalselt selle jaoks. Soovitan kasutada kahte kristalli - nii saad hoida seda mõlemas käes. Augusti horoskoobis räägin sellel teemal uuesti.

7.- 9. juulini on Merkuur avamas uusi ideid tuleviku osas, millele annab Jupiter alates retrograadist head õnne juurde. Mis tähendab seda, et nendel päevadel tasub planeerida tulevikku. Retrograad saab õnne tuua vaid siis, kui eelnevatel perioodidel on tehtud õigeid lükkeid nendel päevadel, mis on seotud retrograadi eelenergiaga.

Kui soovid Jupiteri retrograadi ajal kogeda head õnne, siis on oluline sul nii juulis kui ka augustis teha rahamaagiaid ja armastuserituaale. Jupiteri retrograadi eelne periood on oluline. Jupiteri retrograad ise algab 4. september ja kestab aasta lõpuni. Armastusse mõjub Jupiter samuti. Tehes erinevaid rituaale ja maagiaid, mis aitavad kaasa armastuseõnne aktiveerumisele, tuleb see sinule aasta teisel poolel heaga tagasi. Armastusesoovide teelesaatmiseks kasuta Magnoolia-, Kaneeli-, Vanilje- või Sidrunmelissiküünalt. Selleks süüta küünal sooviga ning põleta neid igapäevaselt kuniks need lõpuni põlevad.

Astroloogia annab võimaluse ette mõista seda, mis meie tulevik toob. Arvestades seda, et Jupiter (õnneplaneet) läheb retrograadi alates septembrist, siis on oluline suurendada enda materiaalset õnne-energiat juulis ja augustis. Kui soovid rahaõnne suurendada, siis võid lisada Krüsopraasi enda rahakotti. Lisaks soovitan sul kanda 2023. aasta õnne-kristalle - Rohelist Aventuriini ja Malahhiiti. Kui sul on oma äritegevus olemas, siis hoia äripinnal Piltjaspist ja Mariami Jaspist.

Augustis on saabumas suured olulised astroloogiliselt õnnetoovad kuupäevad rahaenergia aktiveerimiseks. Enne seda soovitan luua sul enda rahaõnnepuu, mille alla mata küllusekristallid. Eriti kasulik neile, kes soovivad cryptosse tulevikus investeerida.

Selleks läheb sul vaja Ahvileivapuud ja selle all hoidmiseks järgnevaid kristalle: Karneool, Kalkopüriit, Tsitriin, Epidoot, Vesuvianiit, Tiigrisilm, Püriit, Dendriitahhaat, Sammalahhaat. Soovi korral võid ka teisi kristalle sinna lisada. Ahvileivapuu koht kodus on Ida- või Kagu-ilmakaar.

Kui soovid, et sinu koju tuleks küllust ehk rahaõnne juurde, siis hoia koduvõtmete küljes Rohelist Aventuriini või Tiigrisilma. Need tagavad raha sissevoolu ja pidurdavad raha väljavoolu. Hoia õnn alati endaga!

Eeterlikest õlidest auruta kindlasti Tüümiani eeterlikku õli enda kodus Ida-ilmakaares. Feng Shui järgi asub selles ilmakaares sinu hetkeline finantsolukord. Tüümian puhastab ebaõnne, et õnn saaks sellega asendatud.

Kui enne Jupiteri retrograadi aktiveerid enda isiklikus elus õnne-energia kasvamise, siis Jupiter on sinu poolt. Kuidas seda teha? Sul peab olema positiivne suhtumine üleval kuni 4. septembrini.

Miks ma räägin juba Jupiteri retrograadist, kui selleni on palju aega veel? Vastus lihtne. Kui Jupiter on retrograadis, siis Karma ei saa õnne vallandada. Mis tähendab seda, et Karmat tuleb ette teenida. Selleks, et Jupiteri retrograad oleks lihtne mitte raske. Seetõttu jagan ette ära teiega juhiseid, et hiljem oleks lihtsam aasta lõppu nautida. See on astroloogia eelis.

