November algab imeilusa Noorkuuga ja jätkub erinevate planeetide seisudega, mis toovad helgust ning kergust. Et sellest osa saada, ava enda süda ja hing ning ole vastuvõtlikum kõigele heale, mis planeetide seisude järgi sinu eluteele saabub. Tean, kui keerulised ajad on hetkel maailmas, seega mul on ääretult hea meel, et teistelt planeetidelt on tulemas lisaenergia, mis kergendab absoluutselt kõikide inimeste hingelist pagasit. Püüa see energia kinni ning võta sellest maksimum, et sa suudaksid väestuda täpselt ajal, mil vajad seda kõige enam. Kaasaarvatud sinu kaaslane, pereliige, sõbrad ning teised kallid inimesed - soovime neile koos parimat. Ava enda hing ning toeta ja väesta ka teisi, et ka nemad saaksid hingelisel tasandil sellest energiast maksimaalselt kasu. Kõige olulisem ongi see, et inimeste hinged oleksid õnnelikud ja rahus. Kui ühelt poolt on neid inimesi, kes teevad elu keeruliseks ja raskeks, siis on ka neid, kes suudavad seda kõike kergemaks ja helgemaks teha. Ole sina see, kes kannab end selles kõrges ilusas energias ning hoia selles ka kõiki teisi enda ümber. See on parim, mida saad maailmale tagasi anda, aga esmalt alusta iseendast. Ole positiivsuse allikas, kes valgustab teisi. Aitan sind sellel teekonnal alati hea meelega. Valgus on jagamiseks!

NOVEMBRI NOORKUU

Noorkuu on Kuu faas, mis sümboliseerib värsket algust ja uuendusi. Noorkuu annab alati võimaluse tuua või luua enda ellu midagi uut - seda energiat tasub alati ära kasutada iseenda heaolu jaoks. Kui oled teadlik, milline on Noore Kuu vägi, siis tead ka seda, mida saad enda ellu juurde tuua.

Noore Kuu ajal 13.-14. novembril on võimalik teha rituaali, mis aitab sul enda elus üles leida õige suuna. See on rituaal, mis toob sulle selgust selles osas, kus sa sooviksid end tulevikus näha ja annab sulle teadmise enda elutee kohta. Tee seda rituaali, kui sa tunned, et sul on vaja tõuget, mis aitaks sind elus õigele teele.

Rituaali jaoks läheb sul vaja: 

1. Mookaite lapik

2. Mookaite poleeritud 

3. Kivistunud puit lihvimata

4. Patšuli viirukit või eeterlikku õli.

Mookaite aitab ellu tuua positiivsust ja õnne ning võtta õnne täis suund. Lisaks toob Patšuli väga head õnne ja aitab sellel rituaalil toimida. Kivistunud Puit töötab nagu Wu Wei ning aitab sinu soovunelmaid Universumisse edastada.

1. Leia rituaali tegemiseks mugav mediteerimiskoht enda kodus või kuskil mujal, kus sa soovid seda rituaali teha. (rituaali tegemisel tuleb olla pikali, seega sea endale valmis mõnus ase)

2. Sea enda kõrvale suitsema viirukialusele Patšuli viiruk või õlilampi eeterlik õli.

3. Aseta lihvimata Kivistunud Puidu kristall Patšuli viiruki või õlilambi kõrvale.

3. Sea end pikali, aseta Mookaite meditatsioonikristall enda Päikesepõimiku Tšakrale ehk kõhu peale naba kohale ja poleeritud kristall enda Kolmanda Silma Tšakrale ehk otsmikule.

