Tuletan sulle veelkord meelde, et 2023. aasta on uue spirituaalse ajastu esimene aasta, 2022 oli üleminek ühelt ajastult teisele. Lisaks "Ajarännak 2023" raamatus kirjutatule pead sa teadma seda, et uus spirituaalne ajastu on seni kõige intensiivsem aeg eneseleidmiseks, autentsuseks ja missioonideks. Nii avanevad järk-järgult 5D-energeetikas eksisteerivate hingede missioonid. Kosmos loob uuendusi, et juhatada inimkonda tagasi iidsetesse energiatesse, seetõttu võid sa olla alates 2022. aasta 12. aprillist tundnud, et sa soovid enda ellu suuremat muutust. Millist, polegi nii oluline, su alateadvusesse on jõudnud signaale, mis suunavad sind teiseks kujunema. Nimetan 2023. aastat suureks transformatsiooni aastaks, kus tuleb muutustega kaasa minna. Pluuto kujundab su elutee keeruliseks, kui sa hakkad neid uuendusi blokeerima, mis tulevad sinu ellu ise ehk saatuse poolt. Miks? Nagu ütlesin, loob Kosmos maailmas selgust ja, mis kõige olulisem, puhastust. Seega mine vooluga kaasa ja tee see transformatsioon valutult läbi. 3D = kinni jäämine, 5D = edasi liikumine - valik on sinu! 

JUUNI ON KARMA TEGUTSEMISE AEG, MEID OOTAB EES KAS KARMAVALU VÕI KARMAÕNN

Kirjutasin teile aasta tagasi, et saabumas on suur depressioonilaine koos õnnelainega. Nüüd juunis saad sa täpselt teada, kuhu Saturn sind sinu tegude põhjal suunab. Millistele tegude? 2021. aasta detsembris algas Veenuse retrograad, millest rääkisin teile 2022. aasta alguses suures live-ülekandes, kus kuulutasin ette sellega kaasnevaid materiaalseid probleeme. Sellest ajast alates kuni 2023. aasta märtsini oli periood, mis mängis Karma osas kõige suuremat rolli. Soovitan sul sellesse perioodi tagasi rännata (2021. lõpp kuni 2023. aasta märts) ja küsida enda käest, kuidas sa suhtusid sel ajal teistesse inimestesse? Mida sa nendele tegid? Kuidas sa neid kohtlesid? Kuna 2022 oli tingimusteta armastuse aasta, jälgisid nii Saturn kui ka Veenus terve see aeg sinu tegusid ja mõtteid teiste inimeste osas. Saturn on seotud sinu isikliku Karmaga ja sinu Karma on alati seotud sinu sammudega - mida sina teed, selline tuleb ka sinu Karma. Karma on õiglane - kui sina oled hea, oled sa kaitstud, kui oled halb, võid jääda üksinda. Sellest tulenevalt on sind ees ootamas kas depressiivsed võnked Pluutolt või armastuse avaldumine Veenuselt. Sa ei saa tehtut enam tagasi võtta, sa saad enda tegusid, motiive ja suhtumist vaid analüüsida. Kui külvasid headust, on sind ees ootas suurepärane aeg, kui mitte, siis saad vaid iseendale otsa vaadata ja tegeleda sellega, mis ilmsiks tuleb. Iga negatiivne võnge saab tasutud ja seda kuni 2025. aasta keskpaigani. See on paratamatus ja seetõttu tulevad esile nii kaos kui ka ülim õnn, kas siis sinu või teiste eludes. Pluuto suunab Südametšakrasse kas Karmavalu või Karmaõnne. Kes suhtusid kõigesse tingimusteta armastusega, neid ootab ees armastusesoovide täitumine. Kirjutan sulle selle aasta horoskoopidesse Veenuse kuupäevad, mil Pluuto avab õnne. Kui sa mäletad, millest sulle 2022. aastal rääkisin, siis tead täpselt, et ma kutsusin sind praktiseerima tingimusteta armastust ja seda külvama. 


Kui sa soovid vabastada enda negatiivsete mõtetega loodud energiaid enda saatuserajalt ja suurendada tingimusteta armastust, siis ainuke viis, et Pluuto ei saadaks sulle valu, on paluda andestust neilt, kellele sa liiga tegid. 2023. aastal on Kurgutšakra väga tähtis, seetõttu tuleb enda negatiivsuse eemaldamiseks suhelda inimestega silmast-silma. Soovitan kanda Sinist Kaltsedoni, et osata vabandada, selgitada ja saada andestust.