Veenus ja Jupiter ei tee koostööd nende eludes, kes ei praktiseeri tingimusteta armastust Juulis, armastuse kuul, retrograadi ajal. Seega vali hästi, kuidas sa ellu suhtud. Tingimusteta armastuse praktiseerimine on ülimalt oluline. Selle juures on kõige olulisem mõistmine (5D) mitte hukkamõistmine (3D). "Ajarännaku" raamatus selgitan selle aasta energiaid täpsemalt, eriti tingimusteta armastuse osas. Nüüd, kus Saturn on Karmaga ühelepoole saanud, jääb alles Veenusega koostöö tegemine ehk armastuses elamine.

TEE OMA ELUS SUURPUHASTUS!

9. juuli on Mars loomas ärevust. Nimelt on see kuupäev sinu jaoks väga oluline. Sellel päeval langeb vari raskelt teemalt sinu elus. Kõik, mis päevavalgele tuleb on väga oluline. Võid saada uudise osaliseks ja avastada midagi, mida pead teadma. Soovitan sellel päeval teha endale kui ka tervele kodule Salvei või Kadaka rituaalitaimega puhastust, et tuua selgust. Kasulik on aurutada ka Kadakamarja eeterliku õli.

Nagu olen 2022. aasta algusest sulle kirjutanud, oleme kuni 2025. aasta keskpaigani Pluuto ajastul, kus Universum teeb suurpuhastust. Mars toob Pluutoga selgust sinna, kus see on sinu isiklikus elus vajalik. Seda ajastut ei tasu karta. Vastupidiselt, ole selguse üle pigem õnnelik. See, mis 09. juulil päevavalgele tuleb, on sinu kasuks, mitte kahjuks. Kui soovid Pluuto ajastut paremini mõista, loe läbi minu uus raamat kui see on ilmunud „Ajarännak" 2. osa "Positiivsuse ja armastuse käsiraamat”. Selles raamatus räägin ma ka 3D, 5D ja tuleviku kõrgenergiast 7D- tasandist ja paljust olulisest. Kui oled Ajarännak” 1. osa lugenud, annab uus raamat sulle juurde palju selgust.

HETKEKÜLLUSE SUURENDAMINE JA RAHAÕNNE LOOMINE 2024. AASTAKS

12. - 16. juuli on olulised kuupäevad. Siin tegele hetkekülluse suurendamisega. Nendel päevadel on Päike meie taevas mitmete planeetidega olulises positsioonis, et suurendada rahaenergiat. Oluline on ka sellele järgnev Noorkuu, mille teod liiguvad otse 2024. aastasse. Astroloogia on väga põnev, kuna meil on võimalik tänu sellele teha ette samme, et meie eludes valitseks tulevikus küllus.

12. - 16. juulil on kasulik teha suurpuhastust kodu Ida-ilmakaares. Feng Shui järgi asub seal sinu hetkeküllus. Kui sa soovid augustis saada suurenenud küllust, siis nendel kuupäevadel tee raharituaale või puhasta enda kodu Basiiliku või Tüümiani eeterliku õliga. Kui sul on kodus Ahvileivapuu, siis aseta see augusti lõpuni Ida-ilmakaarde ja puhasta Ahvileivapuud Patšuli eeterliku õli auruga või põleta selle läheduses Patšuliviirukit. Patšuli on üks olulisemaid küllusetaimi, mida rituaalides kasutada saad. Kui soovid lahti saada ikaldusest, aseta sel perioodil või Noorkuu ajal, mis toimub 16. - 18. juuli, Ahvileivapuu mullale Kalkopüriit koos Vesuvianiidiga. Kõige olulisem on juulis keskenduda enda materiaalsele energiale. Seda enam kui soovid 2024. aastal head majanduslikku õnne saavutada. Sellel teemal tulen välja ka 2024. aasta raamatuga, kus olen sulle välja toonud olulised astroloogilised faktid.