4. Sule silmad ja alusta rituaaliga. Rituaal on mediteerimisega seotud, seega alusta endale küsimuste esitamisega. Küsi endalt: Kuhu poole sa peaksid edasi liikuma?, Mis on sinu eesmärk elus?, Kus on see õige suund ja mida sa peaksid tegema, et enda elu parandada?. Esita neid küsimusi täpselt nii kaua, kui sa tunned, et sa soovid seda teha. Peale seda võta kristallid enda pealt ära ja kustuta viiruk või õlilambis küünal. Rituaal on teele saadetud siis, kui oled püsti tõusnud. Nüüd vallanduvad energiad, mis aitavad sul enda õige suuna üles leida - hakkad tundma ja kogema, et sul tekivad visioonid, mõtted ja ideed.

Mookaite meditatsioonikristalli saad kasutada hiljem ka teistes meditatsioonides. Pane poleeritud Mookaite ja lihvimata Kivistunud Puit ühte kotti ning aseta need enda koju Põhja-ilmakaarde, kus asub eriala ning eneseteostamise nurk. Jäta sinna seniks, kuni oled elus kätte saanud uue suuna. Kui oled uuel teekonnal, siis vii need kaks kristalli tänutäheks vabasse loodusesse.

Kindlasti ei tasuks maha magada Noore kuu ajal armastuseenergia suurendamise rituaali. Seda saab teha vaid Noore Kuu ajal ja see aitab parandada sinu armastuse seisu. Kasulik on seda teha ajal, mil soovid seda enda elus suuremaks muuta.

ARMASTUSEENERGIA SUURENDAMISE RITUAAL

1. Noore Kuu loomise päeval valmista endale pärnaõitest tee ja joo seda terve päeva vältel nii palju, kui sa ise soovid. Mida rohkem sa seda jood, seda parem on. Tunneta ise, kui palju sa suudad ja tahad seda juua - sinu keha suudab väga intuitiivselt märku anda, kas ta tahab selle taime väge juurde või mitte.

2. Võta samal päeval kasutusse täiesti uus ja ilma igasuguse eelneva ülesandeta Roosa Kvartsi talisman. Talisman just sellepärast, et see saaks olla sinu Südametšakra kohal ehk sa saaksid seda kanda ehtena südame kohal.

3. Aseta see Roosa Kvartsi talisman enne kandmist riidest roosa koti sisse ning lisa sinna sisse ka kuivatatud pärnaõielehed. Aseta see rituaalikott enda voodi alla, täpselt selle koha peale, kus asub sinu süda, kui sa magad.

4. Joo ka vahetult enne magamaminekut pärnaõieteed. Uinu selle rituaalikoti kohal täpselt Noore Kuu loomise öösel. Enne magamaminekut soovi enda mõtetes, et sinu ellu tuleks uus armastus kui oled vallaline või kui oled suhtes, siis soovi armastuseenergia tugevnemist.

5. Järgmisel hommikul võta Roosa Kvartsi talisman kotist välja, vii pärnaõielehed vabasse loodusesse ja hakka seda talismani kandma.

6. Enne, kui sa selle talismani kaela paned, võta talisman enda kätte ja soovi oma mõtetes sinna kristalli sisse soov. Soovi, et sinu ellu tuleks uus armastus ja et see armastus oleks tõeline või, et sinu ja sinu partneri vaheline armastuseenergia tugevneks veelgi rohkem.

7. Seejärel alusta selle talismani kandmist. Puhasta seda talismani kindlasti iga Noore Kuu loomise päeval Palo Santo puu või Palo Santo viirukite suitsuga. Kui sa seda talismani ei kanna, siis hoia seda Mäekristall geoodil laadimas. Kui sa oled armastuse endale leidnud või sinu ja partneri vaheline armastuseenergia on tugevnenud, siis täna talismani ja vii see tänutäheks vabasse loodusesse. Kui Roosa Kvarts muutub täiesti valgeks, siis on rituaal mõjunud ja sellisel juhul tuleb see samuti viia vabasse loodusesse. See on märk selle kohta, et Roosa Kvarts on vabastanud Südametšakras olevad probleemid, mis ei lase sinu ellu armastusel tulla. Sellisel juhul võib seda rituaali uuesti teha.