Ma ei soovi sind enda astroloogiliste ettekuulutustega mitte kuidagi hirmutada, pigem soovin, et sa mõistaksid, et meie maailmas toimuvad suured muutused ja kui sinu või kellegi teise sinu lähedase elus midagi toimub, saad sa olukorda parandada. Seni kuni sa elad, on sul võimalik kõike parandada. Kirjutan sulle sellest varakult, et sa mõistaksid, mis hakkab sügisel maailmas toimuma, et sa ei ehmuks, kui hakkad siin-seal kaost nägema. Mina olen sind ette hoiatanud. Sina saad mõista ja anda endast maksimum, et hoida kurss tervenemises, armastuses ja headuses. Enda Karmale peab julgema otsa vaadata, kui soovid enda eluteed parandada. Kui sa oled 5D-energias, siis on sinu ülesanne hoida kurssi ja toetada enda lähedasi ning külvata maailma armastust. Kui sul on raske teiste valu kanda, siis hoia endaga Mango Kaltsiiti. See kristall on Südametšakra kaitsja, mis aitab tegeleda olukordadega nii, et sa ei tunne valu. 5D-energias olevad inimesed suudavad teisi püsti hoida ja aidata ka neid, kes soovivad muutuda ehk 3D-energias olevaid inimesi, kes hakkavad enda Karmaga nii-öelda vägisi tegelema.

Need muutused ja karm energeetika suunduvad Südametšakrasse, mis tähendab seda, et päevavalgele tulevad teiste inimestega seotud Karma. Karmaseaduse järgi pead sa armastuses eksisteerima, et armastuseõnne tunda. Armastus on 5D.

Jätan kõik kuuhoroskoobid täiesti teadlikult LA TENE lehele alles, et sa saaksid neid tagantjärgi lugeda. Igas Horoskoobis on ettekuulutusi ja selgitusi, kõik on omavahel tihedalt seotud, minu viimane raamat on kõige praeguse alus. Nii nagu elu on üks jada, on ka minu horoskoobid ehitatud üles nii, et sa saaksid tulevikku mõista ning teha õigel ajal parimaid valikuid ning otsuseid.

ARMASTUSEENERGIAD ON AKTIIVSED!


Universum jagab armastust sinna, kus seda osatakse hinnata, mis tähendab seda, et Universum koos Pluutoga blokeerib ja lõhub suhteid, milles ei ole sisu, ja suunab inimesi õigetele radadele. Kes oskab armastada, selle saatusesse suunatakse kaaslane, kes mitte, selle elust armastus eemaldatakse või takistatakse selle tulekut. Miks? Pluuto ja Veenus ütlevad sulle, et sa pead oskama armastada selleks, et olla kellegi kaaslane, sa ei tohi teist osapoolt lõhkuda. 3D-energias vallalised on üksinduses kuni Südametšakra tervenemiseni, 5D-energias jõuad sa oma kaaslaseni.

Kosmos loob energiat, mis kaitseb iga inimese hinge häälestatust, mis tähendab seda, et kaos tuleb seal, kus ei ole armastust, ühendumine tuleb seal, kus on ehtne armastus. Õiged ja autentsed suhted muutuvad tugevamaks ja armastuseta suhted lagunevad 2025. aasta keskpaigaks. See on vajalik selleks, et kaitsta teist osapoolt, kas siis sind või teda. 

3. - 5. JUUNI TÄISKUU - AVANEB ESIMENE KAKSIKLEEKIDE PORTAAL!

Juunikuu Täiskuul ehk 3. - 5. juunil aktiveeruvad Kaksikleegid, kes ei ole veel leidnud enda teekonda teineteiseni. Sea sellel ajal viirukialusele põlema Roosiviiruk, kanna Rodokrosiiti ja tee erinevaid armastuserituaale, nii avad sa enda Südametšakra, mis suunab sind sinu Kaksikleegi poole ja aktiveerib teievahelise telepaatia.

Tegemist on esimese Kaksikleekide portaali avanemisega uuel ajastul. Täiskuu loob sellele alguse ja see energia püsib aktiivsena järgnevad neli kuud. Soovitan lugeda Kaksikleegi artikleid, olen seal kirjutanud, millised kristallid ühendavad Kaksikleeke, näiteks Serafiniit, Larimar, Vikerkaare Kuukivi jne. Lisaks Kaksikleekide kohtumisele ootab ees ka Kaksikleekide taasühinemine, seda siis nende puhul, kelle teekonnad on läinud erinevat rada. Kui sa oled hetkel enda Kaksikleegist eemal, siis tegele alates juuni Täiskuust armastuseenergiate võimendamisega, et teie teekonnad saaksid kohtumisel lõplikult ühendatud. Pluuto, Saturn ja Veenus liidavad kokku puhta Karmaga ehk 5D-energias olevad Kaksikleegid, 3D-energias olevate Kaksikleekide ühinemist hoiab Saturn teadlikult kinni, aga seda saab vabastada Karmapuhastusega. Armastuseenergia suurendamisest, enda tegude parandamisest ja Karmapuhastusest saad lugeda minu raamatust "Ajarännak 2023".