Kui soovid, et hea õnn sinu elus eksisteeriks, tasub enne septembri saabumist teha enda kodule suurpuhastus füüsiliselt ja spirituaalselt. Soovitan seda teha nii juulis kui ka augustis. Kui sa ei ole väga pikalt kodu puhastanud, siis soovitan seda teha Salvei ja Rosmariini tõrvikuga või Salvei ja Kaneeli tõrvikuga kohe peale füüsilist kodu koristamist. Miks? Need taimed aitavad külluse- ja armastuseenergiat liikvele seada. Toetades ideaalselt positiivsete energiate liikumist ja muutes kristallide energiad aktiivseks.

Noorkuu 16. - 18. juuli on majandusliku õitsengu periood. Kui soovid rahaõnne 2024. aastal saavutada, anna endast maksimum nüüd, juuli Noorkuu ajal. Kirjutasin sel teemal juba mais, et majanduslik olukord saab sinu isiklikus elus olla suurepärane vaid siis, kui 2023. aastal õigeid samme teed. 2024. aasta ei ole enam kaugel ning aeg liigub uuel spirituaalsel ajastul üha kiiremini. Tunned seda sellega kui kiirelt aeg sinu käest libiseb. Astroloogia on ettekuulutusi täis ja seekordne Noorkuu annab sulle ideaalase võimaluse kutsuda edu suurde majandusaastasse 2024.

Noorkuu ajal tee 2024. aasta esimest majandusrituaali. Selleks võta enda või enda ja kaaslase pilt. Aseta see kuni augusti Noorkuuni, 12. augustini enda kodu Kagu-ilmakaarde. Aseta sinna peale Tiigrisilm (kaks kristalli kui kaaslane on samuti pildil) koos Epidoodi ja Tsitriiniga. Noorkuu ajal hoia kristallide peal enda käsi, sule silmad ja lausu maagialause: „Küllus saabugu meie/minu ellu 2024. aastal”. Kui oled selle ära teinud, põleta järgmised 7 päeva seal Nag Champa viirukit. Kindlasti peab olema see Nag Champa kui soovid, et rituaal toimiks. Seejärel aseta pildile ülejäänud enda kodus olevad küllusekristallid kui sul on need eelnevalt olemas.

Kui soovid küllusekristalle veelgi rohkem enda ellu tuua, siis näiteks Nefriit Jaad toob majanduslikku õitsengut ja Mariami Jaspis ärilist õnne. Juhul, kui sa oled plaani võtnud enda ettevõtte loomist, siis toovad sulle edu Piltjaspis ja Mariami Jaspis. Hoia küllusekristalle Ahvileivapuu mullal või selle potis. Seal on kristalle kõige parem hoida, kuna Ahvileivapuu on Feng Shui järgi nr. 1 küllusetaim, sellele järgneb Tõlvlehik. Mõlemast taimest olen ka eelnevalt kirjutanud.

MISSIOONIKAASLASED

18. juulil on saabumas Marsi poolt lisaenergia planeedile, mis aktiveerib Missioonikaaslaste liitumise. Sarnane portaal oli 16.05.22. Seekordsel 18. juulil aga avaneb uus lainetus Maale ja peale seda järgnevatel nädalatel kohtud ilmselt “kellegiga” enda eelmisest elust. Tunned ta ära magnetilise külgetõmbe kaudu. On hea, kui paned endale olulised kuupäevad kalendrisse või "Ajarännaku 2023" raamatusse kirja - et mõista enda eluteed paremini ja ka selleks, et sa ei magaks maha olulisi hetki enda elus. Mida aktiivsem sa enda õnne nimel oled, seda õnnelikumaks ka saad.”

21. JUULI - 8. AUGUST - HEA AEG ARMASTUSEÕNNEKS

21. juuli toob Pluuto esile portaali, mille käigus avaneb romantilisel tasandil kohtumise võimalus uutel missioonikaaslastel. See jätkub 8. augustini. See periood on oluline nii vallalistele kui ka neile, kes on suhtes.