Kogu Roosa Kvartsi talismani kandmise ajal soovitan sul aeg-ajalt juua pärnaõieteed, et sa aktiveeriksid selle rituaali energiad uuesti ja uuesti. Kindlasti kanna teed juues seda talismani enda kaelas.

Kaksikleekide ja Hingesugulaste armastuse suurenemise periood 15.11-19.11

Mul on hea meel teada anda, et Veenus kannab Maale laengu, mis on kasulik Kaksikleekidele ja Hingesugulastele, andes neile võimaluse suurendada omavahelist ühendust ja telepaatitat ning ka üksteist leida, kes ei ole veel sisenenud teineteise teekonnale. Saatuse imeline omadus on see, et kui on "õige aeg" armastajate kohtumiseks, siis nad ka kohtuvad. Veenus avab selle kõige jaoks inimeste sees "hingelised uksed". Kui sa oled üks nendest, kes on soovinud kohtuda enda kõrgema tasandi armastajaga, olgu selleks hingesugulane või kaksikleek, siis nüüd võib selleks olla õige aeg - vastavalt sellele, mis on sinu saatuseraamatusse kirjutatud. Selleks, et anda võimalus kohtumiseks, kas sellel perioodil või tulevikus, siis soovitan kindlasti teha armastuserituaale. Kui aga oled juba enda armastatuga koos või kohtunud, siis need kuupäevad on ka teie kasuks, tagamaks parema suhtlemise ning tunnete aktiveerimise. Soovin teile imelist armastuseteekonda!

Kaksikleegid on need, kes loovad siia maailma ideaalsust nii isiklikul kui ka ülemaailmsel tasandil. Minu jaoks on imeline, kui ma saan teid selle liidu osas valgustada. Teadmine, et olen saanud hoida raskel ajal armastajaid koos, kingib minu südamesse suurt jõudu! Teades, et olete õnnelikud! Olete sinnapoole liikumas! Et teil on potentsiaal olla õnnelikud, väga-väga õnnelikud! Leiad kõik Kaksikleekide artiklid SIIT.

Hingesugulane on see, kellega meil on tehtud enne siia ilma sündimist kokkulepe - loomulikult hingeline kokkulepe. Sellega on mõlemad hinge pooled kokku leppinud, et just selles, kohe algavas elus, on nad üksteistele loodud üksteise kaitsmiseks, armastamiseks, aitamiseks ja abiks emotsionaalses mõttes edasiarenemiseks. Hingesugulase artiklid leiad kõik SIIT.

Soovitused Veenuse armastuse-energia väestamiseks ja enda Südametšakrasse kandmiseks:

Auruta Ylang Ylangi, Roosipuu, Rosmariini, Põldmündi ja Basiiliku eeterlikke õlisi.

Kasuta Vaniljeviirukit. Vanilje sümboliseerib armastust ja selle viiruki põhiline eesmärk on pakkuda armastavat atmosfääri, kui seda põletad. Viiruki regulaarne kasutamine aitab saavutada sul väga head emotsionaalset seisu. Põleta seda iga kord, kui tunned, et soovid elus kogeda, saada ja jagada rohkem armastust. Kasuta vaniljeviirukit, kui oled koos enda jaoks kalli inimesega, olgu selleks romantiline kaaslane või sinu enda perekonnaliige. See ühendab, muudab inimsuhteid tugevamaks ja sügavamaks. Vanilje eemaldab negatiivse energia, mis ei lase sul teise inimese võlusid ja ilu näha. See toob välja meis kõigis kõige ilusamad jooned.

Põleta Jasmiiniviirukit armastusekristallide ja armastuse jaoks mõeldud kristallehete kõrval ning armastusenurgas, mis asub kodu Lõunapoolses toas. Jasmiiniviiruk aitab puhastada energiaid, mis ei mõju armastusele kasulikult. Olgu selleks siis riidu tekitav energia või lihtsalt seisev energia, mis takistab olla õnnelik. Armastusekristalle on kasulik puhastada Jasmiiniga, et need suudaksid teha tööd ja vabaks lasta energiaid, mille on kinni püüdnud.