Soovitan kõikidel Kaksikleekidel teha Täiskuu ajal Aurapuhastust. Ka siis, kui sa ei ole veel enda Kaksikleegiga kohtunud, aga soovid end temale avada. Aurapuhastust tee Roosiviiruki ja Kaneeliviirukiga, et sinu Südametšakra saaks avaneda ja et sa mõistaksid, mida sa pead tegema, et enda armastuseõnne suurendada. 

Juuni Täiskuu ajal 3. - 5.06 on sul võimalik saata Universumisse armastusesoov enda Kaksikleegiga ühendumiseks. Veenus on avatud sind kuulama ja saatuseteed kodeerima, kuna meid kõiki ootab ees armastuselaine (5D). Maagia sobib nii vallalisele kui ka neile, kes on enda Kaksikleegiga kohtunud.

Kaksikleegi armastusesoovi teelesaatmiseks läeb sul vaja ühte Girasoli ja ühte Roosat Kvartsi, punast või roosat värvi riidest kotti ja Roosiviirukit. Need kaks kristalli ühenduvad Veenusega ja avavad saatuseraja sinu ning sinu Kaksikleegi vahel. Olen sinu jaoks loonud kristallikomplekti, kus need kaks kristalli on riidest koti sees, leiad selle SIIT, sul jääb juurde võtta vaid Roosiviiruk. Meditatsiooni tegemiseks vali üks Täiskuu aktiivne päev ehk üks neist kolmest päevast (3.-5.06). Pane Roosiviiruk viirukialusele suitsema, võta Girasoli kristall vasakusse kätte ja Roosa Kvartsi kristall paremasse kätte. Sule silmad, hoia neid kristalle käes ning saada enda armastusesoov Universumisse. Kui oled enda soovi ära soovinud, siis esmalt hoia Girasoli suitseva Roosiviiruki kohal ja lausu maagialause: “Avan enda Aura Kaksikleegile!”. Seejärel aseta Girasoli kristall väikesesse riidest kotti. Seejärel hoia viirukisuitsu sees Roosa Kvarts kristalli ja lausu teine maagialause: “Kaksikleek ühendugu minuga!”. Peale seda aseta ka see kristall riidest kotti. Nüüd pane kott viiruki kõrvale, kuni viiruk lõpetab enda töö. Nüüd võta väike paber ja kirjuta sellele maagialause: “Kaksikleegi ühendumine aktiveerugu!”. Kui viiruk on lõpetanud suitsemise, pane see sõnum riidest koti sisse, tõmba kott paeltega kinni ja kanna endaga kaasas 14 päeva. 2 nädala möödumisel ava kott, põleta sõnum ja aseta kristallid enda armastusekristallide sekka või sinu kodu Lõuna-ilmakaarde (kireenergia kanal). Kott jääb sulle alles, saad seda tulevikus kasutada uuteks maagiateks.

10. juuni on suurepärane päev Kaksikleekide ja Hingesugulaste ning absoluutselt kõikide missioonikaaslaste ühendumiseks. Sel päeval aktiveerub portaal, mille kaudu on sul võimalik teele saata enda soov kohtuda missioonikaaslastega. Loe rohkem minu viimasest raamatust. Pean seda kuupäeva enda jaoks selle aasta suursündmuseks, sest nii sina kui ka mina saame just sellel päeval aktiveerida enda hinges ühendumise absoluutselt kõikide missioonikaaslastega. Ka mina teen seda. Soovin rajada teraapiakeskust ja annan just 10. juunil sellele energiale väe, mis aktiveerib minu elus kohtumise nende inimestega, kes aitavad mul seda rajada. See on suur spirituaalne projekt, mis vajab tõelisi spirituaalseid sõdalasi ja jumalannasid. Neid ootab 12. - 16. juunil ees taasühinemine. Saate end sellel perioodil väestada Roosipuu eeterliku õli või Roosiviirukiga või Rodokrodosiidiga või jagada aktiivselt armastuseenergiat!

Ava enda hing uutele energiatele, mis kannavad sind uutele teekondadele, mis omakorda avavad uksi sinu unistusteni. Spiritualismis on alanud uus ajastu, koostööajastu, iidne energeetika.