Vallalised, kes soovivad lisada enda elu romantilisele poolele juurde head õnne, siis teile on see suurepärane aeg. Kui oled vallaline, siis ole sellel ajal tavapäraselt suurem suhtleja, kuna õnn võib ootamatult sulle naeratada. Lisaks võivad vallalised kohtuda enda Hingesugulasega, uue Aktiivarmastajaga (põhjalikum info uues raamatus "Ajarännak" 2. osa) või Kaksikleegiga, kes sisenesid universumis ühisele teele 2021. aasta keskpaigast (enamus 2022 - ∞ ). Vallalistel soovitan sel ajal kanda Granaati või Larimari.

Suhtesolijad saavad võimaluse muuta 21. juulist - 8. augustini omavahelist sidet tugevamaks. See on armastuse periood, kus sul tuleks panna põhirõhk enda suhetele. Kanna sel ajal Roosat Opaali või Larimari.

Soovitan sel perioodil nii vallalistel kui ka suhtesolijatel aurutada Roosipuud koos Ylang Ylangiga ja teha kindlasti igapäevaselt Palo Santo puhastust enda kodus. Selleks, et armastuseõnn oleks teiega.

Juuli Noorkuu ajal saada enda kõik südamesoovid teele ja lase Universumil nendele vastata! Kuufaaside kohta saad lugeda SIIT.

22. JUULI – SUHTED SAAVAD SELGUSE

22. juuli algab Veenuse retrograad, mis toob endaga kaasa 3D lahutuse 5D energiast, mis kestab ka augustini. See toob endaga kaasa suhete selginemise. Kuna Veenuse retrograad eemaldab suhteid, mis peavadki üksteisest eemalduma, siis seda aega ei tasu karta. Absoluutselt kõik suhted, mis lagunevad – need peavadki lagunema. Usalda elu ja seda protsessi, mida Veenus koos Pluutoga loob. See on sinu kasuks mitte sinu kahjuks. Seda ei ole võimalik ära hoida. See juhtub nii või teisiti. Kõige selle juures on positiivne see, et uued suhted on samal ajal loomas. Elu eemaldab aegunud liidud ja samal ajal ühendab uusi liite, mis on minu arvates suurepärane.

2022. aastal juba andsin teada, et tuleb sotsiaalne detoxkuur kõikide inimeste eludes. Tegelikult toimub selline puhastus iga inimese elus. Seda kõike loomulikult sellel tasandil, mis suurusega on sinu sotsiaalne ring. Seda ei tasu karta. Spirituaalne transformatsioon suhetes tegelikult toimub ülemaailmselt. Mul on üks soovitus - lase sellel juhtuda. Kosmos paneb planeetide ja tähtedega paika kõik uued suhted. Ehk maailmas pannakse Veenuse ja Merkuuri kaudu uusi suhteid kokku ning vanu aetakse lahku. Selle energia eest ei ole võimalik põgeneda. See energia on tugevam kui sina ise. Seega soovin rahu ja armastusega olukorda suhtuda. Usalda saatust ja kosmost.

22. juuli on Merkuur suurepärases positsioonis Uraaniga, viies järgneva nädala jooksul ehk augusti alguseni kokku neid, kellel on vaja omavahel taas kokku saada, et ära leppida, kelle suhe on kannatada saanud alates 2021. aastast. Kui kohtud saatuse tahtel kellegagi, kellega suhted on kannatada saanud, siis andestage üksteisele. Te saate Merkuuri ja Uraani poolt uue võimaluse. Selle juures on oluline usaldada enda intuitsiooni. Kui soovid enda intuitsiooni tugevamaks muuta, siis saad seda teha Dumortjeriiti kandes. Dumortjeriit annab sulle esiteks tugeva intuitsiooni ja selgustunde selles osas, kellele andestada ja kellest selles elus loobuda.