Too koju Petaliiti - see suurendab ühendust Kaksikleegi või Hingesugulasega. Petaliit on selline kristall, mis aitab sinu ellu tuua armastust siis, kui seda ei ole väga kaua eksisteerinud sellisel kujul nagu sinu hing seda soovib. Absoluutselt kõik armastuseenergiad on erinevad ehk iga inimene näeb ja tunneb armastust erinevalt. Et leida enda tõeline kaaslane, kes just sinuga kõige paremini kokku sobib, siis sellele aitab kaasa Petaliidi kandmine ning enda kodus hoidmine. Soovitan seda kindlasti siis, kui oled pikalt armastust igatsenud.


Erinevad transiidid, mis toimuvad novembri teisel poolel toovad selgust - hea aeg sisemise rahu ja positiivsuse suurendamiseks!

Nüüd, novembri teisel poolelhakkad tundma ja nägema selgustunde saabumist ja olukordade lahenemist. Just nendel teemadel, mis on sinu elus viimasel perioodil olnud ebaselged. Mul on teie kõigi üle väga hea meel, kuna te väärite seda! Sa võid end tabada igapäevaselt selgusmomentides, liikudes detsembri poole. Sulle hakkavad asjad iseseisvalt kohale jõudma või sulle annab selgust keegi teine. Pane tähele, mis sinu ümber toimub ja naudi, et elu liigub edasi!

Sa saad kõike seda kiirendada! Kui sul on konkreetne teema, millele soovid kindlasti vastust ja selgust saada, siis soovitan sul teha eneses selgusele jõudmise rituaali.

Selleks auruta enda kodus igapäevaselt May Changi, Sidrunheina või Sidruni Teepuu eeterlikku õli. Need kolm on suurepärased energiapuhastajad, aidates sul valenägemustest ja muredest lahti saada. Lisaks aitavad need aktiveerida sinu intuitsiooni ning õigel informatsioonil sinuni jõuda. Ekstra hea on kasutada neid kolme õli koos või vähemalt ühte neist igal päeval. Aseta õlilambi kõrvale suitsema ka Jasmiiniviiruk, kui soovid suhetesse selgust saada või kui sul on peas küsimusi, mis on seotud kellegi teisega.

Ava ise enda hinges positiivse energia vastu võtmine! Kui teed seda edukalt, tunned juba detsembris, kuidas positiivsus on sinus kasvanud kordades suuremaks.

Pea meeles, et energiaväli on see, mis määrab ära selle, kui palju uuendusi sa oled valmis vastu võtma. Mida suurem on sinu energiasfäär, seda rohkem head sinna mahub. See on minule kui energialugejale ilmselge. Kui sa soovid ühel hetkel teada saada, kui suur on sinu isiklik energiaväli, siis võin seda sulle öelda, kui me kohtume.

Saad enda positiivsust alati kasvatada. Ma olen alati öelnud, et energiad kasvavad lõpmatuseni, seega sellel pole piire. Sina võid olla enda ainuke piir, aga ma ei soovita sul seda olla. Keskendu tervendamisele, iseenda heaolule, enda armastamisele, enda rõõmsaks tegemisele! Selleks soovitan põletada novembris KallaYlang Ylangi, Sidrunmelissi, Sidruni või Sidrunheina ja Koriandri küünalaid. Neid põletades, lood enda ümber energiavälja, mis aktiveerib positiivsuse kasvamise. Kui sa ei soovi küünlarituaale teha, siis saad edukalt mediteerida Oranži Kaltsiidiga, Kollase Jaspisega, Tsitriiniga, Karneooliga, Punase Jaspisega või Cappucino Jaspisega, asetades need enda ette või hoides neid meditatsiooni ajal käes.