Kaksikleekide ja Hingesugulaste aktiveerimiseks saad kasutada ka Jasmiiniviirukit. Pane suitsema täpselt 22 Jasmiiniviirukit, nii aktiveeri enda Südametšakra imelise armastuse jaoks. 

Veenus aktiveerub 2. juulil, et liita uuesti kokku neid 5D-missioonikaaslasi, kes kaotasid 2022-2023. aastatel ühenduse. Miks? See on vajalik isiklike energiate korrigeerimiseks, et täielikult kokku saada. 

26. juuni on oluline kuupäev, mil sul on võimalik saada Veenuselt lisaväge selleks, et sinu südames olev armastusesoov, mis ei ole veel täitunud, saaks 2024-2025 perioodil tõelisuseks. Selleks tee 26. juunil rituaali, mis aitab aktiveerida spetsiaalse Wu Wei soovide kaitsmise energia. Alustuseks puhasta sel päeval enda kodu Palo Santo ja Roosiviirukiga. Järgmisena aseta veega täidetud klaasi poleeritud Girasol ja poleeritud Roosa Kvarts ning hoia neid kristalle seal vähemalt 20 minutit. Seejärel joo veidi Hibiskuseteed. Nüüd tilguta difuuserisse või õlilampi Roosipuu eeterlikku õli. Sule silmad, keskendu enda unistusele ja ütle lause: “Veenus ava sellele teekond minu saatuserajal!” Peale seda joo ära Griasolist ja Roosast Kvartsist valmistatud vee-eliksiir. Sama päeva õhtul tilguta enne magamaminekut enda voodilinadele (kindlasti valgetele) Roosipuu eeterlikku õli, just ni palju, kui sinu intuitsioon ütleb. Uinudes keskendu veel enda unistusele ja ütle “Aitäh, Veenus!” Hommikul pane enda unenägu kindlasti kirja, kui seda mäletad. Unenägude meelde jätmiseks soovitan sul hoida enda voodi all Kullisilma koos Phosoposideriidiga.  


ARBUUSIRITUAAL ARMASTUSEÕNNE SUURENDAMISEKS

Juunis on kindlad kuupäevad, mida soovitan sul kasutada armastuseenergia aktiveerimiseks, neid on kokku kuus: 02.06, 8.06, 12.06, 21.06, 22.06, 28.06. Saad teha arbuusirituaali, mis suurendab sinu telepaatiat inimesega, kes armastab sind tingimusteta. Arbuus aktiveerib Tüümusetšakrat, mis on vajalik Hingesugulase või Kaksikleegiga kohtumiseks ja teievahelise telepaatia võimendamiseks, samuti edaspidise õnne suurendamiseks.

Nendel kuupäevadel söö arbuusi või tee endale sellest erinevaid jooke, samuti lisa seda salatitesse. Arbuus ühendab armastajaid! Lisaks arbuusi söömisele auruta õlilambis või difuuseris Arbuusi rituaali-aroomiõli, mille kõrval on Rodokrosiit. Peale 28. juunit vii see kristall tänutäheks loodusesse.

11. JUUNIL AVANEB VÕIMALUS HEITA PILK ENDA TULEVIKKU

Uraan avab 11. juunil sinu saatuseraamatus akna tulevikku, mis tähendab seda, et sul avaneb võimalus saada teda midagi, mis on seotud sinu isikliku missiooni ja andega selles elus. Sa võid ajavahemikul 11.-21. juuni kogeda satorit ja saada ettekuulutusi unenägude ja meditatsiooni kaudu. Meditatsiooni jaoks on sul vaja Sinist Kvartsi. Istu või lama mugavalt, võta kristall enda peopessa, sule silmad ja keskendu info saamisele. Kasuks tuleb ka see, kui sead enda kõrvale viirukialusele suitsema Nag Champa viiruki.

Hoia Sinist Kvartsi ka enda padja all, et saaksid igal öösel enda tuleviku kohta infot. Sinine Kvarts aitab sinu tulevikku lahti kodeerida. Peale 21. juunit lisa see kristall näiteks enda astraalrännaku kristallide sekka, see jääb endiselt sinu saatuse kodeerijaks.

Minul on sel perioodil võimalik näha suuri tulevikuennustusi. Seega on see ideaalne aeg enda elus kaugemale vaatamiseks. Kellel on minuga sel ajal erasessioonid, nendel on väga vedanud. Võta Sinise Kvartsi kristall meie kohtumisele kaasa, nii saad võimaluse jõuda veel kõrgemasse 5D-energiasse ning muuta enda tulevik veel võimsamaks. 