Dumortjeriidi vägi seisneb selles, et see kristall muudab sind enda elu selgeltnägijaks, andes sulle võimaluse iseseisvalt tunnetada, kes sinu ellu võiks ja peaks kuuluma. Toetab sinu elus ka sotsiaalse suurpuhastuse tegemist. Lisaks sellele aitab Dumortjeriit alates 2025. aasta keskpaigast jõuda 7D- tasandile 5D- energiast, mille kohta leiad pikemalt lugemist "Ajarännaku" 2. osast. Kõige olulisem on see, et sa hoiaksid enda elus neid inimesi, kes sind tõsiselt oskavad väärtustada ja hinnata. Ole hea ja jäta see palun endale igavesti meelde, hoia end alati positiivses keskkonnas!

24. - 26. juuli on Kuu esimene veerand ja nendel päevadel on äärmiselt oluline suurendanda enda füüsilist tervist kui soovid ka augustis end suurepäraselt tunda. Nendel päevadel tarbi Südametšakra toitusid ja kui oled nõrgenenud tevises, siis turguta end Šungiidi vee-eliksiiriga. Südametšakrat aktiveeri maitserohelisega. Kui sul on autoimmuunne haigus või vähk, siis joo lisaks Šungiidile Piparmündi teed 88 päeva järjest ja kanna sellest perioodist 88 järjestikulisel päeval Bretšastunud Jaspist.

27. - 31. juulil avab Merkuur koos Veenusega telepaatilise portaali Kaksikleekidel, Aktiivarmastajatel ja Hingesugulastel. Sellel ajal põleta Magnooliaküünalt koos palverituaaliga. Joonista Magnoolia küünlale enne selle süütamist terava noaga üksteise kõrvale Uruz ruun ja Fehu ruun. Küünalt põlema seades, lausu valjult rituaalilause: „Armastus avanegu!”. Peale 31. juulit vii küünal enda kodust minema - surnuaia prügikasti või sulata see koduaia lõkkes. See on telepaatiat avav rituaal, mille tulemusel sinu ja armastaja missioonikaaslasel tekib kõrgenenud side telepaatilisel tasandil.

Kui soovid Kaksikleegiga kohtuda, siis kanna Rodokrosiidi, Larimari, Serafiniidi või Petaliidi kristalle. Need aitavad Südametšakra kõrgemat tasandit avada ehk Tüümusetšakrat. Selleks, et teie teekonnad liituksid, peate üksteise jaoks valmis olema. Need kristallid suurendavad sinu õnne. Eriti juulis ja augustis.

Kaksikleegid kohtuvad siis, kui nad on üksteise jaoks valmis. Soovitan sul mitte oodata, vaid saata oma südamesoov teele. Armastust ei nõuta, armastus voolab vabalt hinge energeetikasse.

Soovitan juulis totaalselt vabaks lasta minevikust. Keskendu hetkele ja tulevikule. Alates 6. juulist - 11. augustini ei tohi Saturni järgi minevikule keskenduda, kui soovid armastuseõnne 2024. aastasse.

Minu jaoks on elus edasiminek kordades olulisem kui sellest kinni hoidmine. Tee seda ka sina!

TÄHTKUJUDE HOROSKOOP JUULIKUUKS - "AJARÄNNAK 2023" LISA

JÄÄRA jaoks on Veenus suurenenud armastuseõnnega9.07, 13.07 ja 30.07 tasub läbi viia armastuseõnnerituaale ja kindlasti kanda Karneooli (Jäära nr 1 rahavoolu kristall) terve juuli- ja augustikuu. Eriti, kui Jäär soovib tagada endale head õnne Jupiteri retrograadi ajal. Lisaks soovitan aurutada Basiiliku eeterliku õli Ida-ilmakaares hetke finantsenergia suurendamiseks.