20. novembril on Kuu esimene veerand Veevalajas, mis toob endaga kaasa armastuseenergia suurenemise. Õige aeg armastusesoovide teele saatmiseks ja tervise edendamiseks!

Kuu esimene veerand loob end nädal peale Noorkuud ja see on aeg, mil võid juba tunda neid vilju, mille seemned panid mulda Noore Kuu ajal. Kui saatsid teele rituaale, maagiaid või tegelesid mõne teise spirituaalse tegevusega, siis nüüd võid aru saada, kas sinu tegemised on õnnestunud. Kuu esimese veerandi ajal võid kohata märke, mis kinnitavad Noore Kuu ajal tehtud spirituaalsete toimetuste tõhusust.

Saada Armastusesoovid teele neid paberile kirjutades ja samal ajal Roosi viirukit põletades. Võta aeg iseendale, keskendu sellele, millest unistad - mida soovid iseendale ja teisele poolele, kui oled suhtes. Kui oled vallaline, siis keskendu sellele, et armastus saabuks sinu ellu, kuid ära keskendu rituaalis konkreetsele inimesele, kes ei ole enda armastust sinule avaldanud. Saada universaalselt enda seest välja armastusesoov, leidmaks enda ellu hingesugulane või kaksikleek. Seejärel rulli paber kokku ning põleta see, võttes tuld Kalla küünalt.


Sellel korral annab Kuu esimene veerand sulle võimaluse muuta enda tervist paremaks. Kui sul on kehas probleem, mis sind häirib, millest sul ei ole tänaseni olnud jõudu lahti saada ja seda tervendada, siis nüüd on sul võimalus anda vastulöök sellele probleemile. Kuu esimene veerand on Veevalajas, mis tähendab seda, et sul on võimalus intuitiivselt tunnetada, mis võiks olla see tervendusviis või tegevus, mis aitaks sul terveks saada. Joo sellel ajal Punase Jaspise ja Verekivi vee-eliksiiri, mediteeri nende kristallidega, küsi nendest kristallidest valmistatud pendlite või Ruunide käest tervisealast nõu. Need kristallid on väga tugevalt seotud tervise edendamisega ja raskesti tervenevate haiguste tervendamisega. Nende kristallide kasutamine aitab sul intuitiivselt jõuda selleni, mis aitab avada sinu silmi terviseprobleemi suhtes.

27. november - Täiskuu "Heaolu kasvamine sinu sees, isiklik vaimse tervise väestamise hetk!"

Täiskuu on aeg, mil kõik energiad meie ümber on intensiivsemad, kui tavaliselt. Täiskuu muudab võimsamaks just selle, mis parasjagu meid mõjutab ehk selle energia, mis teised taevakehad meile loovad. Vastavalt sellele, milline on nädala energia, seda ka Täiskuu võimendab. Seega võib öelda, et iga kord on Täiskuu unikaalse mõjutusega. Lisaks sellele kannab loomulikult Täiskuu alati kaasas sellele omast energiat ja võimekust. See, mida Täiskuu ajal pead kindlasti silmas pidama, selle kohta saad lugeda SIIT.

Seekordne Täiskuu annab sulle võimaluse suurendada enda vaimset võimekust, parandades keskendumist ning leevendada stressi, kui eelnevalt mõni teine Täiskuu. See Täiskuu suurendab sinu hingelist klaaristumist. See võib ühtepidi toimuda keeruliselt nende jaoks, kelle Auraväli on tervendamata, seetõttu soovitan kindlasti eelnevalt ehk enne Täiskuud puhastada enda Auraväli rituaalitõrvikuga. Kasuta selleks Salveid või Salvei segutõrvikut, mis on parim Auravälja puhastamiseks.