13. JUUNIL SAADA TEELE ENDA TÖÖALANE SÜDAMESOOV

Neptuun aktiveerib 13. juunil võimaluse saata teele enda südamesoov, mis on seotud tööalase unistusega. Selleks auruta õlilambis või difuuseris Basiiliku eeterlikku õli ja saada enda soov teel, kasutades selleks Basiilikuküünalt. Parim on, kui asetad nende kõrvale enda rahakoti või raha, kuni viiruk ja küünal on lõpuni põlenud. 

PLUUTO SUUNAB EMOTSIOONIDEGA TEGELEMA

Pluuto hakkab 7. juunist kuni 14. juunini tegelema 3D-energiaga ja seda ei ole võimalik takistada. Kanna kaitsekristalle Hematiiti või Musta Turmaliini, et end negatiivse energia eest kaitsta. 

13. juunist suunab Pluuto kõiki enda sisemaailmas korrektuure tegema, igaühes iseseisvalt. See periood kestab kuu aega kuni 17. juulini. Mida see sulle tähendab ja mida sa peaksid teadma? Sinus võib sellel perioodil tulla esile väga palju emotsioone, mis on seotud sinu selle elu minevikuga. Kirjutasin sulle enda raamatus, kui oluline on teha neljal esimesel kuul Karmapuhastust, et sa jõuaksid 5D-energiasse probleemideta ja minevikus toimunud takistusteta. See aeg on nüüd möödas. Nüüd, 13. juunil - 17. juulil soovitan sul enda mõttemaailma rohkem jälgida. Kui sa koged madalaid energiaid nii-öelda ilma mingi põhjuseta, siis on sinu Karma puhastamata. Mida siis teha? Puhasta enda energeetikat Yerba Santa rituaalitõrvikuga, et sinus avaneksid teadmised, millega sul tuleb lõpparved teha. Yerba Santa puhul on tegemist nii-öelda klaaristajaga, mis aitab sul ennast paremini mõista.

See on tegelikult väga hea periood. Miks? Kuna sul on võimalik täpselt teada saada, millises seisus on sinu Karma. Sellel perioodil teevad Saturn ja Pluuto koostööd, et paljastada seda, mis on nende täpne energeetiline sisu. Oodata on nii tohutult suurt segadust kui ka selgust. Kelle Karma on eelnevalt puhastatud, ei tunne seda madalat energeetikat, vaid neil on ees suurenud energiaga periood. Seega saad sa teada, kus sa enda energiaga oled ja teha sellest lähtuvalt valikuid enda aitamiseks. Keerulisemaks läheb neil, kes on 3D-energias, sest nende jaoks on tulemas emotsionaalselt karmim aeg. Just sellel perioodil saab esmakordselt alguse 3D-energia lagunemine ja seda ülemaailmselt. Selle tulemusel kukuvad järgneva poole aasta jooksul kokku 3D-energias loodud süsteemid (nt farmaatsia jne), samuti tulevad esile suured probleemid eraeludes. 

Pluuto ja Merkuur aktiveerivad juunis erinevate teemade klaarimise just suhtlemise ja selgeks rääkimise teel. Nende kahe planeedi energeetika kooslus äratavad nii sinu kui ka teiste hingedes vajaduse saada asjadesse ja teemadesse selgust. See on osa uuest spirituaalsest ajastust, kus Pluuto soovib anda kõigile puhta lehe, et saaksime alustada enda elus uut etappi. See toob endaga kaasa avameelseid istumisi ja vestlemisi. Kui sa tunned, et soovid kellegagi midagi selgeks rääkida, siis kuula enda intuitsiooni ja tee seda. Mis on aga kõige olulisem - sul on vaja seda teha tingimusteta armastuses, et Veenus saaks sinu Südametšakrat tervendada ja avada sinu saatuses armastuseõnne igas suunas. Juuni on kuu, kus soovitakse suhelda ja enda tundeid jagada, et asju selgemaks muuta. Kui teha seda 3D-tasandil, siis toob see endaga kaasa tohutuid draamasid. Miks? Pluuto ja Veenuse kooslus ei lase 3D-energial võimust võtta, 5D blokeerib seda, sest ei kannata enam 3D-energias toimuvat sõnasõda. Oluline on säilitada armastav suhtumine, ausus ja avameelsus ning vaadata asjadele otsa nii nagu need on - õiglaselt.

Sina, kes sa oled 5D-energias, juhin su tähelepanu sellele, et sind on peale 17. juulit ootamas ees algus uuele teekonnale, millest olen rääkinud viimased 1,5 aastat. 