SÕNNI jaoks on kõige suurem rahavoolu energia avatud 7.07, 8.07, ja 21.07. Sellel ajal soovitan kanda Sammalahhaati (Sõnni nr 1 rahakristalli) ja kindlasti võiks seda kanda kaks kuud järjest enne 04.09 saabumist. Lisaks puhastada kodu Kagu-ilmakaar Rosmariini eeterliku õliga. Armastuserituaale tee kindlasti 14.07 ja 19.07. Süüta Vaniljeküünal armastusesooviga ja põleta see enne augusti lõppu kindlasti ära.

KAKSIKUTE armastuseõnn saadab Veenusega teid 10.07, 12.07 ja 19.07. Nendel päevadel ja kuni augusti lõpuni kanna kindlasti Rodokrosiiti (nr 1 Kaksikleegi/Hingesugulase/Aktiivarmastaja kristall) ja tee küünlamaagiat Kaseküünlaga. Joonista enda nimi ja sünnikuupäev noaga vaha sisse ja põleta küünal augusti lõpuks ära. Lotoõnn on enim aktiivne 17.07 ja 21.07. Nendel päevadel puhasta kodu Basiiliku eeterliku õliga, et rahaõnn saaks saabuda.

VÄHID teie jaoks on erilised kuupäevad 12.07 ja 19.07. Parim aeg Roosiviiruki põletamiseks koos Palo Santoga ja Vikerkaare Kuukivi (Vähi number üks armastusekristall) kristalli kandmiseks. Need aktiveerivad hea õnne sinu ja Hingesugulase, Aktiivarmastaja (uus hingedeliit) või Kaksikleegi armastuse suurendamiseks. Veenus on nendel päevadel sinu kasuks. Saada Palo Santo meditatsioonis enda soovid teele.

LÕVI jaoks on rahaõnnepäevadeks Jupiteri järgi 08.07 ja 22.07. Nendel kuupäevadel soovitan rahamaagiat teha või alustada Oranži Kaltsiidi kandmist (Lõvi number üks rahavoolukristall), et rahaõnn saadaks Lõvi ka 2023. aasta teisel poolel kui Jupiter on retrograadis.

NEITSI jaoks on olulised kuupäevad 13.07, 15.07 ja 29.07, kui Neitsi soovib enda finantsolukorda parandada. Soovitan Sidrunheina eeterliku õliga Ida-ilmakaar puhastada ning nendel päevadel Dendriitahhaati koju tuua. Dendriitahhaat tuleb Feng Shui taimedele seada. Näiteks Ahvileivapuu potti lisada. See on sinu rahataim.

KAALUDE jaoks on armastuseõnne toovad päevad Veenuse järgi juulis 17.07 ja 28.07. Nendel päevadel tasub Universumisse saata südamesoove. Kanna enda armastusekristalli Lepidoliiti ja tee Kaneeliküünlaga maagiat,  joonistades noaga selle peale enda nimi ja sünnikuupäev. Põleta küünal või küünlad augusti jooksul ära. Nii saadad Universumisse enda sõnumi!

Kaalud peaksid kindlasti enne Jupiteri retrograadi suuremad projektid käivitama. Selleks, et aastalõpp saaks nendele projektidele olla head õnnetoov. Parimaks uue sammu/idee teostamise kuupäevaks on 25.07. Augustis 01.08. Soovitan kanda Mookaitet ideede elluviimisel/uue suure sammu tegemisel. Mookaite toob head õnne uutesse projektidesse. Annab võimaluse majanduslikuks õitsenguks.

SKOPRIONITE jaoks on soodsad rahaenergia õnnekuupäevad 15.07 ja 18.07. Nendel päevadel tasub kanda Verekivi (Skorpioni rahaõnnekristall) ja kodus puhastada ning aktiveerida kõiki rahavoolu aktiveerimise kristalle Patšuliga. Patšulit soovitan kasutada eriti just Ida- ja Kagu-piirkonnas ehk hetke ja tuleviku küllusenurgas.