Spirituaalses mõttes suudab Salvei luua selgustunnet ja aidata sul tegeleda probleemide lahendamisega. Kui sind painab miski, oled segaduses, ei suuda midagi ära otsustada või sa ei ole endas kindel, siis põleta Salveid. Selle suits aitab tervendada meeli, leida enda küsimustele õigeid vastuseid ja kiirelt endale soodsaid lahendusi. Salveid kasutatakse, et puhastada ülemisi Tšakraid, kus asuvad ka sinu otsustamise- ja tulevikunägemise kanalid.

Kui Auraväli on tervendatud, siis tekib selginemine ning sa vabaned energiaahelatest, mis on eelnevalt sind takistanud õnne tundmast.

Juhul, kui sind tabab selginemise hetkel negatiivne tunne või minevikumälestus, siis reageeri sellele. Loodan, et see klaaristumine toob sulle vaid head. Kui tuju muutub halvaks, sind tabab kurbus, ängistus ja valu, siis reageeri kohe! Haara ohjad enda kätte, võta see negatiivne informatsioon ja küsi iseenda käest: "Mis see tunne või teadmine mulle soovib öelda või õpetada?", esita endale palju küsimusi, mis aitaksid sul lahendada selle emotsiooni või mälestuse esiletulekut.

Kõigile, kes võitlevad negatiivsete mõtetega iseendas ja kes soovivad vähendada tagasilangust positiivselt energialt pimedusse, neil soovitan ma teha järjepidevalt eneseteraapiat. Auraväli tuleb hoida tervena ja selleks, kuidas seda teha, on erinevaid võtteid.

Vabasta oma füüsilisest ja vaimsest kehast kõik, mis takistab sul end tunda energilisena. Puhastuskuur kogu kehale ja hingele aitab vabaks lasta toksiine ning negatiivset energiat. Kõige olulisem on alustada just sellest rituaalist, kui sa soovid oma Sakraaltšakrat ja Päikesepõimikut Täiskuu ajal aktiveerida.

Negatiivsete mõtete vabastamiseks tuleta endale meelde, et sa väärid armastavat suhtumist. Kui sa tead, et sa väärid seda, siis Karmaseadus eeldab, et esimese sammu pead tegema ise, seejärel vastab sulle selle samaga kogu Universum.

Sea enda kõrvale põlema Sakraaltšakraviiruk või/ja õlilambi sees Seedripuu, Mandariini, Porgandi, Apelsini, Ylang Ylangi või Sidruni eeterlik õli. Sakraaltšakraviiruk ja need eeterlikud õlid aitavad aktiveerida sinu teise tšakra ehk Sakraaltšakra, mis vastutab meie füüsilise energia eest. Kui seda teed, siis see saab tervendatud. Soovitan viirukeid ja eeterlikke õlisid põletada Täiskuu ajal nii kaua, kui sul on võimalik seda teha. Mida rohkem need saavad sinu lähedal tööd teha, seda parem on tulemus.

Söö Täiskuu ajal ühte neist Sakraaltšakat tervendavatest viljadest: mango, apelsin, aprikoos, oranž tomat, hurmaa, nektariin, porgand, kõrvits, bataat, mandariin, cantaloupe melon. Kui võimalik, siis söö neist vähemalt 3 erinevat vilja, et Sakraaltšakra saaks Täiskuu ajal vajaliku.

Soovin sulle positiivsust ja armastust täis jätkuvat novembrit!

Tene Laul

VÕIDA ENDALE ERASEANSS TENEGA! Võitja selgub kõikide vähemalt 50 euroste ostude hulgast, mis on tehtud LA TENE poodides Tallinnas, Kuressaares või e-poes ajavahemikul 01.11 - 30.11.


Toetamaks uusi võimalusi, head õnne ja positiivsuse kasvu on 13.11 - 30.11 Mookaite ja sellest valmistatud tooted tavahinnast -15 % soodsamad LA TENE Kuressaare, Tallinna ja e-poes. Tooted leiad SIIT.