Ees on ootamas vestlused raskematel teemadel selleks, et neid vabastada, aga ees on ootamas ka armastavad teemad, sest esile tulevad ka tunnete jagamine ja armastuse avaldamine. Ja see on imeline, sest nii liiguvad edasi suhted erinevate missioonikaaslaste, Hingesugulaste ja Kaksikleekide vahel. Kui sa soovid end keeruliste vestluste eest kaitsta ja hoida end 5D-energia kursil ilma 3D-draamadesse laskumata, siis soovitan kanda kaitsekristalli Verekivi. Verekivi aitab valutult lahendada pooleliolevaid või segavaid teemasid. Lisaks aitab Verekivi suurendada sinu oskust väljendada end ausalt, autentselt ning teha korrektuure enda sotsiaalses ringis. Verekivi on juunis üks olulisemaid kristalle, sest selles on palju energiat, mis aitab kaitsta sinu Südametšakrat selle nõrgendamise eest. Seda kristalli kandes hakkad sa tunnetama, kuidas kellegagi edasi liikuda, kas edasi liikuda jne. See on juunis suurepärane selgitaja ja sinu elu klaaristaja. Kandes Verekivi koos Oonüksiga, suudad sa filtreerida tõde ja vale imelihtsasti.

Juuni on sotsiaalses mõttes selle aasta kõige aktiivsem kuu, inimesi ühendatakse ja lahutatakse samal ajal, mis tähendab seda, et üksindusest ei ole juttugi. Planeedid muudavad juunis inimeste saatuseteedel positsioone ja seetõttu tulevad esile paljud teemad, mis vajavad kas punkti või uut energiat edasiminemiseks. Seda kõike teades võid sa arvestada ka sellega, et juunis võib sinu ellu tulla inimesi sinu minevikust, aga sina oled see, kes otsustab, kes tuleb sisse ja kes jääb välja. Kui sina tunned kellegagi sidet, siis usalda seda tunnet ja mine sellega kaasa. Kui mitte, siis kuula iseennast. Mida tervemaks sa muudad juunis enda Südametšakra, seda suurem on tōenäosus kohata uusi missioonikaaslasi, sealhulgas ka enda armastatut, kui sa ei ole teda veel kohanud. Soovitan juunis suunata tervenemine Südametšakrasse, kandes erinevaid armastusekristalle, neid puhastades ja laadides, tehes teistele head ja praktiseerides tänulikkust. Kaasa aitab ka Roosipuu eeterliku õli aurutamine õlilambis või difuuseris, eriti siis, kui soovid selgust enda südamesse. See eeterlik õli toetab ka Verekivi kristalli energiat. 

17. - 19. JUUNI NOORKUU - RAHAVOOLU AKTIVEERIMISE RITUAALID KANDUVAD JÄRGNEVASSE 29 PÄEVA!

Juuni Noorkuu ajal aktiveerub külluseportaal, mis annab sulle võimaluse suurendada enda materiaalse energiat. Noorkuu on aktiivne kolmel järjestikulisel päeval, 17.-19. juunil, mis tähendab seda, et sellel ajal tehtud rahavoolu aktiveerimise rituaalid ja maagiad kanduvad järgnevasse 29 päevat. Enda õnne suurendamiseks soovitan sul kindlasti puhastada kõik olemasolevad rahakristallid ja -altarid, samuti rahakoti õnnekristallid, tehes seda Patšuli- ja Basiilikuviirukiga.

Soovi korral loo rahavoolu suurendamiseks kristallialtar ja aseta rahakoti vahele Piltjaspis koos Krüsporaasiga, need on rahavoolu aktiveerimise kristallid. Too enda ellu Malahhiit koos Ookeani Jaspisega, kui soovid suurendada enda edu New Age rahamaailmas, näiteks krüptos. Hoia neid kristalle rohelises kotis enda arvuti lähedal või kanna neid kaasa. Aktiveeri need Noorkuu ajal Hariliku Puju viirukiga. Naudi enda isiklikku õnne ja tee alati kõik selleks, et sul läheks suurepäraselt. Küllus on maailmas olemas, ava end sellele!

Enda majandusliku olukorra parandamiseks on sul veel üks võimalus. Pane igasse lillepotti, mis sinu kodus asub, vähemalt üks Dendriitahhaat või Sammalahhaat. Need kristallid loovad sinu kodus küllusevõrgustiku. Kui soovid, võid seda aeg-ajalt uute kristallidega võimendada. Mida rohkem neid seal on, seda suurem on tõenäosus, et sinu materiaalsed unistused täituvad. Kõige parem on tuua need kristallid enda koju igal Noorkuul. 