Skorpionite jaoks ei ole soodne töökohta vahetada juuli viimastel nädalatel. Jupiteri järgi on oht valida amet impulsiivselt. Seega, kui oled valikute ees, siis lükka need edasi tulevikku. Astroloogilise kaardi järgi on võimalik parim aeg välja valida. Eriti nii suure sammu tegemise juures on oluline, et sammud tehakse “õigetel” hetkedel.

AMBURI jaoks on juulis olulised Veenuse ehk armastuseõnne kuupäevad 09.07, 10.07 ja 30.07. Nendel päevadel tasub kanda Kuldobsidiaani koos Roosa Kvartsiga, mis on Amburile Kaksikleegi sidet toomas. Aitab ka Hingesugulaste teekonda toetada. Põletada kindlasti Ylang Ylangi Roosipuuga ja armastuserituaalideks on need kuupäevad parimad.

KALJUKITSE ootab ees majanduslikult head kuupäevad 11.07, 14.07 ja 19.07. Nendel päevadel soovitan kanda Piltjaspist (Kaljukitse nr 1 rahaõnnekristall) ja teha erinevaid rahavoolu maagiaid ja rituaale. Kaljukitse teine rahavoolukristall on sama, mis aktiveerib ka Kaksikleeke kohtuma. Selle kristalli nimi on Granaat, mis toob ka ärilist õnne.

Juulis on energiadetox nendel teemadel, mis on saatnud Kaljukitse 2020. aastast saati. Seega Kaljukitsel võib esile tulla suhtedraamasid, mille tulemusel saab Kaljukits ise selgelt aru augusti lõpuks, kes on “tema inimene” ja kes mitte. Seega Kaljukitsed - laske muutustel tulla.

VEEVALAJA jaoks on Veenus suurepärases positsioonis 12.07 kuni 18.07. Sellel ajal tuleks välja saata Hingesugulase või Kaksikleegi kohtumise palve Magnooliaküünlaga ja kanda Roosat Opaali. Raharituaalide jaoks parim kuupäev on eraldi 14.07. Sellel ajal soovitan Patšulit põletada ja täiustada küllusekristalle.

KALADE jaoks on rahavoolu õnnepäevad 7.07, 15.07 ja 27.07. Nendel päevadel tasub kanda Püriiti (Kalade number üks rahavoolu aktiveerija) ja teha lotoõnne rituaale. Põleta Patšulit. Lisaks soovitan rahavoolu aktiveerimiseks Basiilikut süüa. Armastuseõnn suureneb 11.07.

Jooksvalt jagan teiega Tähtkujude ennustusi kuude lõikes. Kõik on „Ajarännaku” raamatu lisa. Selleks soovitan jälgida ka minu instagrami. Eriti, kui oled huvitatud enda Päikesemärgi ettekuulutustest.

Astroloogia - parim ettekuulutaja ülemaailmselt! Seetõttu seda teiega jagan. See on meile kõigile.   

JUULI ERIPAKKUMINE! Kõik Roosa Kvartsi ja Rohelise Aventuriini kristallid ning nendest valmistatud/sisaldavad ehted on tavahinnast 10% soodsama hinnaga 5.-31. juulil LA TENE Kuressaare ja Tallinna poodides ja e-poes.

Lisaks on juulikuus sooduses järgnevad tooted:

1.-9. juuli kõik hõbeehted -15%

10.-16. juuli kõik küünlad -15%

17.-23. juuli kõik geoodid -15%

24.-31. juuli kõik võtmehoidjad -15% 

UUS LOOS! Võida endale suveks kristallidest jalakett! Loosis osalevad kõik ostud, mis on tehtud LA TENE poodides Tallinnas, Kuressaares või e-poes ajavahemikul 25. juuni - 25. juuli. Kokku on KOLM võitjat, üks võita igast poest! Head loosiõnne! 

Olen sinuga telepaatiliselt ühendatud, soovin sulle palju päikest ja palju armastust!

Tene Laul