LISAKS NOORKUULE ON JUUNIS ON PARIMAD RAHAVOOLU AKTIVEERIMISE KUUPÄEVAD 3.06, 12.06, 19.06 ja 29.06.

Rahaenergia liigub alati paremini, kui lased enda rahale mõtlemisest vabaks ja keskendud sellele, mida sa soovid sellega saavutada ja luua.
Rahal on enda Karmaseadus, mis on tegelikult üpriski range - raha võetakse ahnetelt ja antakse neile, kes ei nõua seda vaid unistavad, kuidas sellega midagi luua. Mida suurem on sinu headus, seda suurem on tõenäosus, et raha tuleb sinu juurde tagasi, kui sa oled selle ringlusesse saatnud. Oluline on lasta rahal alati liikuda, raha seisev energeetika on äärmiselt raske ja seetõttu on meis ka alateadlik vajadus teha sellega midagi kiirelt ja kähku. Ainuke koht, kus raha hoida, on näiteks maagiates, näiteks külluserituaalides. Sul on alati võimalus aktiveerida rahavoolu Krüsopraasi, Malahhiidi, Rohelise Aventuriini, Kalkopüriidi ja Verekiviga, nii annab Universum sulle veel rohkem materiaalseid võimalusi, et omakorda luua midagi head. Näiteks end tervendada või osta midagi, mis teeb sind õnnelikuks. Juunis on rahavoolu aktiveerimiseks parimad kuupäevad 3.06, 12.06, 19.06 ja 29.06. Selleks kasuta nendel päevadel Patšuliviirukit ja tee rahavoolu rituaale, nii jõuad kiiremini soovitud tulemuseni. Siis saad puhastada ja aktiveerida ka olemasolevaid rahavoolu kristalle.

25. juunil toob Neptuun kokku inimesi, kelle eesmärkideks on tulla üksteise ellu selleks, et teha tööalaselt missioonikaaslastena koostööd. Kui soovid enda tulevikus jaoks nende inimestega telepaatiat luua, too sellel päeval enda magamistuppa uus Tselestiit ja mõtle selle ühenduse peale. Eelnevalt puhasta magamistuba Kadaka ja Salvei segutõrvikuga, nii teeb Tselestiit võimsamalt tööd.  

Soovitan teil kõigil aurutada juunikuu jooksul õlilambis või difuuseris Lavendli eeterlikku õli koos Kadaka eeterliku õliga ning hoida samal ajal selle ees Tselestiit geoodi - selleks, et saata teele palve saada telepaatiline ühendust enda Kaitseingliga

TÄHTKUJUDE HOROSKOOP JUUNIKUUKS - "AJARÄNNAK 2023" LISA!

JÄÄR - sinu jaoks oluline kuupäev on 17. juuni, sest see päev on sinu jaoks parim armastuseõnne aktiveerumiseks. Tee siis erinevaid armastuserituaale, need täituvad kiiremini, võttes arvesse Veenuse ja Jäära omavahelist kosmilist energiat.

SÕNN - juuni on armastuseenergiast täidetud kuu, kus suhted saavad selgust ja armastus saab uue tähenduse. Sinu jaoks on parim armastuserituaalide tegemise päev 8. juuni. Sellel päeval puhasta ka enda armastusekristalle ja asu neid uuesti kandma. Armastuseõnn aktiveerub sellel päeval sinu jaoks lihtsamini, anna endale võimalus.

KAKSIKUD - Veenus avab 22. juunil sinu südames tunneli enda suurima armastusesoovi teelesaatmiseks, tee sellel päeval armastuserituaale. Kasuta sel päeval Jasmiiniviirukit ja auruta õlilambis või difuuseris Piibelehe rituaali-aroomiõli.

VÄHK - suurenenud armastuseväli sinu Tüümusetšakrasse aktiveerub 17. juunil, see on sinu isiklik armastuseõnne päev. Võta sellest maksimum ja anna enda südamesoov Veenusele. Kanna sellel päeval enda tähtkuju armastuseõnnekristalli Kuukivi.

LÕVI - sinuga on endiselt nii, et nagu ka maikuus, anna juunis endast maksimum, et külvata enda ümber palju armastust, sest sa saad selle tagasi juba juulikuus, täpsemalt 28. juulil. Armastuseenergia suurendamiseks soovitan sul kanda Rodokrosiiti ja Verekivi

NEITSI - juunis on parim armastusesoovide teelesaatmise päev 14. juunil. Anna endast maksimum ja lase kosmosel enda saatuseteed armastuse poole suunata. Sind aitab Suitskvartsi kandmine, samuti tee endale Aurapuhastust Salveiga. Vabastame vana ja tervitame uut!

KAALUD - Veenus suunab Karma sinu suhetes teise energiasse 29. juunil, kasuta seda päeva ja saada siis teele kõik enda armastusesoovid! Auruta sel päeva õlilambis või difuuseris Ylang Ylangi eeterlikku õli ja enda armastusesoovi teelesaatmiseks süüta kindlasti Kaneeliküünal.

SKORPION - anna endale võimalus kogeda kõige suuremat armastuseõnne! Sinu elus realiseerub alates 2024. aastast armastus, kui sa aktiveerid 3. juunil enda kodus, täpsemalt magamistoas peegli ees, armastuseportaali. Mediteeri seal Roosiviirukiga ja samal ajal hoia mõlemas käes Skolessiiti. Saada enda unistused teele!

AMBUR - juunis avab Veenus sinu armastusekambri 26. juunil. Tee sellel päeval armastuserituaale, aktiveeri end Hariliku Puju viirukiga ja saada enda armastusesoovid teele Sidrunmelissi küünlaga.

KALJUKITS - saada enda kõige suurem armastusesoov teele 9. juunil. See on parim päev sinu armastuserituaalide ja meditatsiooni tegemiseks, Veenus ootab sinult palvet. Sina anna see edasi Roosi eeterliku õli, Roosiküünla ja Roosiviirukiga

VEEVALAJA - 28. juuni sinu jaoks parim päev enda armastusesoovide teelesaatmiseks ja olemasoleva suhte tugevdamiseks ning järgmisele tasandile viimiseks. Sellel kuupäeval tee armastuserituaale. Parim on kasutada sellel päeval enda Auravälja avamiseks Jasmiiniviirukit või Roosat Opaali.

5. juuni on sinu jaoks parim päev tööedu suurendamiseks ja rahavoolu tagamiseks. Hea päev proovida lotoõnne, kasuta enda võiduvõimaluse suurendamiseks lotoõnne kristalle.

Veevalaja, ruttan natuke ajas ette ja ütlen sulle, et 4. - 19 augustil ootab sind ees suuremat sorti minevikuprobleemide lahendamine seoses 2022. aastal sinu elus olnud teemadega. Kui soovid, et need laheneksid sinu jaoks kergelt ja ilma suuremate probleemideta, siis hoia end selleks ajaks 5D-energias. See on sinu uue spirituaalse ajastu detox-kuur, sa ei saa seda ära hoida, see tuleb vastu võtta. Mida sa saad teha? Puhasta enda Aura enne selle perioodi saabumist Arruda viirukiga ja kanna sel ajal enda tähtkuju kaitsekristalli Hematiiti. Võta vastu see, mis tuleb ja mõtle, et see tuleb puhastumiseks, seega jää palun tugevaks.

KALAD - sind ootab armastuselaine 22. juunil. Sellel päeval on õige aeg saata enda armastusesoovid teele ja kuna sel päeval on õhus ka pööripäeva energia, saad sa seda teha tule kaudu. Juunikuu Täiskuu ajal (3.-5. juuni) kirjuta paberile enda armastusesoov, seo paber paelaga kinni ja hoia enda voodi all kuni 22. juunini. Selle päeva saabudes põleta see tules ära. Enne 22. juunit puhasta enda energeetika Arruda viirukiga, et sõnum, mille Täiskuu ajal kirjutasid, saaks sel päeval aktiveeruda.

JUUNI ERIPAKKUMINE! Kõik LA TENE 2023. aasta õnnekristallidest ehted on tavahinnast 10% soodsama hinnaga 1.-30. juunil LA TENE Kuressaare ja Tallinna poodides ja e-poes.

Saabumas on kaunis koolide lõpetamise aeg. Rõõmusta enda koolilõpetajaid kaunite kristallehetega, selle puhul on 15% soodsamad kõik LA TENE kinkekomplektid. Pakkumine kehtib 
1.-30. juunil LA TENE Kuressaare ja Tallinna poodides ja e-poes.

UUS LOOS! Võida suvine päevituskomplekt! Kõik ostud, mis on tehtud LA TENE poodides Tallinnas, Kuressaares või e-poes ajavahemikul 24. mai - 24. juuni osalevad päevituskomplekti loosis, millesse kuulub LA TENE Makadaamia baasõli ja
Porgandi eeterlik õli! Kokku on KOLM võitjat, üks võita igast poest! Head loosiõnne! 

Olen sinuga telepaatiliselt ühendatud, soovin sulle palju päikest ja palju armastust!

Tene Laul